kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?
o zaten bana söylyo nerde naptığını buna devam etçek. şuana kadar güvenimi yıkcak bişey yapmadı biyerde oturduğumzda 2 teli var 2sinide masada bırakır gider yanında taşımaz yada berber olddğumzda sessizde değildir o tel. Tek sorun beyimizin erkekliği tuttu şuan izin al mevzu oldu aramzıda
''Ben sana haber vermem izin almam ama sen izin almak zorundasın ''
Diyen bir insanın karşıdakine saygısı yoktur...Onun duygularını önemsemiyordur...Ve fazlasıyla bencildir...
iki yorumun çelişkili değil mi, o da senden izin alıyosa söylüyosa aranızdaki ilişki demek ki bu der geçeriz
benim bildiğim evcil hayvanlar gezdirilir, eşler birlikte gezer tozar
kızlar mrb. Yeni başlayan bi ilişkim var 5 aydır tanışıyoruz 1 aydır beraberiz sorunumuz yok pek ama şu var biyere gittiğim zaman izin almamı istiyor ki ben izin almayı sevmem haber veririm ama izin almakta neymiş bu arada yaşlarımız ben 24 o 30 yani bu şeyleri aşmamız gerekmiyomu artık ben mi gözümde büyütüyorum bu konuyu yani bugün bu durumu tartıştık biraz dedim sen bu yaştan sonra benden izinmi alcaksın o almıycakmış ben şuraya buraya gidebilirmiyim dicekmişim.En baştan durum böleyse ilerde daha kötü olmazmı ?
Kötü olur kesinlikle.
Böyle bir ilişkiye devam etme kesinlikle..
Ya şu izin konusunu açın ya da ayrıl..
Bu tipler evlenince dışarı bile çıkarmaz çünkü
Alıntı kikirikli kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
''Ben sana haber vermem izin almam ama sen izin almak zorundasın ''
Diyen bir insanın karşıdakine saygısı yoktur...Onun duygularını önemsemiyordur...Ve fazlasıyla bencildir...
yok canım öle demiyoo
E öyle yazmışsınız ama o izin almam demiş ama sizden izin almanızı istiyor...
iki yorumun çelişkili değil mi, o da senden izin alıyosa söylüyosa aranızdaki ilişki demek ki bu der geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?