- Konu Sahibi nefeskesen
-
Son zamanlarda benim de zevkle dinlediğim bir şarkı . Sözleri oldukça anlamlı ve derin ...
Sanırım bir ayrılık sürecinden geçiyorsunuz , umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız
ayrılık surecı yasayan bırı kalmadı artık :) yasayan varsa tedavı edebılırız ama müzikli terapi :)
hahah dogruu soyluosunn tatlım, benımm okadar dualarımı aldınkı arkadsım ıyıkı varsın rabbım maddi manevi bol kazanclar versın sana soyle eskı konumu okudum oguzel yazdıklarını cok ama cokk tesekkur ederımm ankaralımbuarada hanngı burcsun yavrukusum bana koc gıbı geldı :))
ahh cnm benımm hemde bu surecın tum evrelerini dibine kadar yasayarak geciriorumm... kendı ellerımle kaderımı degıstırdımm ve artık yavasta olsa mutlu olmaya basladım.. insallah cnm benımtesekkur ederım msjın ıcın insallah gunlerımız dıledıgımız gıbı gecer yavrukusum, hayırlı geceler
ayy bende okudum tatlım nostaljı oldu :) allah razı olsun canım benımmm aynı dıleklerde benden sana tum kalbımle :) koç gibi hatunum aslında ama başak burcuyum :)) senın burcun ne ??
ahanfa bende geldim ya yineeebakiim neler konuşmuşuz konuya vakıf olayimm
ben balık burcuyum benimm yukselenım ve ayburcum koc enerjıklıgın konusma tarzında kendımden bısıler buluverdım hemen ondan sordum :)) bır balık olarak butun duyguları askı nefretı merhameti kini sevgıyı dipten alıp zirveye cıkarıorumkı allahtan kocla dengelıorumm bunu
ahanfa bende geldim ya yineeebakiim neler konuşmuşuz konuya vakıf olayimm
yukselenım yay :) erkek arkadasımda balık :)) aynen cok duygusaldırr balıklar canım :)) annem koc belkı ondannetkılenmısımdır
ya da özetlesin biri bana ayıp olmassa psikoljim bozumta herşeyden çabuk sıkılır oldum bu aralarhata varsa affola
amaaannnnnn geldıkmı yıne bır araya sabahın köründe :))) vldnmrt ayrıyeten sanada cok ama cok tesekkur ederımm destekelrın ıcın ıyıkı yanımda oldunuz cnm rabbım herseyı gonlune gore versın :*
annnemmm bende tamda yay burcuyum yükselenin yaysa bu ii bişey
bu arada çok özetleyici olmuş
tamamanı okuyamadım ama konumuz yontmalımıyımdan burraaa kadar gelmiş anladığım kadarıyla...
yukselenım yay :) erkek arkadasımda balık :)) aynen cok duygusaldırr balıklar canım :)) annem koc belkı ondannetkılenmısımdır
amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı
ki neyin ne olduğunu bilen insanlarız ama bazen duygularımıza yeniliyoruz
hahaha benım annemde yay :)) cektık sanırım bırbırımızıınsallah rabbimm tamamını erdırır tatlımmm biz balıklar senı cok ama cok sevıyoruz
amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı
ki neyin ne olduğunu bilen insanlarız ama bazen duygularımıza yeniliyoruz
annnemmm bende tamda yay burcuyum yükselenin yaysa bu ii bişey
bu arada çok özetleyici olmuş
tamamanı okuyamadım ama konumuz yontmalımıyımdan burraaa kadar gelmiş anladığım kadarıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?