İyiler bir gün kazanır mı?

Mathildamae

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2016
1.287
1.298
133
38
Merhaba,

Her zaman iyi insan olmaya çalıştım. Kimsenin kötülüğünü istemedim hiç, kalbimde fesatlık olmadı. Bir gün mutlu olacağıma inandım. Çok sevdiğim sevgilim beni bırakana kadar. İyilik ve çok sevmek sanırım her zaman karşıdaki için kıymeti bilinmesi gereken bir şey olmuyor. Sonrasında o beni çok üzdü arada aradı sonra baktım başkalarıyla görüşüyor. Şu anda da başka biriyle mutlu. Seni seviyorum ama olmaz farklıyız diyen adam resmen bir kaç ayda unuttu kendi hayatına bakıyor ben burda üzüntüden bittim. Sanırım her zaman iyiler kazanmıyor bu hayatta, işte ben üzüldüğümle kaldım. Ben bittim ağlamaktan, hasretten, beni benim onu sevdiğim gibi sevmediği gerçeğinden öldüm bittim.

Belki de o senin doğrun değildi merak etme er ya da geç illa ki hak ettiğin mutluluğu yaklayacaksın sadece zaman :)

Ölmüş olamazsınız. Ölseydiniz yazamazdınız.
Yaptığınız iyiliklerin karşılığını ayrılık olarak almaniz sizi bu düşüncelere iten şey.

Sizin yanınızda yürüyene gideceği yere kadar eşlik edin .Yoldan ayrılmak istemezse beraber yürürsünüz

ruhen öldüm diyeyim

Evet insan böyle olmasını hak etmedim ki düşüncesine kapılıyor bu düşünce beni asıl yıpratan

Bende yasadim ama hak ettiğim biriyle tanistim Evlendim. İyiler hep kazanir kazanmamakla sevmekle alakali değil. O kişi seni kendine hak edemediği için terketti seni. Sen içindeki tertemiz kalbiyle kal. Değişme. O insan senin kadar iyi olamadigi içindir. Sevgiyi içinden geleni sevdikçe hak eder.sen çok sevmissin hem de tüm kalbiyle ama o yapamamis boşver allah seni en güzel en doğru insanla karsilayacakti bunu hic kafana yorma

Teşekkür ederim zaten duygusaldim iyice duygulandım okuyunca.. Çok sağolun inşallah öyle olur, bebeğinizle sağlıklı mutlu nice yıllar:)

Bazen hayat bizi imtihanlarla sınar.kaderde yaşamak vardir yaşarız iyi veya kötü.Bizim icin neyin şer neyin hayır olduğunu bilemeyiz Allah bilir.İyilikten şaşma iyiler mutlaka kazanır.Dua et.Geçmişe takılma ders almaya çalış.

umarim kazanir..sizi yari yolda birakanlar icin üzülmeyin.yolunuza bakin.bir karsilik mükavatta beklemeyin hayattan.malesef bazi seyler sadece hayal kirikligi olarak kalir hayatimizda.kaldigi yerde birakip yürümek lazim.arkaniza bakmayin.umarim cok mutlu olursunuz..

Sonunda feraha çıkarız inşallah ne diyeyim çok sağolun

Çok doğru teşekkür ederim zor olsa da sanırım kabullenip devam etmek önemli olan. inşallah sizi de üzmesin hayat hiçbir zaman

Bunun iyi veya kotu olmakla alakasi yok. Herkes herkese uygun degil. Sevgiliniz size "seviyorum, ama olmaz farkliyiz" diyerek zaten cok guzel ozetlemis durumu. Gonul iliskilerinde bir tarafin cok sevmesi veya cok iyi olmasi yetmiyor. Baska faktorler de onemli. Sevgiliden ayrilmayi bu kadar abartmayin bence, olmek bitmek falan. Hayatta olecek ne dertler var daha.

Ben artık gereğinden fazla iyi insan oluşun da bir karakter bozukluğu olduğuna inanıyorum.
Kendi çıkarlarını koruyarak iyi olabilmek doğru olan..
Inşallah gerçekten iyilerin yüzü kötü bir insan olmadan güler.

Herkes kendini iyi görür. Kimse ben kötü biriyim demez, depresyonda filan olmadığı sürece :)
Bu mantığa göre diğer kız daha iyi biri mi oluyor ? Gönül işleri kural tanımıyor maalesef.

Iyiler hic bir zaman kazanmaz. Kötü olacaksin erkekler nasil pesinden gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…