Iyileşemiyorum...

Hamilelik planladığın bu dönemde özellikle daha çok önem vermen lazım bu tür şeylere. Doktora daha sık gitmen lazım.
Kandan korkuyorum diye 2.5 ay çekilir mi bu eziyet?

Bu kadar sürede geçmeyen grip mi faranjit mi neyse hamile kalsan şak diye bitecek mi sanıyorsun? Üstüne bir de hamileliğin verdiği halsizlik eklenir.
Zaman kaybetmeden git doktora.

Zaman kaybetmeden doktora görünün, son zamanlarda ciddi salgınlar başladı, Allah korusun ihmal etmeye gelmez arkadaşım:) çok geçmiş olsun.

yok be canım bak ben mayıstan beri böyleyim ilaç verdi geçmedi alerjik dedi çıktı işin içinden ama doktora gitmesi lazım bak gene söylüyorum fakat geçmeyebilirde millet 6-7 yıl geçmeden devam ediyor artık bıkmışlar bak sağlık bölümüne anlarsın ne demek istediğimi..tekrar ediyorum konu sahibi öncelikle doktora gitsin ama geçmeyebilirde yani.

geçmiş olsun. antibiyotik kullanmadığın için iyileşemiyor olabilirsin belki, önce tam iyileşip sonra bebek çalışmalarna devam etseniz

Merhaba. Geçmiş Olsun. Boğaz ağrısı için bir çay kaşığı toz zencefil ve 1 tatlı kaşığı süzme balı karıştır ve merhem kıvamına geldiğinde ye bitir. biraz boğazın yanacaktır ama çok faydalı bir dene göreceksin. Biz ailecek bu karışımı yapıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…