iyilik yap enayi ol pess....

Arkadaşlığınızı bıçak gibi kesin bir yerde karşılaşırsanız da hiç bişi olmamış gibi ama gayet soğuk ve uzak davranın zamanla biter..tecrübeyle sabittir..

isterse 10 yıllık dostum olsun evime ayakkabıyla giremez siz biraz fazla taviz vermişsiniz.

insanları incitmektense kendisini böyle strese sokan ne kadar yakınım varsa hep böyle kırgın
yapmayın, iyi niyet, samimiyet karşılıklıysa ne güzel
ama açıkça kullanıyor, sömürüyor insanlar böyle zayıf bulduklarını

kartları açık oynayın
küssün, bozulsun ne fark eder
hakettiğini verin, üstü size kalsın,
rahatsızlıklarınızı kesinlikle belirtin
kaybedeceğiniz bu tarz insanlarsa, kendinizi seçin!

hahah güldüm valla çok sinirlenmişsin bilge :) polise giderim bile demişsin var böyle yüzsüzler ya kıskançlığından eve ayakkabıyla sokmuş çocukları ,ama ev sahibinde de suç var sen kendi malını ,evini korumazsan kimse korumaz ...Hayır diyebilmeli insan,hatta delirebilmeli de sözünü dinletmek için..Allah böyleleriyle karşılaştırmasın insanın iyiliğini sömürüyolar..Eskiden bende hayır diyemezdim ama diyorum artık çokda iyi oluyo

İnsanlara hayır demeyi öğrenin. Sizden başka kimsesi mi yok, ne münasebet? Hayır sadece bir yıldır tanıdığını birini bu kadar sömürecek zihniyette bir insan bu.
Eve ayakkabıyla girinmiş de ne demek? Neden izin veriyorsunuz ki?

Hem de nasil sinirlendim. Ben insanlara hic yüz vermem. Ha iyi olurum yardim ederim ama bir şeyin cikina da cikarirlarsa tavrimi da belli ederim.
Bir eve ayakkabiyla girilir mi ya, konu sahibi nasil bir seu dememiş ben anlam veremiyorum zaten.

Dedim ya saflığından ,benim eski elti de böyleydi çok bir gün geldiler kızıyla kızda 4 yaşında o zmn ben de saf gibi gittim mutfakta bir şeyler hazırlıyorum ..Benim ev daha güzel diye salıyo çocuğu ,mevlam kayıra..Eşimin aldığı kumbarayı kırmış ,kadın mal gibi tv seyrediyo ..Biblomu kırdı ve ben aptal gibi sadece yapma diyebildim..Onlar gitti ağladım sinirimden ,sonra kv ye dedim bir daha böyle yapacaksa bir daha gelmesin dİYE..O da alınmış haspam aaaa çocuk o ne var yani iki şey kırıldıysa diye ..Sinir oluyorum şöyle çocuğunu ortaya salıp kendi kıpırdamayan insanlara..Bizi annem misafirliğe götürdüğü zaman yerimizden bile kıpırdamazdık..Annem bi baktı mı ağzımızı açmazdık..İşte böyle annelerde var ...

O eltiden bende de var. Benim evim güzel diye esyalarim beyaz diye hasedinden bana gelmiyor. Ama iyiki de gelmiyor. Bi gun onlar gelecek diye halimin üstüne örtü ortmusum çünkü kizi cok yaramaz ve çay cikolata her şeyi döküyor. E benim halim da beyaz. Ki eltim de kendi halisina ortu örtüyor diye orttum. Allahim bi geldi ayy bu ne böyle hic sevmem nefesim kesiliyor dedi ortuyu kaldirdi tabi ben böyle oldum.
Bi kere de iftara cagirdim kiscancliklarindan cay falan filan da icmediler hemen evin yanindaki parka gectiler eslerini orda bekleyip gittiler. Ondan sonra arkamdan tutturmuslar da tutturmuslar. ben artik ne aradim ne sordum. Uc kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyeceksin diye boşuna demiyorlar..

Seninkiler ağır kıskançmiş bizimki boşandı :) yırttım hehehe ..ama ben de diyorum artık,gerçi şimdi evimde değilim ama hayır demeyi çok oldu öğreneli..Müsait değilim,uykum var ,gelemem işim var,çocuklarınıza dikkat edin gibi şeyleri söylüyorum..Ben sinir olacağıma onlar olsunlar

eve neden ayakkabıları ile girdiler ben de ona taktım herşeyi geçtim de .dingonun ahırına mı giriyorlar ?

Ben direk gelmek istemiyorum diyorum, evimde mutluyum diyorum

Asalak insanlara sinir olurum....
Kimseye değerinden fazla değer vermemek lazım...
tamamen ilişkinizi kesin bence....
hiçbirşey kaybetmezsiniz
"Bazı insanların yokluğu varlığından iyidir" efsunsuz

hayır diyerek aramayarak.... zaten sana faydası yok... illa ki görüşmen gerekmez...

ayakkabıyla girme olayına da hasta oldum buarada diyemedin mi canım evinde giy sen benim evimde çıkar diye... böyle hiçbirşey demeyip aman kırılmasın düşünürsen kırılan heryer de herzaman sen olursun...

neyse... seni aradığında aç işim var deyince ben seni 2 defa geçmiş olsun diye nezaketen arayım dinleme ççocuğa ver ama işin düşünce ara çok isterdim ama şuan işim var de... bu konuşmadan sonra düzelir

O ne ya öyle? O evde yemek yeniyor, evde bi çocuk var. O pis şeylerle evde dolaşmalarına nasıl izin verdiniz ki? Sokaklar pislik dolu, benim içim kaldırmazdı. Kırmadan söyleyebilirdiniz. Gerçi olan olmuş. Ama ayakkabıya kadar sizi kandırması olayı var. O kocasıyla evde romantik anlar yaşicak diye, yalan söylemek de ne. Adam akıllı söyleseymiş, anlayışla karşılanabilir bi durum. Ayy nası bi insan anlamışsın işte. Nedenlerinle beraber açıkla. Doktora gidicem dedin,evde keyif yaptın, evime bana sormadan ayakkabıyla soktun çocuklarını. Ben senin evine soksaydım çocuğumu nasıl olurdu bi düşün. Ben daha fazla görüşmek istemiyorum de. Empati yapsın. Tabi anlarsa. Çocuk değilsiniz. Zorla kimseyle görüşmek zorunda değilsiniz.

Yuhh eve ayakkabılarla mı girilir, her türlü mikrobu eve sokuo böyler terbiyesizlik mi olur , sizi gerçektn kullanıyor. Çocukları bırakçam dediğinde sizde bnde tam çkıodum , şuraya sözüm var vs. diyin o da anlıcaktır sonunda.

Ayyy karı bulmuş safı kullanıyor valla. Kendine geeeel! Başkasına ayıp olmaya olmaya sana ayıp oluyooor!

Gec cvb veriyorum kusura bakmayin dedimya basima bi dert musallat oldu ve ben 1 yil oturdugum evimi birakip baska bir eve tasindim daha bugun 1 hafta oldu habire yerlestirmeyle meskulum kartondaki esyalarimi yerde halim serili deyildi ama parkeli ev sözde cok temiz olan ama gercekte evini b.k götüren ayse bana geldiginde temizlik abidesi kesiliyor.tasindigim gun guya bana yardim edicekti telefonda konustuk ve bana dediki eski giysilerimi giyip geliyorum tmm dedim.kamyon geldi biz esya indiriyoruz buarada ayse geldi bir giyim giymis sanirsiniz baloya gidiyor yada dugune.ustun kirlenir cekil biz tadiriz gecti kenara bizi izledi.yani diyecegim suki ilk defa bole birseyle karsilastim ayakkabiyla girin dedigi an sok oldum ve bunun etkisiyle dilim tutuldu hicbirsey diyemedim yeni tasinmis olabilirim etraf derli toplu temiz aysegil geldi gitti evimi pislik goturdu.yeniden temizledim.cocuklara karsi deyilim ama cocuklar asiri simarik terbiyesiz yapma dedigini gozune baka baka yapiyor.kurcalamadiklari hic bir yer kalmiyor .kiz 11.oglan 8 yasinda ama bu sekilde cocuk olunca insani canindan bezdiriyor.benimde cocugum var ayni yasta onlarin terbiyesizliklerine kizim bile sasiriyor.birturlu yerinde duramayan bi tipler yani turklerle arkadaslik etmezdim genelde cevrem alman ve arap tir bu belaya bulastim bi sekilde kurtulcam almanlar en azindan anlayisli istemedigin bir duruma dusurmuyorlar bu ayse benden guzel bir pay alicak gercekten ya haddini bilicek yada haddini bilicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…