iyilik yap enayi ol pess....

titaza

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
379
68
323
Almanya
Mrhb bayanlar
Hic uzatmayim konu:bayan arkadas nezaman darda kalsa kosan ben bi derdi olsa telefonda saatlerce dinleyen teselli eden ben neyse bu arkadasa ayse diyelim ayse evli 2 cocuk annesi nezaman doktor randavusu olsa beni arar saatlerce cocugunu bende birakir.bikac yalaninada sahit oldum doktordayim diyor ama evinde kocasiyla keyif yapiyor.doktora gidiyorum diyor yine esiyle gezmelerde ve ben bunlari sonradan duyuyorum.en son olaya gelelim basima yine bir sorun geldi bu ayse sözde bana destek olucakti manevi anlamda hic dert etme arkadasim ben varim cart curt yani neyse haala o zor durumu atlatamadim olsun bu ayse telefon etti esi ve 2 asiri derecede simarik cocuklariyla bana geldi eve girerkende diyorki cocuklar ayakkabinizla girin ailecek o sekilde girdiler evime tabi bunlar gitti evimi afedersiniz b.k goturuyo yine temizledim.ertesi gun kizi ufak bir ameliyat gecirdi hemen aradim gecmis olsun dicektim kizi acti dedi annem geliyor bekle bekledim,geldi ayse sadece aloo dedi telefonu birakti zil calmis orda baskasiyla konusuyor ben bilmiyorum tabi salak kafam haala gecmis olsun dileklerinde bulunuyorum cocuk aldi teli dediki bana teyze annem kapiya gitti duymuyor seni aaaa oylemi tmm sana gecmis olsun dedim ve kapattim dahada aramadim olay pazartesi oldu bugun persembe ve gunler sonra beni aradi acmadim geride donmedim kesin gene biyere gidicek ve cocuklarini benim basima saricak.isi dusunce ben aklina gelirim 1 yila yakindir tanisikligimiz var kendisiyle ve size sorum sudur bayanlar bu arkadasla mesafeli olmak istiyorum bunu ona nasil demeliyim yada belli etmeliyim okuyanlar hakkinizi helal edin zaman ayirdiginiz icin.

resmen sizi kullanıyor ve değer vermiyor, görüşmeyin,çocuk bırakırsa işim var deyin,tavrınızı belli edin, mesafeliyi bırakın hiç görüşmeyin,bişey kaybetmezsiniz

Net olun. Kötü olan siz olursunuz sonunda ama içiniz rahat olur en azından. Yani ben olsaydım öyle yapardım. Sorardım kendisine hastaneye gidiyorum deyip dışarıda eşinleymişsin neden böyle bir şey yapma gereği duydun derdim. Belki de bir açıklaması vardır?

yakınlığınız nedir bu arkadaşla?
komşu mu, aynı apartman falan?

mesafeyi koymalısınız.
yok mu başka akrabası falan da getirip çocuklarını bırakıyor.
tamam insan kim olsa doktora gidecek vs. bakar çocuklara.
ama baksana yalan söylüyor, doktor diye evde keyif yapıyor.

seni kullanıyor arkadaşım.
aradı mı işim var deyin.
müsait değilim deyin.
gerek yok böyle insana .
sizin başınız dara düşünce yardım etmediğine de bakılırsa.

Telefonlarini acmayin size gelirse isim var cikiyodum diyin eve ndn ayakkabiyla soktunuz ki cikarin deseydnz

Çocuklarını bırakacağı zaman benimde işim var çıkıcam diyin.Zaten 3-4 kez böyle derseniz kendine başka bir arkadaşını bulur merak etmeyin.

Ben 1 yil tanidigim birisine cocugumu birakamazdim heleki boyle eften puften sebeplerden dolayi. Biraz sorumsuzca bi kadin sanirim kendinizi kullandirtmayin isim var deyin vs

Bu arkadasin kiziyla benim kizim ayni sinifta evimiz birbirimize 10 dakikalik mesafede.cok temizim diye diye birkaliyor hani gormesem inanicam ha ben iddiali deyilim yapilmasi gereken temizligimi yapar koyarim nasil bir kisiliktir anlamadim yuzume karsi diyorki saray gibi eve tasindin kiskaniyorum seni.ben kiraciyim onun ise kendi evi var neden benimle yaris halinde sirf bunun gibiler yuzunden vallahi insanlara selam vermeye korkar oldum zarar gorucem diye.kendi halimde derdimle problemlerimle bas etmeye calisirken bide enayi muamelesi gordumya kendimi gebertesim var okadar ofkeliyim kendime of

Herşeyi geçtim de,içeri ayakkabılarıyla girdiklerinde hiç sesini çıkarmadın ve daha sonra görüşmeye devam mı ettin.Eh biraz fazla tavizden olmuyor mu bu tür şeyler.Çocuğunu bırakmak istediğinde işim var dersin,bakamıyorum dersin bu kadar basit.

açık açık sor
hastanedeyim diye neden yalan söyledin
evde keyif yapıyormuşsun
arıyorum neden adam gibi teli açıp konuşmuyorsun

bunları sor bence üzerine gelirse
bir daha da çocukları verecek olursa işim var deyip kestirip atın

Çocukları falan bırakıyor anladım da eve ayakkabıyla girin dediği zaman sen neden tepki göstermedin neden ayakkabıyla girsinler diyorsun biz ayakkabıylami giriyoruz sen beni ne olarak görüyorsun diyemedin mi canın belli ki sen sessiz hiç bişeye ses çıkarmayan birisin ve kadın seni kullanıyor aradığı zaman çocuklarla ugrasamiyorum bana bırakma de ister gelsin bi daha ister gelmesin keyfi bilir hiç çekme öyle bi insanı

Yanlış anlamayın sizi kötü demek için demiyorum insan bir yıldır tanıdıgı birine çoçuklarını nasıl bırakır... Eşi nasıl izin veriyor bu duruma... İnsan en yakınlarına güvenemezken ... Bu kadar düşüncesiz bir kadından uzak durun bence baksana çoçuklarını o denli düşünmüyor sizimi düşünecek... Görüşmek istemiyorum diyin açık açık...

Olay pazar gunu oldu ayakkabi meselesi pazarteside gecmis olsun dicektimki telefonu kenara atmis kapida baskasiyla sohbetteymis ozamandan berri aramiyorum sormuyorum o aradigindada cikmiyorum evet tavizin daniskasini vermisim onaki buderece rahat at oynata bildi hataliyim

İşim var diceksin çocukları bırakmak istediği zaman.
Hep bahane uyduracaksın..
Baktın olmuyor mu, bakamam kusura bakma diceksin..
Artık bazı insanlara böyle olmazsak çok enayi yerine konuluruz çokkk...

Benim evime feriştahı gelse ayakkabıyla giremez.Bu ne demek bu nasıl bir saygısızlık.Ağzını açıp tek bir kelime etmiyorsun bu da yetmezmiş gibi ertesi gün geçmiş olsun demek için arıyorsun.Seni yine de insan yerine koymuyor.Seni kullandığının çocuk baktırdığının farkında değilsin.Boşver ya.

ayakkabı ile evine girmeleri bir hakarettir.
nasıl düştün bu gaflete.
bu kadar yumuşak yüzlü olma.
yalanını yakaladığında yüzüne vuracaktın ve utandıracaktın ki kendiliğinden ayağı kesilsin.
bundan sonra kabul etme evine.zorla gelecek girecek değil ya.
bikaç kere çıkıyorum ben de desen anlar heralde.
gerçi tel i açmıyorum demişsin ama.belki de vazgeçer bidaha bulaşmaz.

Resmen hasetliginden yaptigi seylere bak. Pes dogrusu. Sakin gorusmeyin ve bir zahmet kirarak soyleyin çünkü yeterince kirmis sizi. Eve ayakkabiyla girmek ne demek ya? Delirdim ben şurda. Siz nasil bir sey demezsiniz?
Arayip soylemeyin, direk mesaj atin :ben bir daha senin adini dahi duymak istemiyorum, benden uzak dur, yeter beni kullandigin, kendine kendin gibi birini bul." Deyin ve gonderin. Ararsa acmayin. Ne oldu derse de mesajlarina da cevap vermeyin.
Rahatsiz ederse de "bir daha rahatsiz edersen polise gidecegim" diyin. Aman böyle insan olur mu hic? Sinirden ben patladim şurda vallahi..

Ne basına is acıon.. salla açık konuş . Yok konusamıosan arama açma gelme gitme. Kibarca müsait değilim de. Nie kendini kullandırıon..

kendini kullandırma ki enayi durumuna düşmeyesin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…