iyisiyle kotusuyle 6.AY fotolarim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Oncelikle sunu soyleyim ben bin bur hevesle yillarca bekledim bu ameliyati hayattaki en buyuk istegim en buyuk te takintimdi derken 2 cocuktan sonra nasip oldu bana
Eski burnum oyle korkunctuki ne cikarsa ortaya memnun kalirim dedim derken burdan buldum doktorumu yorumlar iyiydi gittim gorustum icime sindi ve 4 gun icinde oluverdim
Allahim inanamiyodum alci cikti bayildim oyle guzeldiki tam istedigim gibi e tabi sisti 6 aya duzelcek iyice icime sincekti hep fotolari cekerken yandan cektim cunku odemler en cok onden belli oluyordu burun deliklerim esit degildi ama hic sorun degildi zamanla odem inince daha iyi olur dedim
Suan 6 ayim bitti
Super nefes aliyirum onceden hem kemik egriligi hemde et vardi hepsini cozmustu doktor
Artik nefes problemim yoktu
Yandan goruntu yine iyiydi icime sinmisti ama onden odemler gecmesibe ragmen ucu sis bi burnum vardi ve delikler oldukca orantisizdi belki goze batmiyodu ama ben takildim iste cok cirkin gelmeye basladi onden goruntu
Ve ben asla ikinci ameliyati olamam yani ailem cok karsi hani buldunda bunama gibisinden kiziyolar
Size diyecegim $u ki
Bi resim bulup ayni oyle olur hayaliyle gitmeyin herseyi goze almak lazim birazda sans isi
Haa ben eski halini dusununce sukur diyorum ama delikler arada uzuyor beni iste
Birde en onemlisi insan kendini sevicek eger takintili biriyseniz 10 kerede olsaniz bi kusur bulursunuz

Son düzenleme:
doktorun kimdi canım eski haline göre iyisin evet delikler olmamış cidden açık teknik miydi revizyon olursan sakın aynı doktora olma

önden ve yandan gayet güzel duruyor önemli olanda o. aşağıdan bakınca çok orantısız duruyor sadece bence kafana takılcak revizyon çekilcek bi durum değil

Canim bi 5 yas daha genc gosteriyorsun, hic moralini bozma burun delikleri 10 dk da hallediliyor diye biliyorum. Burun ucu icinse bir 6 ay dahabeklemen gerekir

Kıme oldunuz acaba delıkler orantısız benımde oleydı yenıden yapabılır doktorunuz 20 dakkalık bı ıslem

Canım senin böyle değildi ya niye böyle oldu ama vallahi yinede göze batmıyor kim görücek öyle alttan. Yandan falan gayet güzel çok şükür, önden de öyle. Hiç takma eski haline göre şükret. Fırsatın olursa revizyon yapsın doktorun, onun hatası sonuçta

Benim revizyon filan olma sansim yok ailem karsi cikiyor bu ameliyatada zor ikna etmjstim zaten yani bu boyle kalcak kalmasinada alismaya caliacaz artik
Arti ben bi daha guvenip ayni doktora yap duzelt demeyede cesaret edemem hani lokalle filan yapilcak bisey olaa keske sirf delikler icin tekrar genel anesteziydi ameliyatti goze alamam sonucta dahada bozulma ihtimali var en azindan yamuk degil cikinti yok kayma yok sukur deyip kendimi sogutmayim diyorum belki 1 yila biraz olsun degisme olur

Canım bildiğim kadarıyla o delikler düzeliyor sonradan.

Insallah bi nebze olsun bibirine benzesin baska bisey istemiyirum baska bi sikayetim yok delikler haricinde

Gayet güzel aslında ama evet delikler biraz kafa bozar bozmayın inşallah değişir. Git gide ben ilk gün önden resmini merak ediyorum kalkıklığı görebilmek için kendimin kiyle kıyas yapacağım da bir de üst dudak hissetmiyorum :) dişlerim Ağrıyo

Lokal anestezıyle yapıorlar yenıden kesıo kanatları kucultuolar esıtlıolar ben yapdırdım doktoruna soyle bence ne dıor bu duruma

Insallah bi nebze olsun bibirine benzesin baska bisey istemiyirum baska bi sikayetim yok delikler haricinde
Fotoğrafa göre sol tarafta biraz ödem var gibi gördüm ben ve o ödem burun deliğini yukarı çekmiş. Ödem geçtiğinde düzeleceğini düşünüyorum erken karar verme derim ki siz buradaki arkadaşlara destekleyici konuşan birisiniz kendinizi üzmeyin 1 seneniz dolsun bence. Geçmiş olsun

Cok guzel anlatmissiniz evet gercekten sadece deliklerde orantisizlik var.gerisi muhtesem.bencede sukredin daha fenasi var benin resmen kemer varmis gibi bir sisligim olustu 2 aylik ameliyatliyim.burun ucumda yamuk. İlk ciktiginizda fotonuz varmi bende daha genis bi zamanda koycm foto

Ya açık konuşalım doktorunuz kötü bi iş çıkarmış fakat bu burun sizi 15 yaş daha genç göstermiş ve size çok güzel durmuş neden bilmiyorum ben beğendim.

Canim sana özel mesaj atmayi denedim, fakat ayarlarindan dolayi sanirim olmadi. Bana özel mesaj atarsan sevinirim. Sanirim ayni durumdan muzdaribiz, paylasmaya ihtiyacimiz olabilir diye dusunuyorum, sevgiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…