Bebek Beslenmesi iyimi???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

skryeufk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2015
142
49
13
Kızımı emziriyorum fakat sütüm yetmiyor mamada veriyorum hip kullanıyorum biraz maddi durumdn dolayı zorlanıyorum arkadaşm apdamil kullanmış çok gaz yapmış bebelac önerdidaha uygın fiyatı die beblac kullananlar memnunmu ne yapmalıyım en iyisi hip ama ne yapmalym yetmiyr

Ayni dert bende de var ama bebisim mama sevmiyor malesef sma ve aptamil denedik yok yemiyor cocuk sadece meme istiyor aglarken sadece meme verince susuyor sadece meme emerek o da zorla uyuyabiliyor daha on gunluk ben de sasirdim napacagimi
Tecrubeli anneler daha iyi bilir yardimci olurlar canim,istersen bir de mamayi biberonla degil siringa veya kasikla vermeyi dene Cunku biberona alisirsa seni emmeyi birakabilir veya azaltabilir bu da sutunun iyice azalmasina sebep olur canim kolayliklar diliyorum

bunu deneme yanılma yöntemi ile bulacaksınız bir dönem kullanın bebeğiniz kio alıosa sorun yoktur ...

kesinlikle kaşıkla verin biberona alışırsa emmez birde sütüm az demeyin bende süt veren anneyim doğduğundan beri sütümü sağarak veriyorum çünkü saolsunlar bebişime aç die biberonla içirdiler mamayı ... süt sağma makinesiyle sütünüzü sağın süt gelmeyince boş halde 5 dk sağın günde 4-5 saatimi sadece süt sağarak geçiriyorum kendime söylediğim söz ise SÜTÜM BOL HAMDOLSUN BEBEĞİME YETER...

Benim kızım hiç bi devam sütünü sevmedi
En son arı mamayı duydum denedim, muhallebi gibi biraz kıvamlı diye mi ne onu sevdi
Ben memnun kaldım

Ben kızıma SMA kullanıyorum ama maddi olarak zor diyorsanız o zaman bebelac da iyidir. Kuzenim çocuğunu bebelac la büyüttü bildiğim kadarıyla çok da memnundu. Maddi olarak zor oluyor mama ama ilk 4 ay en zoru 4. Ayı doldurunca ufak ufak ek bişeyler verilir sütlü pirinçli mama verilir yoğurt meyve daha sonra cicibebe falan mama daha uzun süre dayanıyor o zaman. Allah bağışlasın

A
m Amin Allah razı olsn

Ben hiç karşılaşmadım. Topaklanma da yapmadı hiç. Ürün sirkülasyonunun hızlı olduğu marketlerden alın bence. Ben hep öyle Yaptım. Çok bekliyorsa ürün Rafta bu tarz sorunlar Çıkabilir.
EVet olabilr dediğiniz gibi eczanelerde varmıdır bebelac

Tşklet yardımlrınız için

Arkadaşlar bol bol su için sütü artırmanın en iyi yolu bu. Ben bebeğim doğduktan iki gün sonra susuzluk ve besinsizlikten yoğun bakıma alındı o zaman önemsemedi suyu ama ondan sonra bol bol su ictim ve su an kızım 9 aylık ve hala ek besini sadece değişik tatları denesin diye veriyorum sutum yetiyor elhamdülillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…