• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyiki doğdum:(

Bence çocukları Ailene falan bırakma Şansın varsa akşam için bikaç saatligine bırak. Sonrada güzel bi yemek hazırla,sende hazırlan ve evde romantik bi yemek yiyin başbaşa. Belkide utanır bişey yapmadıysa bundan sonra yapar senin onemsedigini görünce.
Akşam yemeğe kvgil gelcekmiş.topluca kutluycaklar heralde:KK70:

Öncelikle dogum gununuz kutlu olsun.

Sizi uzmek istemiyorum ama evlilik oncesi oyle jestlerde bulunmayan birinden evlilik sonrasi birşeyler beklemeniz yanliş. Çunku genelde yapanlar bile evlilik oncesi yapip sonradan biramiyorlar bu aliskanligi. Gununuzu bunu dusunerek heba etmeyin, çıkın arkadaslarinizla bulusun onlarla bir kafede kutlayin, bir pasta alip annenize gidin yakininizdaysa, kendi kendinizi mutlu edin ve kimseden birsey beklemeyin :KK55:

Öncelikle dogum gununuz kutlu olsun.

Sizi uzmek istemiyorum ama evlilik oncesi oyle jestlerde bulunmayan birinden evlilik sonrasi birşeyler beklemeniz yanliş. Çunku genelde yapanlar bile evlilik oncesi yapip sonradan biramiyorlar bu aliskanligi. Gununuzu bunu dusunerek heba etmeyin, çıkın arkadaslarinizla bulusun onlarla bir kafede kutlayin, bir pasta alip annenize gidin yakininizdaysa, kendi kendinizi mutlu edin ve kimseden birsey beklemeyin :KK55:
Malesef canım annem şehir dışında.yaşadığım yerdede hiç arkadaşım yok.evde kendi kendime kutluycam artık napıyım:KK51:

Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gitti:KK42: insan bi süpriz yapar bi hediye alır demio_O.bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar:cry:
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki:KK51:
Canim iyiki dogdun bügün benimde doğum günüm ama esim kutlamadı bile.zira küsüz kendisiyle.o ise giderken bende hiç ilgilenmedim kahvaltısını hazırlayıp alt kata iniverdim :ıslık:

kızım sende sürprizini kaçiriyosun bilmiyormuş gibi yap. belik de yapar adam:)
benim eşim çok şaşirtimişti:) sora ben onuu:))
doğum günün kutlu olsun:)

Kızlar günaydın bugün benim doğum günüm.ama sevgili eşim sabah işe giderken kuru kuru bi doğum günün kutlu olsun deyip öptü ve işe gitti:KK42: insan bi süpriz yapar bi hediye alır demio_O.bende saol dedim bişey demedim ama üzüldüm yani.zaten sevgiliyken hiç bi doğum günümü kutlamadık insan evliyken bari bi süpriz yapar haksızmıyım kızlar:cry:
Not:sevgiliyken ayrı şehirlerdeydik hiç doğum günümde bi arada olmadık.hoş olsakta yapmıycakmış demekki:KK51:

yine dua et ki kutlamış. Benim eşim hiç kutlamaz. ama kendi doğum günü kutlanmasa hemen laf atar unuttun diye. geçen sene ben de onunkini kutlamadım, niye kutlamadın dedi. ben de dedin sen zaten önemsemiyorsun özel günleri, e artık ben de önemsemiyorum. Kutlu olsun dedim cevap veremedi..

yine dua et ki kutlamış. Benim eşim hiç kutlamaz. ama kendi doğum günü kutlanmasa hemen laf atar unuttun diye. geçen sene ben de onunkini kutlamadım, niye kutlamadın dedi. ben de dedin sen zaten önemsemiyorsun özel günleri, e artık ben de önemsemiyorum. Kutlu olsun dedim cevap veremedi..
Oda değişikmiş kız:)

Benim esim bir keresinde is yerinden özel izin almisti dogumgünüm diye, cok sevinmistim acaba ne yapcaz diye. Sonra demesinmi hadi gel beraber temizlik yapalim :KK51: evi sildik süpürdük bi güzel :temizlik:
cok degisik bi dogumgünüydü...:işsiz:

iyiki doğdunuz,sevdiklerinizle birlikte mutlu bir hayat dilerim :KK36: Valla bazıları için iyiki doğdun demek bile bir zahmet. Bazıları onu da duymuyor :KK37:

Back
X