Resmen hasetliginden yaptigi seylere bak. Pes dogrusu. Sakin gorusmeyin ve bir zahmet kirarak soyleyin çünkü yeterince kirmis sizi. Eve ayakkabiyla girmek ne demek ya? Delirdim ben şurda. Siz nasil bir sey demezsiniz?
Arayip soylemeyin, direk mesaj atin :ben bir daha senin adini dahi duymak istemiyorum, benden uzak dur, yeter beni kullandigin, kendine kendin gibi birini bul." Deyin ve gonderin. Ararsa acmayin. Ne oldu derse de mesajlarina da cevap vermeyin.
Rahatsiz ederse de "bir daha rahatsiz edersen polise gidecegim" diyin. Aman böyle insan olur mu hic? Sinirden ben patladim şurda vallahi..
İnsanlara hayır demeyi öğrenin. Sizden başka kimsesi mi yok, ne münasebet? Hayır sadece bir yıldır tanıdığını birini bu kadar sömürecek zihniyette bir insan bu.Mrhb bayanlar
Hic uzatmayim konu:bayan arkadas nezaman darda kalsa kosan ben bi derdi olsa telefonda saatlerce dinleyen teselli eden ben neyse bu arkadasa ayse diyelim ayse evli 2 cocuk annesi nezaman doktor randavusu olsa beni arar saatlerce cocugunu bende birakir.bikac yalaninada sahit oldum doktordayim diyor ama evinde kocasiyla keyif yapiyor.doktora gidiyorum diyor yine esiyle gezmelerde ve ben bunlari sonradan duyuyorum.en son olaya gelelim basima yine bir sorun geldi bu ayse sözde bana destek olucakti manevi anlamda hic dert etme arkadasim ben varim cart curt yani neyse haala o zor durumu atlatamadim olsun bu ayse telefon etti esi ve 2 asiri derecede simarik cocuklariyla bana geldi eve girerkende diyorki cocuklar ayakkabinizla girin ailecek o sekilde girdiler evime tabi bunlar gitti evimi afedersiniz b.k goturuyo yine temizledim.ertesi gun kizi ufak bir ameliyat gecirdi hemen aradim gecmis olsun dicektim kizi acti dedi annem geliyor bekle bekledim,geldi ayse sadece aloo dedi telefonu birakti zil calmis orda baskasiyla konusuyor ben bilmiyorum tabi salak kafam haala gecmis olsun dileklerinde bulunuyorum cocuk aldi teli dediki bana teyze annem kapiya gitti duymuyor seni aaaa oylemi tmm sana gecmis olsun dedim ve kapattim dahada aramadim olay pazartesi oldu bugun persembe ve gunler sonra beni aradi acmadim geride donmedim kesin gene biyere gidicek ve cocuklarini benim basima saricak.isi dusunce ben aklina gelirim 1 yila yakindir tanisikligimiz var kendisiyle ve size sorum sudur bayanlar bu arkadasla mesafeli olmak istiyorum bunu ona nasil demeliyim yada belli etmeliyim okuyanlar hakkinizi helal edin zaman ayirdiginiz icin.
hahah güldüm valla çok sinirlenmişsin bilge :) polise giderim bile demişsin var böyle yüzsüzler ya kıskançlığından eve ayakkabıyla sokmuş çocukları ,ama ev sahibinde de suç var sen kendi malını ,evini korumazsan kimse korumaz ...Hayır diyebilmeli insan,hatta delirebilmeli de sözünü dinletmek için..Allah böyleleriyle karşılaştırmasın insanın iyiliğini sömürüyolar..Eskiden bende hayır diyemezdim ama diyorum artık çokda iyi oluyo
Hem de nasil sinirlendim. Ben insanlara hic yüz vermem. Ha iyi olurum yardim ederim ama bir şeyin cikina da cikarirlarsa tavrimi da belli ederim.
Bir eve ayakkabiyla girilir mi ya, konu sahibi nasil bir seu dememiş ben anlam veremiyorum zaten.
Dedim ya saflığından ,benim eski elti de böyleydi çok bir gün geldiler kızıyla kızda 4 yaşında o zmn ben de saf gibi gittim mutfakta bir şeyler hazırlıyorum ..Benim ev daha güzel diye salıyo çocuğu ,mevlam kayıra..Eşimin aldığı kumbarayı kırmış ,kadın mal gibi tv seyrediyo ..Biblomu kırdı ve ben aptal gibi sadece yapma diyebildim..Onlar gitti ağladım sinirimden ,sonra kv ye dedim bir daha böyle yapacaksa bir daha gelmesin dİYE..O da alınmış haspam aaaa çocuk o ne var yani iki şey kırıldıysa diye ..Sinir oluyorum şöyle çocuğunu ortaya salıp kendi kıpırdamayan insanlara..Bizi annem misafirliğe götürdüğü zaman yerimizden bile kıpırdamazdık..Annem bi baktı mı ağzımızı açmazdık..İşte böyle annelerde var ...
O eltiden bende de var. Benim evim güzel diye esyalarim beyaz diye hasedinden bana gelmiyor. Ama iyiki de gelmiyor. Bi gun onlar gelecek diye halimin üstüne örtü ortmusum çünkü kizi cok yaramaz ve çay cikolata her şeyi döküyor. E benim halim da beyaz. Ki eltim de kendi halisina ortu örtüyor diye orttum. Allahim bi geldi ayy bu ne böyle hic sevmem nefesim kesiliyor dedi ortuyu kaldirdi tabi benböyle oldum.
Bi kere de iftara cagirdim kiscancliklarindan cay falan filan da icmediler hemen evin yanindaki parka gectiler eslerini orda bekleyip gittiler. Ondan sonra arkamdan tutturmuslar da tutturmuslar. ben artik ne aradim ne sordum. Uc kuruşluk insanlara 5 kuruşluk değer vermeyeceksin diye boşuna demiyorlar..
Seninkiler ağır kıskançmiş bizimki boşandı :) yırttım hehehe ..ama ben de diyorum artık,gerçi şimdi evimde değilim ama hayır demeyi çok oldu öğreneli..Müsait değilim,uykum var ,gelemem işim var,çocuklarınıza dikkat edin gibi şeyleri söylüyorum..Ben sinir olacağıma onlar olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?