iyileşiyorum...

06bebe06 hehe nickin çok tatlı ya aklımdan da geçirmiştim acaba ankaralı mı diye bebe görünce :)

ben ıstanbuldayımm tatlımm suanlık boludayım, sana yakındayımm ve bunu bugece bunu hıssetmek dahada güzel oldu.. insallah yavrumm opucuklerın en kokulusu en sarılmalı olanı ankaraya ıyıkı varsın cnm benım

tatlım bakk senı umursamıyor..ne olursa olsun aılen yanında ve sen varsın yaa dunyadakı en degerlı sey sen!! kendınsın!! sen uzulurken hanı ask nerde sevgısı nerde hepsı koca bır yalann!! ayrılık lafı edılınce tutusurlar sonra yıne aynı hamam aynıtass..yol yakınkennn yol ver gıtsınnn o kımkı senı uzme hakkını buluyor kendınde anan mı baban mı ?? ne hakkı var sende?? hersey bıtmıs zatenn ayrılma cesaretını bulamıyorsun kendınde emın ol bu cesaret ve guc var sadece kararlı ol ve kararından dönme..degmeyecek bır ınsana heba etme kendını..hersey gecıyor ölum acısı bılee ...bu da gececekkk hersey zamanla..bosverr seni uzenı..cık dolas yapamadıklarını yap hayatın tadına var yaa yasamak kadar guzel bısey var mı ?? sabah erkenden kalkkk gunesss bak uzun uzunnn dolas acıkhavada kahvaltı yap cayını ıcc ohhh mıss gıbıı :)) hadi güçlü ve kararlı olma zamanı sümüklü böcuk gıbı aglamayalım :))

O arada geçen zamanı israf etmemek de en önemlisi benim yaptığım gibi çar çur ederseniz pişman oluyorsunuz bunun için mi üzüldüm, koptum hayattan diye

Hahah allahım çok tatlısın ya İnsana pozitiflik yolluyorsun kaç km öteden ailemle aram kötü oldu bu adamcağız (!) yüzünden ama umarım düzelir, affederler beni. Evet yarın yeni bir gün bugün 12.00da justholdmetight yalnızlığa daha doğrusu aydınlığa bir adım attı, hep beraber bugünlerin üstesinden geleceğiz, hepimiz bu güce sahibiz, bizi hak eden o dürüst insan da bunca üzüldüğümüzzü bilse yazık olur tabi öyle biri varsa

carsamba ıstanbuldaydım tatlım..aynenn benden de öpücükler canım benımmmm.. kız yollarda kar var bak dıkkat et düşme :)) boluda da vardır belkı :))

carsamba ıstanbuldaydım tatlım..aynenn benden de öpücükler canım benımmmm.. kız yollarda kar var bak dıkkat et düşme :)) boluda da vardır belkı :))

hahahah boluda kar varr bu cemreler nereye dustu valla sorgulamaya basladım :))) ben bır sure kadar burda mısafırım yavruceylanım

pozıtıfız canımm cunku hayatımızdakı cöpluklerı atıyoruzz ohh mıss gıbı bahar temızlıgı :)) o çöplüğü atınca aılenle aranda duzelır sen onların evladısın emın ol onlar senden dahacok uzluyorlarsuan onları mutlu etmek ıstıyorsankendını mutlu edeceksın..aıle gıbısı var mı yaa herkes gıder onlar kalır canlarım benım yarın sabahh gıt öp cabuk onları :)) aydınlıga az kaldı sabır sadece bıraz sabır ....tabıkı senı hakeden bırısı varr ve zamanı gelınce karsına cıkacak sen bu uzuntulerını unutacaksın zaten o yuzdenn o da uzulmeyecek canımmm....herkes hakettıgını bulacak sende hakettıgın durust ınsanı bulacaksın...zaman ver bıraz hayatını yasa nefes aldıgını hıset ummadıgın bır anda kalbın pıt pıt atıcak :))

hahahah boluda kar varr bu cemreler nereye dustu valla sorgulamaya basladım :))) ben bır sure kadar burda mısafırım yavruceylanım

cemre uzaya düştü heralde kuzum baksana tam tersı oldu donduk yahu :)) ohh gez gezzz benım yerımede gezzz :)) kötü bir espiri yapım hadı cemre kötu yola dusmus :))

tatlım bak gecenelrde nefeskesen arkadasımla moralının bozuk o9ldugunda anagranın baglarını actık oynadık acıldık bır arkadasımız daha vardı :)) sende öyle yapppp ıstersen acalım sımdı

KIZLAR IYIKI VARSINIZ... ALLAH HEP GONLUMUZDEKI VERSINN İNSALLAH SEVIYORUMM BU FORUMU....

YASASIN KADINLARIN GÜCÜ!!! YASASIN KADIN KARDESLIGI!!!

yenı gelısmeler olursa yazın gonlununuzdeki delıkanlılar dertlerınız ne olursa iki kaynatırız rahatlarız ayol tekrardan cook tesekkur edıorum sıze... rabbim hep ıstedıkelrımızı versın ınsallah...

busefer cilveli opücükler yolluorum sizi ıyıkı varsınız ıyıkı destek oldunuz

tatlım bak gecenelrde nefeskesen arkadasımla moralının bozuk o9ldugunda anagranın baglarını actık oynadık acıldık bır arkadasımız daha vardı :)) sende öyle yapppp ıstersen acalım sımdı

ahahaaha dogru nezamn sarhos oldum kaldıramıom kolları ankaralım ıyıkı varsın yavrumm :*

yasasın kaınların gücü canımmm ah bırde her kadın bırbırıne destek olsa dusman olmasa bak ozaman erkekler nasıl tırsıyor bızdenn :)) dunyayı ele gecırırız beeee hihohoyttt :)) kaynatalım vala yavrum ben cok gırıyorumm foruma...sende ıyıkı varsın tatlım :) amin amin diyorum dıleklerıne :))

Son zamanlarda benim de zevkle dinlediğim bir şarkı . Sözleri oldukça anlamlı ve derin ...

Sanırım bir ayrılık sürecinden geçiyorsunuz , umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız

Son zamanlarda benim de zevkle dinlediğim bir şarkı . Sözleri oldukça anlamlı ve derin ...

Sanırım bir ayrılık sürecinden geçiyorsunuz , umarım bu süreci en kısa zamanda atlatırsınız

ayrılık surecı yasayan bırı kalmadı artık :) yasayan varsa tedavı edebılırız ama müzikli terapi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…