- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
biliyorum canım :)Ben tartışmayı seven biri değilim dedikçe hanımefendi tartışmaya girmeye çalışıyor ben yapılan iyiliklerle övünmeyi seven biri değilim beni bilen bilir çevremde keza teyzemin ölümünün ardından çok iyi yad edilmesi benim de onun yolunu daim ettirmek ve insanlara örnek amaçlı açmış olduğum topiktir beni anladığın teşekkür ediyorum sana
Sma lı çocuklar için ben hiç yardım yapmamıştım burada bahsedildi ben de bir miktar yapacağım az önce sosyal medyada gördüm etiket yapmışlar bir yardım kuruluşunun sayfasında onlardan bir tanesine yapıcam inşallahbiliyorum canım :)
ne yapalım peki bu ay ? hangi konuya yoğunlaşalim . aslında ben bu ay smali cocuklara bir miktar yardımda bulundum ama fikirlere açığım topluca yapabiliriz teşvik amaçlı normalde bir elin verdiğini diğeri görmemeli ama teşvik amaçlı yapmamız lazım iyilikler paylaştıkça artar umarım ki..
Bakın bir insanın psikolojisi her zaman aynı olmuyor ben cuma günü teyzemi verdim toprağa yeter yahu yeter anlamamış olabilirim dikkatli okumamış olabilirim insanı çileden çıkarmayın bu nedir yaa Allah sizin gibi anlayışsız insanların şerrinden korusunMuneye sma için başka konu açılsın ben bunu tüm iyilikler için açtım diyen üyemiz ilk yazdığımız ı okumamış bile...
Üstüne bana tek bir konuya odaklanmayalım yazmış. Ona mı soracağım hangi iyiliğe yoğunlaşacağımı . Kaldı ki bahsettiğimiz iyilikler bebekler içindi.
Biz konuyu bdvde açalım mı ban yermiyiz diye geyik bile yaptık. Ama onun tek derdi konusu...
İyilikler konusunun yanında gölgede kaldı...
Ha burda yazılsa ne olurdu ki .. ama pardon önemli olan onun konusu... Gerisi hikaye
Bakın bir insanın psikolojisi her zaman aynı olmuyor ben cuma günü teyzemi verdim toprağa yeter yahu yeter anlamamış olabilirim dikkatli okumamış olabilirim insanı çileden çıkarmayın bu nedir yaa Allah sizin gibi anlayışsız insanların şerrinden korusun
Çok sağolun teşekkür ederim en son yazdıklarıma da beğenmedim basan bir insanın karakterini sorgulamak gerek beni anladığınız için teşekkür ederim.Başınız sağ olsun. Allah sabır versin size. Aynen bunu yaşayanların psikolojileri her zaman aynı olmuyor ve ben sizin demek istediğinizi anladim. Kotu birşey de yazmamışsınız iyilik yapacaksak hepimiz gücümüz yettiğince her konuda yapmalıyız size katılıyorum. Zaten bahsedilen konuda gerekeni Mune yazmış. Üzerine tartışıp gerilmeyin derim.
Çok sağolun teşekkür ederim en son yazdıklarıma da beğenmedim basan bir insanın karakterini sorgulamak gerek beni anladığınız için teşekkür ederim.
Yok ben üslubumu bozmadım zatenSizin üzüntünüz gibi belki başka üzüntüleri vardır. Hepimiz farklı sınaniyoruz bu hayatta. Aranızda belli ki yanlış anlaşılma olmuş.
Topik çok güzel olmuş bence uzatıp gölge düşürmeyin derim.
Merhaba ne güzel kalbi iyilikler için can atan arkadaşım ben hangi gündü hatırlamıyorum sareyeumutol sayfası var %75 i tamamlanmış tedavi masraflarının ben de ufak bir katkı yaptım kızımın kalan bebek bezleri vardı onları sattım parasını bağışladım çok şükür bundan sonra da az da olsa katkı yapmaya çalışacağımAh ah selam kızlar. Bu topiğin başlığı çok hoşuma gitti. Okudun baştan sona ne yalan söyliyim. Sma hastaları ile ilgili bi paylaşım var mı diye dolanırken kendimi burda buldum.Arkadaş biraz heyecanlı sanırım. Çünkü bende takipteyim bu bebekleri. Ah ah bi Ali vardı. Ağustos ayında doğum yaptım benim kızımla aralarında 7 gün vardı. Bir gördüm vuruldum resmen ufaklığa. Aynı benim kızımın kopyası çok istiyordum kurtulmasını ama olmadı. Melek oldu. Ondan sonra sardık bizde ufaklıklara yayınlara katılıp yardım etmeye çalışıyor maddi manevi destek olmaya çalışıyoruz ama o kadar çoklar ki... ismail çağan mirhan kürşat enes talha çok çok. Nasıl yetişicez derken hep hayalimdi çocuklara yardım etmek yetiminden sokağındakine kadar derken yavaş yavaş kurucaz firmayı. Birde ürün geliştirdim Allahın izniyle bütün çocukları kurtarıcaz . Paylaşmak istedim. Var mı planlarınız neler yapıyoruz iyilik adına. El birliği olalım ne yapıyoruz nasıl yapıyoru sevgiler hepinize biraz uzun yazmışım yorucam sizi k. Bakmayın
Benim kadar değilsindir yaBdv ye açmak en mantıklısı ama yasak falan değildir değil mi ? Gerçi ben günaşırı banlanıyorum. Bünye bağışıklık kazandı artık
Bide bu hep oluyo ayın 15 günü banliyimBenim kadar değilsindir ya
Geçen ban yedim bir hafta . Ban bitti girdim baktım birisi beni deli ediyor
Biseyler yazdım seviyeli ama kiskirticiydi
Ban yedim .
Zaten bir haftalık bandan çıkmışım anında bir ban daha yedim toplam ardışık 14 gün yoktum
Çok şükür ki % 85lere ulaştı miniğim. Bizde şimdi Mirhan Enis Talha Asya bebeğe yüklendik. Umarım hepsi huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşur. Keşke elimizden daha çoğu gelse de hepsine ulaşabilsekMerhaba ne güzel kalbi iyilikler için can atan arkadaşım ben hangi gündü hatırlamıyorum sareyeumutol sayfası var %75 i tamamlanmış tedavi masraflarının ben de ufak bir katkı yaptım kızımın kalan bebek bezleri vardı onları sattım parasını bağışladım çok şükür bundan sonra da az da olsa katkı yapmaya çalışacağım
Ay Allahım yardım etsin böyle ne kadar çok bebek vardır devlet neden tedaviyi bünyesine almıyor acabaBen de elimden geldiğince SMA’lı bebeklere yardım etmeye Çalışıyorum. O çocukların çektiği acıları, ailelerinin sabahlara kadar canlı yayın kermeslerinde ürün satıp evlatlarını yaşatmaya çalıştıklarını görünce içim acıyor. Keşke çok daha fazla destek olabilsem. Didem bebek var son 17 gün ve %19 tamam sadece henüz
Bir bilsem nedenini. Böyle olunca da sesini duyurabilen aileler tedaviye gidiyor diğerleri aylarca uğraşıyor hatta bazıları meleklerini kaybediyor maalesef bu süreçte. Bir de şimdi Valilik izni olmadan yardım toplayanlara para cezası varmış. İyi de bu aileler defalarca gittiler valiliğe izin verilmedi. Pazartesiden itibaren izin verilecek mi acaba? Karar 31 Aralık resmi gazetede yayınlanınca ünlüler de desteklerini çekti valilik izni alınana kadar.Ay Allahım yardım etsin böyle ne kadar çok bebek vardır devlet neden tedaviyi bünyesine almıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?