iyilik yap enayi ol pess....

bence ya cok safsın yada abartıyorsun.. ne demek yanı bırı benı hem salak yerıne koyacak yetmıyor bırde ustune evıme ayakkabılarıyla gırecek oldu paşam başka? pek ınandırıcı gelmedı...

Artık ne yaptın onu yazda bizde iyi ettin diyelim

kadın kendini epey akıllı sanıyor kesin arkandanda enayi diyordur var böyle insanlar
nankörler

her şeyi geçtim haklısınız da Türklerin olduğu bir siteye dert yanmayaydınız iyiydi...

Neyine ayıp olacak ya kadın sizi kullanıyor bariz. Kendinize saygınız varsa kullandırmayın kendinizi.

Türklerle arkadaşlık etmeyi tercih etmesen de serde türklük var işte.
Duygularını, düşüncelerini niye yüzüne söylemiyorsun da arkasından konuşuyorsun?

Maalesef Almanya'da Türkler görgüsüz olarak bilinir boş milliyetçilik yapmaya gerek yok

Eve ayakkabıları ile nasıl girmelerine izin erdiniz.
Hadi siz verdiniz. Onun eşi ya da sizin eşiniz de yorum yapmadı mı bu duruma ?
Sadece çocuklar mı ayakkabı ile girdi yok sa kendi ve eşi de mi?
yani belki çocuklara dışarda ev ayakkabısı giydirmiştir.
öyle bir şey olabilir mi?

ağzım acık kaldı valla ona da , size de pess..

Bir insan boyle iyi niyeti nasil kullanarak sabite eder anlamiyorum ama hadi kullaniyor bile olsa yuzum olsun birsey istemeye der oyle davranir bu kadarina pes artik.

böyle durumlarda,karşınızdaki kıramıyacağınız bir kişiyse,hemen eşinizi bahane edin.eşim,görüşmemmizi istemiyor,eşim sizin çocuklarınıza bakmamı istemiyor gibi..ama önceden bunu eşinizede söyleyin.(denenmiş ve tutmuş bir formüldür)yok kırılsa bile umurumda olmaz dediğiniz bir kişiyse,düşüncelerinizi yüzüne açık açık söyleyin.en azından,rahatlamış olursunuz.

bak bacım saflık madalyası olsa ilk sana verirler emin ol elbet sana gelecek ama gelmeden ararsa daha rahat konuşursun. diyeceğin şey şu "bakamam işim var ya da geçen günkü doktor mu evde olan hani " bunu demelisin. hayır diyebilmelisin yoksa tövbe billah hep kaybeden sen olursun. Tersleyeceksin ama en etkilisi açık açık söyle sen ona mecbur değilsin saf saf düşünüp beyin hücrelerine zarar verme bence. kesin konuş ama yoksa o hep seni kullanır sende buna müsade edersin.

valla arkadasim suc sizde
boyle biri beni ancak bir kere kullanabilir
ikincisine musade etmem
tavrim net olur
meraba meraba
isim var bye
yuzune bakmam
kimse kimseye muhtac degil
kimse vazgecilmez degil

bence açık olun bir daha geldiğinde söyleyin geçen gün çocuğu bırakmıştın ama buradaymışsın ben emanet olduğu için zaten çok tedirgin olarak sırf sen doktorda ,işini gör diye yardımcı olmaya çalışıyordum ama artık olamıyacağım kusura bakma diyin.varsa ailesi akrabası ona bıraksın sonuçta hepimizin çocuğu var yeri geliyor doktora giderkende yanımızda götürüyoruz ki böyle kendi keyfi çin çocuklarını sağa sola bırakanlara sinir oluyorum.allah korusun bir şey yerken boğazına kaçsa bir şey olsa siz ne yapacaksınız ablamın lisedeyken arkadaşı gelmişti bize yemeğe börek yerken boğazına kaçtı annem koca kızı zar zor kendine getirdi bence sizin açınızdanda gereksiz yere fazla sorumluluk.

Hiç kafanı takma çocuga baktın diye madalya takmaz soğuk davran ben zamanında çok yaptım ama şimdi kimse bana eyvallah çocuklarından başka kimseyi umursama bu hayatta herkes işi bitene kadar iyi

seni enayi yerine koymuş...eee her uyanık kişiye senin gibi bir enayi lazım sırtında taşıyacak zahmetini çekecek...hastayım doktora gidicek sözüne kim acıyıpta yardım etmez...mesela ben..banane hasta olmasaydın vveya hasta olurkwen babamı sordun..veletlerini başkalarına bırak...hem resmen söylerdim doktora gidiyorum diye evde kocanla fantazi yapıyorsun şımarık çocuklarını bana bırakıyorsun diye..insansa anlar utanır..ayyyyy benim assssla böyle arkadş adı altında kişilerle muhatap olmam..ne arkadaşı ya bu devirde arkadaş olmaz..

Bu insanla 1 aydır ne diye arkadaşlığınızı devam ettiriyorsunuz ? Buraya ne yazdıysanız aynısını ona da söyleyin, neyden rahatsız oluyorsanız hepsini söyleyin ve görüşmek istemediğinizi belirtin. Bahanelere açıklamalara gerek yok gerçekleri fazlasıyla haketmiş. Ve bir daha bir şeyden rahatsızlık duyduğunuzda o an bunu açık açık söyyleyin. Evime ayakkabı ile giremezsiniz yada Ayşecim sen bilmem nereye gidiyorum diye çocuğu bana bıraktın evinde eşinleymişsin ? de. Diyebil. Yoksa bugün Ayşe yarın Fatma, hep enayi yerine konulan taraf olursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…