- Konu Sahibi nefeskesen
-
kızlar bugun kendıme ızın verdımmm arkadasıma gıtcemm evde 3 kız kaynatıcaz keske sızde yakın olsaydınız yaa( ne guzel olurduu ((
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn ne vardı sankim ankarada olaydınız beee
kız o kadar ki sabahları giydiği kıyafete kadar soruyor bunla bu olmuş mu diye bana sormadan olmuyor bişey o konuda allah var
yavastan yavastan sımdı sabahtan konus onla kanka, dun gece merak ettım senı keske hbr verseydın kavgada cıkınca mahallede telaslandım korktum de.. Napıcagımı bılemedım deHem sana bısı olucak dıe bıryandanda ıcımde bır sıkıntı vardı senı goremeyınce yanımda cok kırıldım kocacım de
Not: Kanka muhabbetıne gecılmıssındır artık
sen ist da olaydın yaaa
ayyyyy ne guzell olurduu kahveler ıcerdıkk fallar bakardık((( ınsallah yavrumm olur bundan sonra zaten bu kadar sırlarımızı doktuk bırbırımızı gormeden yuruyusumuzden tanırız valla yolda
ayyyyy ne guzell olurduu kahveler ıcerdıkk fallar bakardık((( ınsallah yavrumm olur bundan sonra zaten bu kadar sırlarımızı doktuk bırbırımızı gormeden yuruyusumuzden tanırız valla yolda
hah bak afferım aslında baslangıc yapmıssın da gerısı gelmemıs gerısıde ıste hasta olcan ayılcan bayılcan falannn halsızım falanlarr ozaman ..BİZIMLESIN
bu arada eşim ist dan geldi buraya yani çorluya 1 saa.lik yol ist a olaydın bende gelirdim sende gelirdin
sen nerdesin canım
AYNEN YAVRUM YAA KESKE YAKIN OLSAYDIK( FALLAR KAHVELER OHHH BEN FAL BAKMAYI BILMEM AMA SIZ BAKARSINIZ ARTIKIN ...ben ıstanbula cok sık gelıyorum tanırım vala vildan nerden biilmiorum ama onuda tanırımmm...benım mınık bır pastanem var gelırdınızz torurduk sohbet ederdıkk kafamız dagılırdı ne guzel olurdu ( sen ne ıs yapıosun kujubu arada?
ahahaatişikkürler....
ankarada bir arkadaşım var bir zamanlar çk sammiydik burda okuyordu sora gitti aradan 8 sene geçti ve sırf düğünüm için gelmişti sağolsun bak onuda andım canım yaaa
bende ıst.deyımm tatlımumm ama suan ıcın boludayımm bız yayılmısız sehırlere sıraylaahh keske beraber olsaydık neguzel olurdu aslında bırgun buyuk bulusmayı gerceklestırebılırız
geliyorsan süperrrrr
bence bidahaki geleceğinde bizlerede haber ver
ankaraya yolunuz duserse kapım mapım yok sonuna kadar acık cunku cıkın gelın :)) arkadaslıklar guzel yaa ınsana moral oluyor ben cok onem verıyorum dostluga..bugunku arkadaslarımm nerdeyse15 yıllık arkadaslarım hıc kopmadık allahtan..
bende ıst.deyımm tatlımumm ama suan ıcın boludayımm bız yayılmısız sehırlere sıraylaahh keske beraber olsaydık neguzel olurdu aslında bırgun buyuk bulusmayı gerceklestırebılırız
kızlar benım cıkmam lazım 2 -3saat ıcınde gerı donerimm su msj hakkım dolsun faceden ekleyelım bırbırımızı
buda benden ucumuze gelsınnn uzulmek yokk tıtreyıp kendımıze gelıoruzzz bakın ibo ne dıo bize ahahahaha http://inciswf.com/1290552555.swf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?