İyileşme terapisi

taşa duvara hatta hayvana derdinizi sırrınızı anlatım ama insana anlatmayın. ufak bir ara bozulmasıyla tüm büüyüyü bozan tek ırk insan ırkıdır.

Konu sahibi arkadaşım ben açtığın konuyu çok beğendim..takdir etmeye geldim:) sadece teşekkür et geç sakın yok bu konu oylesineydi çokta güzel değildi deme;) anladın sen ne demek istediğimi..sadece sana şunu söylemek istiyorum bu açtığın konu bile iç dunyanda onarım yapman için bir adımdır.

taşa duvara hatta hayvana derdinizi sırrınızı anlatım ama insana anlatmayın. ufak bir ara bozulmasıyla tüm büüyüyü bozan tek ırk insan ırkıdır.
Haklısınız tecrübe ede ede öğrendim artık. Kim olsa kaç yıllık olsa fark etmediğini anladım.

Konu sahibi arkadaşım ben açtığın konuyu çok beğendim..takdir etmeye geldim:) sadece teşekkür et geç sakın yok bu konu oylesineydi çokta güzel değildi deme:KK66: anladın sen ne demek istediğimi..sadece sana şunu söylemek istiyorum bu açtığın konu bile iç dunyanda onarım yapman için bir adımdır.
Evet fikir aklıma geldiğinde küçük çaplı bir aydınlanma yaşadım. Umarım hep beraber bir şeyler öğreniriz.

Önemli bir mesele var paylaşmak istediğim. Sık sık yaşıyorum. Herkesiz farklı değer yargıları var hayatta. Ama birbirimizin hayatına çok karıştığımızı fark ettim. Bunu en iyi şöyle açıklarım sanırım. Tesettürlü insan görünce ya bu havada nasıl kapanıyor şuna bak demek ile Açık birini görüp ya bu ne günah günah demek gibi. Düşünmemizde hiç sorun yok ama sanki biraz fazla müdahale ediliyor gibi iki taraf için de çok zor ve yıpratıcı.. Sizin bu konuda söylemek istediğiniz bir şey var mı ? Mesela biri benim hayatıma mudahale edip yorumunu kattığında en kibar ne demeliyim. Bu bazen tanımadığımız biri bazen akraba içindeki insanlar oluyor.. Hemen savunma moduna geçiyorum ya da kendimi anlatmaya çalışıyorum.. Sonra bakıyorum sadece ben yorulmuşum.

Önemli bir mesele var paylaşmak istediğim. Sık sık yaşıyorum. Herkesiz farklı değer yargıları var hayatta. Ama birbirimizin hayatına çok karıştığımızı fark ettim. Bunu en iyi şöyle açıklarım sanırım. Tesettürlü insan görünce ya bu havada nasıl kapanıyor şuna bak demek ile Açık birini görüp ya bu ne günah günah demek gibi. Düşünmemizde hiç sorun yok ama sanki biraz fazla müdahale ediliyor gibi iki taraf için de çok zor ve yıpratıcı.. Sizin bu konuda söylemek istediğiniz bir şey var mı ? Mesela biri benim hayatıma mudahale edip yorumunu kattığında en kibar ne demeliyim. Bu bazen tanımadığımız biri bazen akraba içindeki insanlar oluyor.. Hemen savunma moduna geçiyorum ya da kendimi anlatmaya çalışıyorum.. Sonra bakıyorum sadece ben yorulmuşum.
Kişisel tercihim budur demelisiniz.

Sözlü dövüş sanatını okuyunuz..

Kişisel tercihim budur demelisiniz.

Sözlü dövüş sanatını okuyunuz..
Şimdi tekrar baktım yorumlarını da okudum. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır gibi bir kitap mı acaba tongue fu değil mi

Back
X