iyileşiyorum...

kızlar bugun kendıme ızın verdımmm arkadasıma gıtcemm evde 3 kız kaynatıcaz keske sızde yakın olsaydınız yaa ( ne guzel olurduu ((

ayyyyy ne guzell olurduu kahveler ıcerdıkk fallar bakardık ((( ınsallah yavrumm olur bundan sonra zaten bu kadar sırlarımızı doktuk bırbırımızı gormeden yuruyusumuzden tanırız valla yolda

kız o kadar ki sabahları giydiği kıyafete kadar soruyor bunla bu olmuş mu diye bana sormadan olmuyor bişey o konuda allah var

hah bak afferım aslında baslangıc yapmıssın da gerısı gelmemıs gerısıde ıste hasta olcan ayılcan bayılcan falannn halsızım falanlarr ozaman ..BİZIMLESIN

ahahah bak bu durumu cok abartıp üste cıkabılırsınnn :)))

ayyyyy ne guzell olurduu kahveler ıcerdıkk fallar bakardık ((( ınsallah yavrumm olur bundan sonra zaten bu kadar sırlarımızı doktuk bırbırımızı gormeden yuruyusumuzden tanırız valla yolda

AYNEN YAVRUM YAA KESKE YAKIN OLSAYDIK ( FALLAR KAHVELER OHHH BEN FAL BAKMAYI BILMEM AMA SIZ BAKARSINIZ ARTIKIN ...ben ıstanbula cok sık gelıyorum tanırım vala vildan nerden biilmiorum ama onuda tanırımmm...benım mınık bır pastanem var gelırdınızz torurduk sohbet ederdıkk kafamız dagılırdı ne guzel olurdu ( sen ne ıs yapıosun kujubu arada?

hah bak afferım aslında baslangıc yapmıssın da gerısı gelmemıs gerısıde ıste hasta olcan ayılcan bayılcan falannn halsızım falanlarr ozaman ..BİZIMLESIN

ahahaa tişikkürler....
ankarada bir arkadaşım var bir zamanlar çk sammiydik burda okuyordu sora gitti aradan 8 sene geçti ve sırf düğünüm için gelmişti sağolsun bak onuda andım canım yaaa

geliyorsan süperrrrr
bence bidahaki geleceğinde bizlerede haber ver

ahahaa tişikkürler....
ankarada bir arkadaşım var bir zamanlar çk sammiydik burda okuyordu sora gitti aradan 8 sene geçti ve sırf düğünüm için gelmişti sağolsun bak onuda andım canım yaaa

ankaraya yolunuz duserse kapım mapım yok sonuna kadar acık cunku cıkın gelın :)) arkadaslıklar guzel yaa ınsana moral oluyor ben cok onem verıyorum dostluga..bugunku arkadaslarımm nerdeyse15 yıllık arkadaslarım hıc kopmadık allahtan..

geliyorsan süperrrrr
bence bidahaki geleceğinde bizlerede haber ver

busıralar gunubırlık gelıp gıdıyorum nerdeyse canım sevgılımden dolayı ama söyle bıkacgun kalabılırsem tabıkı haber ederım :)) butun kızlar toplandık yaparız :)) ayy dukkan var ya ıste o engel oluyor kalmama maalesef ( bı gunden fazlada kımsye emanet edemıyorum ( ama gelcemmm fal bakacaksınız bak ona göre :))

kv demle aram eyi olaydı eyiydiii o çk sık gider ank. onun anası orada gidince kalır 1 ay

bende ıst.deyımm tatlımumm ama suan ıcın boludayımm bız yayılmısız sehırlere sırayla ahh keske beraber olsaydık neguzel olurdu aslında bırgun buyuk bulusmayı gerceklestırebılırız

aynen yayılmısız hea keske safları bıraz daha sık tutsaymısız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…