iyilesiyoruz :)

Biz iyilestik artik :))) zaman zaman eskilere dalsamda.. Eskisi kadar yanmiyo canim... Yeniden hoslanabildigim insanlar oluyo... Haaa korkuyorum hemde deli gibi.. Mesela yine güvenmekten.. Yine kendimi o insanda kaybetmekten.. Beni benden alip götürmesinden sonra arkasina bile bakmadan gidebilecek olmasindan... Ama bisey var biliyorum bir daha öyle kör gibi sevemeyecegim... Körü körüne güvenmeyecegim o aptallik bi kere oluyomus bunun farkina vardim... Bir yil sonra canim yanmadan uyaniyorum artik... Aklima ilk gelen o degil.. Gözlerimi kapatirkende ne onu ne de yaptiklarini düsünmüyorum... Haaa yeni bi dizi baslamis gecenlerde ona bakarken gozyaslarima engel olamadim... Bizim askimiza cok benziyodu dizideki cocugun kiza bakislari bana onun bana bakislarini hatirlatmadi degil öyle asik öyle icten... Ama diyorum olsun icimde ne kaldiysa daha derinlerde onlari da simdi yasayim bitsin... Bir yildir ne ask dizisi ne ask filmi bakmadim korkuyordum canim aciycak onu özleyecegim diye... Artik bu engelide kaldirdim... Simdi biraz üzülüyorum ama üzüldükce icimde ona karsi biseyler daha bitiyo... Sanki acimi gözlerimden döktükce gücleniyorum gibi... Sanki gözyaslarim icimi temizliyo gibi... Ve bittigine bitmesini istedigime artik pisman degilim...

Back