iyileşiyorum...

Son zamanlarda benim de zevkle dinlediğim bir şarkı . Sözleri oldukça anlamlı ve derin ...

Sanırım bir ayrılık sürecinden geçiyorsunuz , umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız

ahh cnm benımm hemde bu surecın tum evrelerini dibine kadar yasayarak geciriorumm... kendı ellerımle kaderımı degıstırdımm ve artık yavasta olsa mutlu olmaya basladım.. insallah cnm benım tesekkur ederım msjın ıcın insallah gunlerımız dıledıgımız gıbı gecer yavrukusum, hayırlı geceler

ayrılık surecı yasayan bırı kalmadı artık :) yasayan varsa tedavı edebılırız ama müzikli terapi :)

hahah dogruu soyluosunn tatlım, benımm okadar dualarımı aldınkı arkadsım ıyıkı varsın rabbım maddi manevi bol kazanclar versın sana soyle eskı konumu okudum oguzel yazdıklarını cok ama cokk tesekkur ederımm ankaralım buarada hanngı burcsun yavrukusum bana koc gıbı geldı :))

ayy bende okudum tatlım nostaljı oldu :) allah razı olsun canım benımmm aynı dıleklerde benden sana tum kalbımle :) koç gibi hatunum aslında ama başak burcuyum :)) senın burcun ne ??

O evreleri hayatında herkes bir kere de olsa yaşamıştır , ama eninde sonunda herkes atlatmıştır . Emin ol hep böyle devam etmeyecek . Biraz üzüleceksin , ağlayacaksın , canın yanacak elbette . Ama acını yaşama sürecinin vakti dolduğunda da geçecek , geçiyor yani :) Yolunu belirlemek de senin elinde , unutma sen çok değerlisin ve hayat çok kısa Hiç kimse için aylarca yas tutacak kadar uzun değil hayat . O yüzden hayatının , yaşamanın değerini bil ve acının sürecini uzatma

ya da özetlesin biri bana ayıp olmassa psikoljim bozumta herşeyden çabuk sıkılır oldum bu aralar hata varsa affola

ayy bende okudum tatlım nostaljı oldu :) allah razı olsun canım benımmm aynı dıleklerde benden sana tum kalbımle :) koç gibi hatunum aslında ama başak burcuyum :)) senın burcun ne ??

ben balık burcuyum benimm yukselenım ve ayburcum koc enerjıklıgın konusma tarzında kendımden bısıler buluverdım hemen ondan sordum :)) bır balık olarak butun duyguları askı nefretı merhameti kini sevgıyı dipten alıp zirveye cıkarıorumkı allahtan kocla dengelıorumm bunu

yukselenım yay :) erkek arkadasımda balık :)) aynen cok duygusaldırr balıklar canım :)) annem koc belkı ondannetkılenmısımdır

ahanfa bende geldim ya yineee bakiim neler konuşmuşuz konuya vakıf olayimm

amaaannnnnn geldıkmı yıne bır araya sabahın köründe :))) vldnmrt ayrıyeten sanada cok ama cok tesekkur ederımm destekelrın ıcın ıyıkı yanımda oldunuz cnm rabbım herseyı gonlune gore versın :*

yukselenım yay :) erkek arkadasımda balık :)) aynen cok duygusaldırr balıklar canım :)) annem koc belkı ondannetkılenmısımdır

annnemmm bende tamda yay burcuyum yükselenin yaysa bu ii bişey

bu arada çok özetleyici olmuş
tamamanı okuyamadım ama konumuz yontmalımıyımdan burraaa kadar gelmiş anladığım kadarıyla...

ya da özetlesin biri bana ayıp olmassa psikoljim bozumta herşeyden çabuk sıkılır oldum bu aralar hata varsa affola

alemsın hea :)) arkadasımız erkek arkadasından ayrılırken bızımle konusmustu moral vermıstık bıraz..bugunde cok ıyı gördum onu ayrılıgı atlatmıss dertlesmemız ıse yaramıs onu böyle gorunce cok mutlu oldum :)) sabaha kadar kaynatmıstık sen ben o :))

amaaannnnnn geldıkmı yıne bır araya sabahın köründe :))) vldnmrt ayrıyeten sanada cok ama cok tesekkur ederımm destekelrın ıcın ıyıkı yanımda oldunuz cnm rabbım herseyı gonlune gore versın :*

amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı
ki neyin ne olduğunu bilen insanlarız ama bazen duygularımıza yeniliyoruz

tamamanı okuyamadım ama konumuz yontmalımıyımdan burraaa kadar gelmiş anladığım kadarıyla...

tatlım zaten tamamen yayım dıyebılırım hareketlı konuskann :))

hahaha benım annemde yay :)) cektık sanırım bırbırımızı ınsallah rabbimm tamamını erdırır tatlımmm biz balıklar senı cok ama cok sevıyoruz

amin canım senin zaten desteğe ihtiyacın olduğunu sanmıyordum sadece gaza ihtiyacın vardı

tatlım bızde o gun ıyı kudurmusuz ayol sabahın körunde ne enerjı varmıs

hahaha benım annemde yay :)) cektık sanırım bırbırımızı ınsallah rabbimm tamamını erdırır tatlımmm biz balıklar senı cok ama cok sevıyoruz

bi balıkım vardı bı balıkım daha oldu bende sızı cok sevıyorum canlarım :)) tanımadan sevdık kaynastık guzel oldu :)) bak kötu olayların guzel sonucu yoksa senı nerden tanıcaktım :)) inşallah hayırlısı dıyorum canım hayırlısysa olsun hayırsızsa mutsuz olacaksam olmasın :))

hahahahahaa ah keske surada favorilerim olsaydıda bu sozunu favorılerıme ekleyebılseydim tam 12 den valla

yontmamıs annem dedıgımız gıbı yakmıs gıtmıs :)) havada soguk zaten en ıyısını yapmıs :)

canlarım benim o gün ii hatırlıyorum ben şimdi size bişy dicem ben başlık açmak istemiyorumda malum hoşuma gitmiyor özel hayatımı bir çok kişiyle paylaşmak ikiniz bana kafisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…