İyice umursamaz oldum

Kızlar selam 👋
Normalde genel yapım her şeye kafaya takan tarafımdır ve ne hikmetse her şeyi de anlarım . Yada bazen yanlış anlarım kuruntu yaparım vs vs. İşyerinde özel hayatımda vs. İş yerinde mesela yanımda geldiğim günden beri bana yardımcı olan abla var severim iyidir genel olarak ama bazen arkamdan konuştuğuna demeyeyim de tepkisine şahit oldum bazen söyler de suratıma bir şey olduğunda. Mesela işten çıkarılacağım zaman internete verilmiş ben çok sonra gördüm ama o görmüş çaycı ablayla konusuyorlrdı aman banane umurumda değil dedi geldim sustular sonra konusu oldu aşkolsun dedim söylemediniz bilmiyorduk ayağına yattılar ( anlarım söylememelerini iş hayatı sonuçta ) ama çoğu kez böyle şeylere şahit oluyorum arkamdan iş çevirdiklerini fln..
genel olarak hayatımda da çoğu şeyi umursamamaya ciddiye almamaya başladım 😳 aman ne olacaksa olur modundayım olmadı mı boşver bitti mi boşver kovuldum mu boşver kaçmış mı boşver 😳 sallamıyorum artık . Bir şey oluyor siz bilirsiniz haklısınız modundayım . Özel hayatımda da bu böyle iyi peki tamam olur 😳 bu nedir arkadaşlar ben nasıl böyle oldum anlamadım . Tamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki
Yorulmuşsun ve olsa da olmasa da fark etmez modundasın. Bende öyleyim ve memnunum

Kızlar selam 👋
Normalde genel yapım her şeye kafaya takan tarafımdır ve ne hikmetse her şeyi de anlarım . Yada bazen yanlış anlarım kuruntu yaparım vs vs. İşyerinde özel hayatımda vs. İş yerinde mesela yanımda geldiğim günden beri bana yardımcı olan abla var severim iyidir genel olarak ama bazen arkamdan konuştuğuna demeyeyim de tepkisine şahit oldum bazen söyler de suratıma bir şey olduğunda. Mesela işten çıkarılacağım zaman internete verilmiş ben çok sonra gördüm ama o görmüş çaycı ablayla konusuyorlrdı aman banane umurumda değil dedi geldim sustular sonra konusu oldu aşkolsun dedim söylemediniz bilmiyorduk ayağına yattılar ( anlarım söylememelerini iş hayatı sonuçta ) ama çoğu kez böyle şeylere şahit oluyorum arkamdan iş çevirdiklerini fln..
genel olarak hayatımda da çoğu şeyi umursamamaya ciddiye almamaya başladım 😳 aman ne olacaksa olur modundayım olmadı mı boşver bitti mi boşver kovuldum mu boşver kaçmış mı boşver 😳 sallamıyorum artık . Bir şey oluyor siz bilirsiniz haklısınız modundayım . Özel hayatımda da bu böyle iyi peki tamam olur 😳 bu nedir arkadaşlar ben nasıl böyle oldum anlamadım . Tamam zamanında çok şey yaşadım ama böyle değildim .. tahammülsüzlük değilde boşvermişlik sanki

Bu kafaya ulaşmak kolay olmuyo. Keyfini çıkarın artık 😂

yasin her gecen gun artiyor olgunlasiyorsun. normal seyler bunlar. cocukluk ergenlik donemleri yok artik. daha az hata yapacaksin daha az guveneceksin demek bu.

Aynen öyle mesela iş konusunda yetişmeyecek yada olmayacak derdim yok yani aslında onay almam gerek alamadım eskiden olsa kafamda dolanır dururdu ama şimdi iyi yetişmedi kovarsa kovar vicdanım rahat modundayım eskiden olsa bu durum kafamda dolanır dururdu 😃 bak mesela dün patronuma bir şey söylemem gerekiyordu tam çıkarken arabaya doğru giderken peşinden seslendim duydu baktı ama duymamazlıktan gelip sırf peşinden koşayım diye adımlarını hızlandırdı 😂 öğle arası bütün fabrika gördü . Müdürlerimizden biri yaptığı ne büyük terbiyesizlik dedi ne yapayım abi dedim güldüm geçtim 😂 eski ben olsa takardım bnu ama şimdiki ben onun ayıbı dedim geçtim umurumda değil .
Nasıl böyle oldun yaa bana da şöyle formulunu 😊😊😊

Geçici bi süreç. Depresyon durumu aslında ama geçici olduğunu düşünüyorum dönem dönem herkeste oluyo
Valla bilmiyorum 🤷‍♀️ inş öyledir yada ailem hariç herkese böyle olsam yine sorun yok . Ciddiye almıyorum hiç bir şeyi koyverdim 🤣

Nasıl böyle oldun yaa bana da şöyle formulunu 😊😊😊
Bir formül yok yaşadıklarım bu işyeri son nokta oldu aslında . Yani aslında bu iş yeri de fuar bitene kdr tutuyor beni 😂 sonra koyar kapın önüne öyle bi izlenim var genelde hislerimde yanılmam çünkü eleman yok bulamıyorlar işi de biliyorum artık .. yani pek ciddiye almıyorum diyelim . Eskiden hele allahım iş yetişmeyecek o bana bunu dedi neden dedi diye karnıma kramplar girerdi 🤔şimdi ne kadar boşmuş burada ki çaycı abla midemden oldum burada çalışmaya başladığımdan beri . Ben öyle olmak istemiyorum. Valla devam bilmiyorum 🤷‍♀️ gittiği yere kadar modundayım . Kovarsa kovar ..

Back
X