- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bugün bi kızla tanıştım seneler olmuş burnunu yaptıralı çokta güzeldi. İlk 2 sene burnum yamuktu ödemleri bi türlü atamadım anca tam 2 sene sonra oturdu dedi. Yani illa 6 ay oldu bitti yokmuş.Bence bi doktora görün bazen kalıcı ödem oluyormuş steroid iğnesi yapmaları gerekiyormuş bende netten okudum bunu
Steroid ignesi kas büyütme ignesiymis vücut gelistirenler yapiyomus buruna ne amacla yapiliyo benimde cok odemim vardaBugün bi kızla tanıştım seneler olmuş burnunu yaptıralı çokta güzeldi. İlk 2 sene burnum yamuktu ödemleri bi türlü atamadım anca tam 2 sene sonra oturdu dedi. Yani illa 6 ay oldu bitti yokmuş.Bence bi doktora görün bazen kalıcı ödem oluyormuş steroid iğnesi yapmaları gerekiyormuş bende netten okudum bunu
canım bilmiyorum yabancı sitelerde hep soran olmuş şişliklerim geçmedi falan diye uzun süre geçmeyenlerde genelde yurtdşında öyle yapıolarmış bizde napıyolar bişey yapıyolarmı bi bilgim yokSteroid ignesi kas büyütme ignesiymis vücut gelistirenler yapiyomus buruna ne amacla yapiliyo benimde cok odemim varda
merhaba.burnunuz eskiye oranla gerçekten mükemmel olmuş ve size çok yakışmış.Burun delikleri için Esabil Bey ücretsiz düzeltme yapmaz mı* Sanırm ki yapacaktır. O da lokal olabiliyor diye biliyorm. Doktorunuza danıştınız mı bu konuda ne diyor ya da ne öneriyor?Oncelikle sunu soyleyim ben bin bur hevesle yillarca bekledim bu ameliyati hayattaki en buyuk istegim en buyuk te takintimdi derken 2 cocuktan sonra nasip oldu bana
Eski burnum oyle korkunctuki ne cikarsa ortaya memnun kalirim dedim derken burdan buldum doktorumu yorumlar iyiydi gittim gorustum icime sindi ve 4 gun icinde oluverdim
Allahim inanamiyodum alci cikti bayildim oyle guzeldiki tam istedigim gibi e tabi sisti 6 aya duzelcek iyice icime sincekti hep fotolari cekerken yandan cektim cunku odemler en cok onden belli oluyordu burun deliklerim esit degildi ama hic sorun degildi zamanla odem inince daha iyi olur dedim
Suan 6 ayim bitti
Super nefes aliyirum onceden hem kemik egriligi hemde et vardi hepsini cozmustu doktor
Artik nefes problemim yoktu
Yandan goruntu yine iyiydi icime sinmisti ama onden odemler gecmesibe ragmen ucu sis bi burnum vardi ve delikler oldukca orantisizdi belki goze batmiyodu ama ben takildim iste cok cirkin gelmeye basladi onden goruntu
Ve ben asla ikinci ameliyati olamam yani ailem cok karsi hani buldunda bunama gibisinden kiziyolar
Size diyecegim $u ki
Bi resim bulup ayni oyle olur hayaliyle gitmeyin herseyi goze almak lazim birazda sans isi
Haa ben eski halini dusununce sukur diyorum ama delikler arada uzuyor beni iste
Birde en onemlisi insan kendini sevicek eger takintili biriyseniz 10 kerede olsaniz bi kusur bulursunuz
Oncelikle sunu soyleyim ben bin bur hevesle yillarca bekledim bu ameliyati hayattaki en buyuk istegim en buyuk te takintimdi derken 2 cocuktan sonra nasip oldu bana
Eski burnum oyle korkunctuki ne cikarsa ortaya memnun kalirim dedim derken burdan buldum doktorumu yorumlar iyiydi gittim gorustum icime sindi ve 4 gun icinde oluverdim
Allahim inanamiyodum alci cikti bayildim oyle guzeldiki tam istedigim gibi e tabi sisti 6 aya duzelcek iyice icime sincekti hep fotolari cekerken yandan cektim cunku odemler en cok onden belli oluyordu burun deliklerim esit degildi ama hic sorun degildi zamanla odem inince daha iyi olur dedim
Suan 6 ayim bitti
Super nefes aliyirum onceden hem kemik egriligi hemde et vardi hepsini cozmustu doktor
Artik nefes problemim yoktu
Yandan goruntu yine iyiydi icime sinmisti ama onden odemler gecmesibe ragmen ucu sis bi burnum vardi ve delikler oldukca orantisizdi belki goze batmiyodu ama ben takildim iste cok cirkin gelmeye basladi onden goruntu
Ve ben asla ikinci ameliyati olamam yani ailem cok karsi hani buldunda bunama gibisinden kiziyolar
Size diyecegim $u ki
Bi resim bulup ayni oyle olur hayaliyle gitmeyin herseyi goze almak lazim birazda sans isi
Haa ben eski halini dusununce sukur diyorum ama delikler arada uzuyor beni iste
Birde en onemlisi insan kendini sevicek eger takintili biriyseniz 10 kerede olsaniz bi kusur bulursunuz
ney mesela ? nefes problemin de var mı?Revizyon soz konusu bile degil tekrar ugrasamam ama hala canimi skan coj sey var cok begenmesemde idare ediyo iste
Yani soyle soyleyim ilk alci ciktiginda bayilmistim bi suru foto attim tam istedigim gibiydi zamanla odemde gecip iyice oturur dedim hic moral bozmadim ama bozuldu duzelcegi yerde ucu hala kocamsn tam 9 ay oldu kocaman bi top gibi ucu..
Nefes bi deliklten alsam dogero hep kapali bazen o aciliyor digeri tikali
Delikler esit degil ama ondan ziyade onden de cok cirkin duruyor ucgen besgen gibi
On profilde fotolar cok cirkin gorunuyor
Tabiki onceki halinden cok iyi ama ben boyle hayal etmemistim..
Sonradan derken ne kadar bi sure sonra duzelir ki bende de ayni sorun varCanım bildiğim kadarıyla o delikler düzeliyor sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?