İzaleyi şuyu davası

alıcı çıkmazsa belli bir oran düşüyor 2. ihalede ama ne kadar hatırlamıyorum şu an.. müteahhiti tanıdık varsa fiyat arttırsın diye sokabilirsiniz dedim. ihale olacak ya zaten ilkinde satış olma ihtimali çok az. 2.cide alıcı var gibi görünürse onlar alırlar sizde payınızı alırsınız ama tanıdığınız kişi fiyatı gerçek değerine çekebilir. anlatabildim mi bilmiyorum.

Annen kardeşin ve sen varsan sizin hisse üçe bölünmez

Mak babanın ise 1/4 annene kalanı çocuklara bölünecek

3 ayda falan bitmez o dava

O tarz işlerden gelecek paraya bel bağlayıp hayat yürütmeyin

Siz maddi sıkıntınız için kısa vadeli çözüm arayın

Kolaylıklar dilerim

+1 ve 3 ay degil 3 senede cozulse op de basina koy konu sahibi.

Anladım canım bide arkadaş yazmış avukat yüzde 12 aliyomus diye ee ne kalcak ki elimize bana düşen bi buçuk dönüm zaten

Allah razı olsun canım anladım Allah herkesin yardımcısı olsun geçim zor

Ekilebilir tarla vb statüsündeki taşınmazlar hisse olarak satılamıyor zaten birkaç yıl önce bunla alakalı yasa çıktı, tüm hissedarlar ortak kararla satmak durumunda, mahkeme kanalıyla satmaya çalışırsanız hakim tarla olması sebebiyle hissedarlara tek tek sorar alacak mısınız diye, içlerinden biri ki ekip biçene öncelik veriliyor sanırım, alacağım derse mahkeme belediye rayiç bedelini de göz önünde bulundurarak belirlenecek bedel üzerinden almak isteyen hissedara devrine karar verebilir.

Hissedarlar dışında 3. bir şahsa satış ise tarlanın bağlı bulunduğu il/ilçe sınırları içinde tüm mirasçıların ortak olduğu başka tarla varsa o tarlanında satılması şartıyla gerçekleşebiliyor, aynı il/ilçe sınırları içinde birden fazla tarlanız varsa tek tek satışına müsade edilmiyor.

En temizi herkesi ikna edip , imzalamak ortak payda da yoksa bir imza bile eksik olsa seneler sürer davalar tahminimce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…