iyilesiyoruz :)

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
163
Avusturya
Kizlar buyrun bugün gunumuz icin neler planladik....

ben Sabah sporumu yaptim ustune bi kahve bi sigara herseyi gozden gecirdim...

simdi bi temizlik yapicam cuma sinavim var gecmek zorundayim oturup ders caliscam siz neler yapacaksiniz

Selammm yeni topiğin hayırlı olsun canım :38:

Yeni bir topiğe yazmak baya keyifliymiş :))

Sabah erkenden kalktım bende ders çalıştım şuan hala çalışıyo olmam gerekiyodu

Ama ben napıyorum kk'da geziyorum oyun oynuyorum :27:

Erken pes ettim ama çalışmalıyım :32:

Selammm yeni topiğin hayırlı olsun canım :38:

Yeni bir topiğe yazmak baya keyifliymiş :))

Sabah erkenden kalktım bende ders çalıştım şuan hala çalışıyo olmam gerekiyodu

Ama ben napıyorum kk'da geziyorum oyun oynuyorum :27:

Erken pes ettim ama çalışmalıyım :32:

Saol cnm hepimize hayirli olsun bende kendimi zorlaya zorlaya oturdum derslerin basina pes etmek yok

Yeni topigimiz hayirlara vesile olsun insallah efenim :72:
Simdi paralel bi sekilde bi terapi grubuna bir buraya yazar dururum artik :37:

Terapi grubuna yazdigini okudum meneksecim.
Sureye ihtiyacin var. Karsilikli konusup rahatlamalar genelde anlik oluyor, sonra yine insan bocalayabiliyor. Dayan ama. Bir kac hafta sure ver kendine. Yalniz kalma. Sacinla basinla ilgilen, oje falan sur, disari cik, arkadaslarinla dolas, sinemaya git ama mesgul ol. Biz neleri atlattik yahuuu bundan sonrasi da corap sokugu gibi gelir gider :kkk:

Yeni topigimiz hayirlara vesile olsun insallah efenim :72:
Simdi paralel bi sekilde bi terapi grubuna bir buraya yazar dururum artik :37:

Terapi grubuna yazdigini okudum meneksecim.
Sureye ihtiyacin var. Karsilikli konusup rahatlamalar genelde anlik oluyor, sonra yine insan bocalayabiliyor. Dayan ama. Bir kac hafta sure ver kendine. Yalniz kalma. Sacinla basinla ilgilen, oje falan sur, disari cik, arkadaslarinla dolas, sinemaya git ama mesgul ol. Biz neleri atlattik yahuuu bundan sonrasi da corap sokugu gibi gelir gider :kkk:

Evet cnm farkindayim bi oyle bi boyleyim ama en azindan kendime engel olabiliyorum :)))) kendimi daha cabuk toparlayabiliyorum cok kafam karisinca soyle derinden iki nefes alip veriyorum iyi geliyo sonra bide silkeleniyorum heyyyy sen burdasin suan buraya odaklan diyorum iyice dellendim galiba :))) amannnnn dedigin gibi neler geldi neler gecti bu da gecer bi iki haftaya ve bu kez hersey daha kolay benim icin :) nasil iyilesecegimi biliyorum cunku :)

o kadar uzun zaman oldu ki..
askin efkariyla yasamak, hayat tarzim olmaya basladi sanirim.
Boyle giderse sair, bestekar falan olabilirim :37:

İşte başlığımız biz iyileşiyoruz ve de güçleniyoruz :)) Hayırlı olsun yeni topiğin hircinmenekse :)

Insan kendini cidden de yasadiklariyla taniyormus.
Mesela ben onceden kendimi daha duygusuz ve daha guclu zannederdim. O zamanlar boyle bir darbe almamistim tabii. Insan hic darbe almadiginda kendini guclu saniyormus. Meger ben ne kirilgan, ne duygulu, ne efkarli bir insanmisim yahu :ssz:

Ama su da bi gercek, bunlari yasayarak gucleniyorum. Gucumu olctum, ve simdi de eskiye oranla daha cok gucleniyorum.
Ya ben eski mutlu gunlerimi ozledimm. Sadece exle beraberken ki gunlerimi degil. Ondan oncesinde de gayet guzel bi hayatim vardi benim.. Resmen yasamimda ex'ten oncesi ve sonrasi diye birsey oldu yahu. Aaa biktim be :113:

Mesela ben onceden kendimi daha duygusuz ve daha guclu zannederdim. O zamanlar boyle bir darbe almamistim tabii. Insan hic darbe almadiginda kendini guclu saniyormus. Meger ben ne kirilgan, ne duygulu, ne efkarli bir insanmisim yahu :ssz:

Ama su da bi gercek, bunlari yasayarak gucleniyorum. Gucumu olctum, ve simdi de eskiye oranla daha cok gucleniyorum.
Ya ben eski mutlu gunlerimi ozledimm. Sadece exle beraberken ki gunlerimi degil. Ondan oncesinde de gayet guzel bi hayatim vardi benim.. Resmen yasamimda ex'ten oncesi ve sonrasi diye birsey oldu yahu. Aaa biktim be :113:

Aynı durum bende de var ondan öncesi ve sonrası o kadar farklı ki keskin hatlarla ayrılır birbirinden :37:

Aynı durum bende de var ondan öncesi ve sonrası o kadar farklı ki keskin hatlarla ayrılır birbirinden :37:

hahah aynen.
Ne zaman tam olarak gececek diye merak ediyorum..
Suan burada hava buz gibi, kapali, dun kar yagdi, bugun o yuzden camurlu ortalik..
Oncelikle hava icimi acacak sekilde gunesli, civil civil olmali.
Sonra da hevesle yanina gidecegim bir sevgilim olmali..
Ancak o zaman tam olarak bitti diyebilecegim sanirim.

Bende tam tersine cok kirilgan cok gururluydum suan da yani askta gurur olmazmis diye diye sifir gurur diye bisey kalmadi hersey bana artik cok kolay geliyo seviyorsan acik ve net olacaksin... Ben galiba exle yer deistirdim o cok kostu pesimden zamaninda simdi tersine döndü durum :))) Allah büyük cikariyo galiba benden :)))

hahah aynen.
Ne zaman tam olarak gececek diye merak ediyorum..
Suan burada hava buz gibi, kapali, dun kar yagdi, bugun o yuzden camurlu ortalik..
Oncelikle hava icimi acacak sekilde gunesli, civil civil olmali.
Sonra da hevesle yanina gidecegim bir sevgilim olmali..
Ancak o zaman tam olarak bitti diyebilecegim sanirim.

İnan bana en yaşlısından en gencine çevremde ki herkes bunu söyledi ancak yeni biri olunca unutursun :31:

Kizlar mevlana isiginda düsünce yönetimi kitabini okuyorum ben bu düsünce olaylarina cok sardim bu ara ne düsünürsen onu cekersin filan mutlulugu düsünüp duruyorum aslinda mutlulugun bi resmi bile yok kafamda yani :)))) ne oldugunu unutmus gibiyim sadece mutlu olmayi düsünüyorum salak salak gülümseyip duruyorum :)

Kizlar mevlana isiginda düsünce yönetimi kitabini okuyorum ben bu düsünce olaylarina cok sardim bu ara ne düsünürsen onu cekersin filan mutlulugu düsünüp duruyorum aslinda mutlulugun bi resmi bile yok kafamda yani :)))) ne oldugunu unutmus gibiyim sadece mutlu olmayi düsünüyorum salak salak gülümseyip duruyorum :)

Bende çok inanıyorum düşünce olayına nasıl düşünürsen günün öyle şekilleniyor
Karamsar olursan karamsarsın pozitif olursan neşelisin gerçekten ilginç :)

Bende tam tersine cok kirilgan cok gururluydum suan da yani askta gurur olmazmis diye diye sifir gurur diye bisey kalmadi hersey bana artik cok kolay geliyo seviyorsan acik ve net olacaksin... Ben galiba exle yer deistirdim o cok kostu pesimden zamaninda simdi tersine döndü durum :))) Allah büyük cikariyo galiba benden :)))

askta gurur olmaz tabi ama ortada bir ask var mi? iste bunu dusunmek lazim.. O da asik mi? o da istiyor mu? ask tek tarafli olunca yaptigin jestler, zamaninda o cok yapti simdi sira bende diye yapacagin herhangi birsey karsiliksiz kalacak.. Zamaninda o yapti cunku seviyordu ve istiyordu; simdi yapmiyor, cunku sevmiyor ve istemiyor. Aslinda olay bu kadar basit ne yazikki..
İnan bana en yaşlısından en gencine çevremde ki herkes bunu söyledi ancak yeni biri olunca unutursun :31:

buna bende kesinlikle katiliyorum..

mutlu olmayi isteyip, neseli bir insan olmaya calisip, olaylara pozitif bakarsan, mutlu olursun :16:
mutluluk insanin kafasinda biten bir olay.. gorunuse gore senden cok daha az'a sahip bir insan senden cok daha mutlu olabilir. Cunku o az'a kanaat etmeyi bilir. mutluluk biraz da beklentilerle alakali birsey.. Beklentin ne kadar az olursa, o kadar cok mutlu olursun (=

askta gurur olmaz tabi ama ortada bir ask var mi? iste bunu dusunmek lazim.. O da asik mi? o da istiyor mu? ask tek tarafli olunca yaptigin jestler, zamaninda o cok yapti simdi sira bende diye yapacagin herhangi birsey karsiliksiz kalacak.. Zamaninda o yapti cunku seviyordu ve istiyordu; simdi yapmiyor, cunku sevmiyor ve istemiyor. Aslinda olay bu kadar basit ne yazikki..

mutlu olmayi isteyip, neseli bir insan olmaya calisip, olaylara pozitif bakarsan, mutlu olursun :16:
mutluluk insanin kafasinda biten bir olay.. gorunuse gore senden cok daha az'a sahip bir insan senden cok daha mutlu olabilir. Cunku o az'a kanaat etmeyi bilir. mutluluk biraz da beklentilerle alakali birsey.. Beklentin ne kadar az olursa, o kadar cok mutlu olursun (=

Iste kücük beynimin bunu anlamasi biraz daha zaman alacak galiba onun artik beni sevmedigini kabullenemedim galiba :)

Mutlu olmak icin bi beklentim yok aslinda.... Düsüncelerimi ondan cektigim an mutluyum bunu farkettim...

Iste kücük beynimin bunu anlamasi biraz daha zaman alacak galiba onun artik beni sevmedigini kabullenemedim galiba :)

Mutlu olmak icin bi beklentim yok aslinda.... Düsüncelerimi ondan cektigim an mutluyum bunu farkettim...

hepimizin kabul etmekte zorlandigi nokta o.. yalniz degilsin yani ((=
insan kendi kendine yetmeye basladiginda mutlu oluyor zaten :16:

iki başlık arasında mekik dokuyacağız anlaşılan:ssz: ruh halimizdeki gel-gitlerin de en güzel örneği:1:

başlığımız hayırlı olsun umarım "iyileştik" başlığına transfer oluruz tez zamanda:ssz:

Back
X