- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhaba hanımlar ben bir işe başladım 1 ay oldu uzun bir iş arayışından sonra şükür buldum Rabbim şuanda iş arayan herkese hayırlı iş kapısı nasip etsin ancak şöyle bir durumum var daha öncekl girdiğim yerlerde de aynı sıkıntıyı hep yaşıyorum izinlik bir işim var ise alırken çok kendimi kasıyorum ''hadi vermezlerse, yerime bakacak birisini bulamazlarsa, iş arkadaşlarım yerime bakamayacaklarını'' söyleyip bundan ötürü izin alamazsam, toplantı filan olacak asla izin vermeyiz olmaz derlerse diye çok korkuyorum mesela bu ay içinde son haftalarda izin almam lazım çünkü bankada eşimle ortak kasa hesabımız var ve sözleşme yenilenmesi gerekiyor telefon ile halledilecek bir durum değil bu ve buna benzeri durumlarda izin alırken çok sıkıntılanıyorum geçenlerde psikiyatriye gittim kaygı durumu olduğunu söyledi ve işime verdiği önemden ötürü böyle olduğunu dile getirdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar?? evet çalışanız ama köle değiliz sonuçta bir tarafım '' kafana takma izin verirler insanız hiç mi izin almayacaksınız'' diyor bir yanım ise ''daha bir aylıksın deneme süresindesin vermezlerse'' nasıl olacak diyor bunu aşmam lazım terapiye gideceğim ancak sizlerle de paylaşmak istedim yorumlarınız çok çok önemli