İyileşemiyorum:(

ikikediannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
29
9
36
Slm kızlar...
30 haftalık gebeyim, yaklaşık 1,5 haftadır doğal olarak denemediğim yöntem kalmadı. Burun akıntısı ile başlayan soğuk algınlığı simdi öksürüğe çevirdi. Geceleri uyuyamıyorum.
Sirke mi içmedim, zencefil,zerdacal, çörek otu tozunu balla karıştırıp içtim, sarimsak yuttum, ballı limonlu su içtim, pastil çiğnedim.
Geçmesi için illa antibiyotik mi kullanmam gerekiyor? :(

Bence Dr git oğluma hamileyken tamda senin haftalarında bu şekilde başlayan bir gribe yakalandım başta ilaç kullanmadığım için çok ilerledi ve 1 hafta serumdan ilaç alarak ancak düzelebildim. Dr lar ona göre ilaç veriyorlar geciktirmeden hemen bir Dr git canim

Beni de geçtiğimiz günlerde epey uğraştırdı grip, hamilelikte ilaç kullanımı da olmadığı için geç geçiyor haliyle... Doktorum doğal yollarla geçirmeye çalış demişti bana. Ben de ballı limonlu ılık su içtim, annem bal,sirke ve tarçını karıştırıp tüketmemi söylemişti hergün onu denedim, bol C vitamini, sıcak çorba filan bu şekilde geçirdim. Ama dediğim gibi, ilaç kullanamadığım için iyileşme süreci biraz daha uzun sürdü tabi. Ben bir de burun tıkanıklığı için tuzlu su hazırlayıp onu kullandım arada, nefes almam kolaylaşsın diye. Ama kendinizi çok kötü hissediyorsanız doktora görünmekte fayda var. Çok geçmiş olsun...

Back
X