iyilik yapmak istiyorum

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
ya kızlar bir iki gündür içimde bir his oluştu iyilik yapmak istiyorum.hayır gibi şeyler,emek gerektiren.ama aklıma fikir gelmiyor.maddiyat olarak borçluyuz yani maddi bir şeyler yapamam.ama ne yapabilirim sizce?

yemek yapabilirsin.pasta börek çörek yapabilirsin komşularına ya da mahallendeki çocuklara dağıtabilirsin.ya da el işi yapabiliyorsan el işi yap malum kış mevsimindeyiz.atkı bere kazak falan ör ihtiyacı olanlara ver.sonuçta emek var bütün bunların içinde.hem alan sevinir hemde sen sevinirsin canım benmm:):):

Son düzenleme:
Akıllıbıdık canım bir kilo buğday alabilirsin..Yada bir tane ekmek..Kuşların yoğun olduğu her nereyse oraya gidip kuşları doyurabilirsin...

kuşları doyurabilirsin arkadaşımızın dediği gibi köpeklere mama dağıtabilirsin defteri kitabı olmayan bi çocuğa defter alırsın ik itane falan bir yalnız teyze amca vs onlarla sohbet edebilirsin yalnız bırakmamış olursun aklıma maddiyatsız ya da az bu geldi

çocuk esırgeme kurumuna bağış yapabılırsın, ya da huzurevını zıyaret edıp gönullerını alabılırsın

bundan basit ne varki.. deger verdigin insanlara, onlarin nekadar senin icin degerli olduklarini söyle, yada ne bilim git durduk yere saril.. bu onlari fazlasindan mutlu eder

Kan verebilirsin, para ödemeden iyilik yapmak icin cok güzel bi secim bence.
Bugün kendimde kan vermeye gittigim icin aklima geldi.
Tansiyonum düsük oldugu icin almadilar, o ayri tabi ..

pazar günleri çocuk yuvalarına gidebilirsin,gönüllü anne olarak..
yada huzur evlerine..

kapının önüne hergün bir tas temiz su koyabilirsin,gelip geçen kedicikler,köpecikler,kuşlar içsin diye..
yemek artıklarını da koyabilirsin..

en guzel iyilik insanlara tebessum etmek ve nasilsin diye sormak.ne bi para nede cok emek.eger cocuklarin varmi bilmiyorum ama cocuklarinla birlikte cocuk esirgeme kurumuna vede huzur evine gidebilirsin.bi cocugun basini oksayip bi yaslinin halini sorabilirsin buna o kadar muhtaclar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…