"İyilik Yapma Topiği"

aynen İsmail ve poyraz Ali ikisinin de çok az vakti kalmis ben de sosyal medyada duyurmaya çalışıyorum ama çoğu insan oralı bile olmuyor en azından az çok demeden ne yapsak kâr

BDV'ye açılırsa konu Yardım Melekleri'ne taşınır.
SMA nedir, SMA hastası çocukların durumu vb gibi bir içeriği BDV dışında uygun bir bölüme açarsanız olabilir, yalnız maddi destek verilecek çocukların sosyal medya hesaplarını paylaşmak riskli, çünkü geçenlerde sma'lı çocuklardan birinin ailesiydi yanılmıyorsam açıklama yaptı, bazı vicdan yoksunları bu çocukların fotoğraflarını kullanıp kendi çocuklarıymış gibi paylaşıp para topluyorlarmış.

Sizler farkındalık topiği açarsınız ama üyeler çocukların ailesine kendi ulaşıp destek olurlar, instagram vb sayfalar paylaşmazsınız, ki zaten maalesef sma hastası çocuklar için ilgili yetkili kurumlarca resmî bir kampanya başlatılmadığından bireysel yardım konusuna giriyor böyle bir durumda, site üzerinden maddi yardım çağrısı yapılamıyor bu nedenle çünkü suç sayılıyor.

Mune hanımcım ben bu konunun burada kalmasını rica ediyorum sadece sma lı değil tüm herkese yardım fikirleri olarak açtım takdir eden kişiler isterse sizin uygun görmeniz halinde konu açabilirler.

Topiğinizi mi baltaladım acaba ? Anlayamadım bu tepkinizi

Açıklama için teşekkür ederim Mune ablacim

Topiğinizi mi baltaladım acaba ? Anlayamadım bu tepkinizi
Ben herhangi bir tepki vermedim Mune hanıma topiğin sadece sma lılara yönelik değil yani yardım kampanyası değil de ben yapılan iyilikleri teşvik amaçlı paylaştım siz takdir ederseniz yapabilirsiniz ben o tarz burada para yardımı için birşey yapamam suistimal edilebilir böyle ortamlarda sosyal medyada çeşitli kampanyalar ve kaymakamlıkların izniyle başlatılıyor. Ben de üzerime düşeni o konularda da yapıyorum size herhangi bir tepki de vermedim. Uzatmazsanız sevinirim. Tartışmayı seven biri değilim teşekkür ederim.

Pardon da sizin konunuzda sma için ayrıca başlık açacak halimizde niyetimizde yoktu...

Sanki forumun sahibi gibi bir tavır içine girmişsiniz...

Ayrıca derdiniz gerçekten insanlara yardım etmek olsaydı smalı çocuklar için konumu dağıtmayın demeye getirmezdiniz.

Özetle derdiniz yardım etmek değil kendinizi göstermekmiş. Bunu da görmüş olduk...

Bu topic benim için bütün iyi niyetini kaybetti şu an . Benim gösteriş amaçlı iyilikle işim yok...

Ben kalbimin iyiliğini size kanıtlamak zorunda değilim. İçimden geleni Allah bilir size ispatlamak zorunda değilim topiğin sahibini bırakın bu can bu tende emanet bırakın malı mülkü parayı onların hepsi bize emanetken topiğin sahibi gibi üslup ne kadar yakışıksız benim buradaki amacım çevremizdeki insanlara doğaya canlılara iyilik yapmak ve onu yaygınlaştırmak benim sma lı yahut herhangi bir hastalığı olana yardım yapıp yapmadığımı sorgulamak size düşmez rica ediyorum tartışmaya girmeyin seven biri değilim dedikçe üzerime geliyorsunuz. Hoşunuza gitmeyen bir durum görüyorsanız muhattap olmazsınız.

yardım konusu açıp smalı çocuklara gelince benim konumu dağıtmayın demeye getiren sizsiniz. Ne söylememi bekliyorsunuz ? Yardım konusu açıp benim konumda bunu konuşmayın diyen sizsiniz..

Buyrun alın konunuzu tepe tepe kullanın..

Üslubunuz hiç uygun değil ben o hastalık ile ilgili birşey paylaşmayın demedim yukarıdaki mesajlara iyi bakmanızı rica ediyorum

denizaslim bu msjıma iyi bakmanızı öneririm

ortam gereksiz yere gerilmiş aslında arkadaşımızın demek istediği sadece sma değil her konuda yardım amacıyla açtım demek istemiş olay neden buralara geldi anlamadım.. tartışmaya gerek yok amacımız dan sapmayalim .. Bu arada benim fikrim 1 ay sma 1 ay çocuk esirgeme 1 ay losev gibi çeşitli kurumlara yardım yapabiliriz

Mune hanımcım ben bu konunun burada kalmasını rica ediyorum sadece sma lı değil tüm herkese yardım fikirleri olarak açtım takdir eden kişiler isterse sizin uygun görmeniz halinde konu açabilirler.
Keza bu msjımda da denizaslim bakın sadece sma lı denemişim tüm herkese yardım fikirleri demişim size yaptığım yardım kuruluşlarına yaptığımız yardımların makbuzlarını mı atayım rica ediyorum bakın rica ediyorum tartışma üslubu ile benimle muhattap olmayın

tam olarak yazdığınız yorum bu... Lütfen uzatmayalım. Size iyilikler yapma topiğinizde mutluluklar

Ben yaşlı birinin poşetini taşıdım türbeye gidiyorum gittiğim günde kapalı olduğunu biliyordum sonra o gün açık olduğunu söylediler galiba dedim kadının duası tutmus

Ben tartışmayı seven biri değilim dedikçe hanımefendi tartışmaya girmeye çalışıyor ben yapılan iyiliklerle övünmeyi seven biri değilim beni bilen bilir çevremde keza teyzemin ölümünün ardından çok iyi yad edilmesi benim de onun yolunu daim ettirmek ve insanlara örnek amaçlı açmış olduğum topiktir beni anladığın teşekkür ediyorum sana

Aslında topikler arasında en tartışmaya kapalı konu bu eminim ikinizinde niyeti güzel ve samimi ama yanlış anlasilmalar oldu sanırım

Bence boşuna gerilmeyelim

Muneye sma için başka konu açılsın ben bunu tüm iyilikler için açtım diyen üyemiz ilk yazdığımız ı okumamış bile...

Üstüne bana tek bir konuya odaklanmayalım yazmış. Ona mı soracağım hangi iyiliğe yoğunlaşacağımı . Kaldı ki bahsettiğimiz iyilikler bebekler içindi.

Biz konuyu bdvde açalım mı ban yermiyiz diye geyik bile yaptık. Ama onun tek derdi konusu...

İyilikler konusunun yanında gölgede kaldı...

Ha burda yazılsa ne olurdu ki .. ama pardon önemli olan onun konusu... Gerisi hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…