- 6 Şubat 2016
- 1.287
- 1.298
- 133
- 38
- Konu Sahibi Mathildamae
-
Belki de o senin doğrun değildi merak etme er ya da geç illa ki hak ettiğin mutluluğu yaklayacaksın sadece zaman :)
Ölmüş olamazsınız. Ölseydiniz yazamazdınız.Merhaba,
Her zaman iyi insan olmaya çalıştım. Kimsenin kötülüğünü istemedim hiç, kalbimde fesatlık olmadı. Bir gün mutlu olacağıma inandım. Çok sevdiğim sevgilim beni bırakana kadar. İyilik ve çok sevmek sanırım her zaman karşıdaki için kıymeti bilinmesi gereken bir şey olmuyor. Sonrasında o beni çok üzdü arada aradı sonra baktım başkalarıyla görüşüyor. Şu anda da başka biriyle mutlu. Seni seviyorum ama olmaz farklıyız diyen adam resmen bir kaç ayda unuttu kendi hayatına bakıyor ben burda üzüntüden bittim. Sanırım her zaman iyiler kazanmıyor bu hayatta, işte ben üzüldüğümle kaldım. Ben bittim ağlamaktan, hasretten, beni benim onu sevdiğim gibi sevmediği gerçeğinden öldüm bittim.
Umut etmek ve zamaçla o umudu kaybetmek inancımı kırıyor. İnşallah öyle olur. Teşekkür ederim
Ölmüş olamazsınız. Ölseydiniz yazamazdınız.
Yaptığınız iyiliklerin karşılığını ayrılık olarak almaniz sizi bu düşüncelere iten şey.
Sizin yanınızda yürüyene gideceği yere kadar eşlik edin .Yoldan ayrılmak istemezse beraber yürürsünüz
Sizi iyi insan yapan özelliklerinizden vazgeçmeyin.ruhen öldüm diyeyim
Evet insan böyle olmasını hak etmedim ki düşüncesine kapılıyor bu düşünce beni asıl yıpratan
Bende yasadim ama hak ettiğim biriyle tanistim Evlendim. İyiler hep kazanir kazanmamakla sevmekle alakali değil. O kişi seni kendine hak edemediği için terketti seni. Sen içindeki tertemiz kalbiyle kal. Değişme. O insan senin kadar iyi olamadigi içindir. Sevgiyi içinden geleni sevdikçe hak eder.sen çok sevmissin hem de tüm kalbiyle ama o yapamamis boşver allah seni en güzel en doğru insanla karsilayacakti bunu hic kafana yorma
malesef hayatta gercekten seven yok ben inanmıyorum aska
Bazen hayat bizi imtihanlarla sınar.kaderde yaşamak vardir yaşarız iyi veya kötü.Bizim icin neyin şer neyin hayır olduğunu bilemeyiz Allah bilir.İyilikten şaşma iyiler mutlaka kazanır.Dua et.Geçmişe takılma ders almaya çalış.
umarim kazanir..sizi yari yolda birakanlar icin üzülmeyin.yolunuza bakin.bir karsilik mükavatta beklemeyin hayattan.malesef bazi seyler sadece hayal kirikligi olarak kalir hayatimizda.kaldigi yerde birakip yürümek lazim.arkaniza bakmayin.umarim cok mutlu olursunuz..
Merhaba,
Her zaman iyi insan olmaya çalıştım. Kimsenin kötülüğünü istemedim hiç, kalbimde fesatlık olmadı. Bir gün mutlu olacağıma inandım. Çok sevdiğim sevgilim beni bırakana kadar. İyilik ve çok sevmek sanırım her zaman karşıdaki için kıymeti bilinmesi gereken bir şey olmuyor. Sonrasında o beni çok üzdü arada aradı sonra baktım başkalarıyla görüşüyor. Şu anda da başka biriyle mutlu. Seni seviyorum ama olmaz farklıyız diyen adam resmen bir kaç ayda unuttu kendi hayatına bakıyor ben burda üzüntüden bittim. Sanırım her zaman iyiler kazanmıyor bu hayatta, işte ben üzüldüğümle kaldım. Ben bittim ağlamaktan, hasretten, beni benim onu sevdiğim gibi sevmediği gerçeğinden öldüm bittim.
Merhaba,
Iyiler hic bir zaman kazanmaz. Kötü olacaksin erkekler nasil pesinden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?