iyisiyle kotusuyle 6.AY fotolarim

tam şuan yaşadığım durum..... benim şuan 14. günüm herşey normal fakat deliklerin biri büyük biri küçük herkes şişliktir o geçer diyo ama ben asla inanmıyorum şişlik olan yer belli ucu davul gibi zaten ama deliklerin boyutu bence şişlikle çokta alakalı değil gibi geliyo ama umarım alakalıdır ve düzelir...
Hiç bu konu için doktorunuzla görüşmediniz mi peki ?
ben çok panik oldum ve önümüzdeki salı ya randevu aldım bir boşluğunu bulup gidip danışıcam muhakkak o kadar para veriyorsunuz zaman ayırıyorsunuz fedakarlık yapıp acı çekip ameliyat oluyorsunuz insan herşey mükemmele yakın olsun istiyor olmayınca morali bozuluyor çok normal...
Eğer kısa süreli, çok acılı olmayan bir işlemse sizde belki ailenizi yenide ikna edersiniz :)

Bugün bi kızla tanıştım seneler olmuş burnunu yaptıralı çokta güzeldi. İlk 2 sene burnum yamuktu ödemleri bi türlü atamadım anca tam 2 sene sonra oturdu dedi. Yani illa 6 ay oldu bitti yokmuş.Bence bi doktora görün bazen kalıcı ödem oluyormuş steroid iğnesi yapmaları gerekiyormuş bende netten okudum bunu

Steroid ignesi kas büyütme ignesiymis vücut gelistirenler yapiyomus buruna ne amacla yapiliyo benimde cok odemim varda

Steroid ignesi kas büyütme ignesiymis vücut gelistirenler yapiyomus buruna ne amacla yapiliyo benimde cok odemim varda
canım bilmiyorum yabancı sitelerde hep soran olmuş şişliklerim geçmedi falan diye uzun süre geçmeyenlerde genelde yurtdşında öyle yapıolarmış bizde napıyolar bişey yapıyolarmı bi bilgim yok

merhaba.burnunuz eskiye oranla gerçekten mükemmel olmuş ve size çok yakışmış.Burun delikleri için Esabil Bey ücretsiz düzeltme yapmaz mı* Sanırm ki yapacaktır. O da lokal olabiliyor diye biliyorm. Doktorunuza danıştınız mı bu konuda ne diyor ya da ne öneriyor?

Merhabalar, konunuz dikkatimi çekti, burnunuz çok güzel olmuş çok yakışmış sadece deliklerin orntısızlığıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum, bu durum nedense fotoğraflarda olduğundan çok daha fazla görünüyor, normal bakıldığında bu şekilde görüntü oluşmuyor, ayrıca sizde önden de orantısızlık belli değil, ne yaptınız revizyon oldunuz mu olacak mısınız, karar verdiniz mi son durum nedir bilmiyorum ama merak ettim, bence alttan bakılmadığında belli olmuyorsa hiç bu burnu bozmayın.

Revizyon soz konusu bile degil tekrar ugrasamam ama hala canimi skan coj sey var cok begenmesemde idare ediyo iste

Revizyon soz konusu bile degil tekrar ugrasamam ama hala canimi skan coj sey var cok begenmesemde idare ediyo iste
ney mesela ? nefes problemin de var mı?
görünüş olarak deliklerin eşitsizliğinden başka bir sorun yok gibi duruyor, tabi ki insan neden böyle olsun ki yaptırmışken düzgün olsun istiyor ama eşitsizlik de önden bakıldığında belli olmuyorsa sadece başını kaldırdığında belli oluyorsa onu da çok takma bence.
genel anlamda bakıldığında eski halinize göre, çok güzel yönde değiştirmiş sizi bu operasyon.

Yani soyle soyleyim ilk alci ciktiginda bayilmistim bi suru foto attim tam istedigim gibiydi zamanla odemde gecip iyice oturur dedim hic moral bozmadim ama bozuldu duzelcegi yerde ucu hala kocamsn tam 9 ay oldu kocaman bi top gibi ucu..
Nefes bi deliklten alsam dogero hep kapali bazen o aciliyor digeri tikali
Delikler esit degil ama ondan ziyade onden de cok cirkin duruyor ucgen besgen gibi
On profilde fotolar cok cirkin gorunuyor
Tabiki onceki halinden cok iyi ama ben boyle hayal etmemistim..

anladım, ama biri tıkanıyor biri açılıyor diyorsun ya, burun delikleri aynı anda çalışmazmış, yani bir süre bir delikten nefes alırız bir süre sonra diğer delikten, o yüzden tıkalı gibi gelebilir, çoğu insan da burda yanılıyor her iki delikten aynı anda nefes alamıyoruz ama bunun tıkanıklık olduğunu sanıyorlar, burnun çalışma sistemi bu şekilde, aşağıya kopyalayacağım yazı umarım burnu tıkalı sananlara yardımcı olur.

"
Araştırmaların sonuçlarına göre nefes alıp- vermek aslında tek bir burun deliği ağırlıklı gerçekleşmektedir. Bir burun deliğinden geçen hava miktarı, diğerinde göre birkaç kat daha fazla olabilmektedir.

Hangi burun deliğinin kullanılacağı vücudun ihtiyacına bağlı ol mak üzere günün belli zaman dilimlerinde değişmektedir. Her insanda daha yoğun kullandığı eli gibi, daha yoğun kullandığı burun deliği söz konusudur. Buna rağmen ağırlıklı kullandığımız burun deliği, gün içinde ve gecede devamlı değişmektedir. Aynı burun deliğinin sürekliliği yoktur. Yoğunlukla kullanım onbeş dakikayla sekiz saat arasındaki bir periyotta değişmektedir. Bu değişmeye tıp dilinde nazal siklus denmektedir.

Bir burun deliği ağırlıklı olarak kullanıldığında, o kanalı takip eden burnun boşluğundaki damarlar daralırken ( dekonjesyon ), burun boşluğunun kendisi genişler. Bu anda diğer delikte tam tersine burun boşluğundaki damarlar genişlerken ( konjesyon), burun boşluğu daralır. "

Herkese merhaba bende burun ameliyatı olucam..kemik düzeltme ve estetetiği bir arada yaptırmayı düşünüyorum..ama çekincelerim var..istanbul göztepe medikal park hastanesinde kulak burun boğaz dr Ünal bayız çok iyi diyorlar ama estetik konusunda nasıl bilmiyorum..Dr ünal bayıza deviasyon ce estetiği bir arada yaptıtan varmı??

Burın delikleriniz ameliyat öncesindede orantısızdır bence alttan bakıldığında burun kanatlarınız orantılı görünüyor ki bence burnunuz gayet güzel size çok yakışmış

burun deliklerinizin şekli öncedende öyleymiş ama burnunuz uzun olduğu için kapatıyormuş kısaltılınca çıkmış ortaya. burun ucuyla kanatların birleştiği yere kıkırdak eklenerek çözülebilir bu sorun onuda çoğu cerrah yapmıyor çok deneyimli en iyisine gitmek gerekiyor. aynı durumdayız

Benim anlamadığım estetik ameliyat olmaya gidiyoruz sonuçta iyi görünsün güzel görünsün diye.ameliyat sırasında ve öncesinde sonuçta doktorun dA burun deliklerini burunkanatlarinda asimetriği fark etmesi ve düzeltmesi gerek miyormu. Biz fark etmemis olabiliriz sonuçta bu ısın uzmanı değiliz .burun kaldırılınca bunun dikkat çekeceği belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…