İZİN SORUNU.. BU NE ŞİMDİ.

Mobbing biraz meşakatli gibi. şahit falan zor, burda herkes patronun elini öpüyor anladınız ne demek istediğimi

haklısın çok kötü bir durum. hakkın senin o izin. geçren yıllardan kalan iznini tek tek .çıkar liste yap. şu kdr günüm var yanmasını istmeiyorum ya iznimi verin ya da izin paramı de. patronlar para vermeyi hiç sevmez. biraz cesaret isteyecek bu dediğimi yapmak ama hakkını ara ezilme

Ezdirmem canım parasını alsam alırım bu benim elimde ama istemiyorum para almayı.
Sonucta izin hakkımız iş dışındada bir hayatımız var bunu anlamıyorlar.

Seni çok iyi anlıyorum bende benzer durumdayım. Dün bayramdan sonra izin kullanacağımı söyledim hemen laf o dönem işlerimiz yoğun olabilir, bi bakmak lazım, bla bla geveledi lafı ki benimde yıllık iznimi bir kerede vermiyorlar ikiye bölüp kullanıyorum mecburen.

İki hafta üstüste izin kullandıran şirket azdır zaten.
Benim çalıştığım firma da bir hafta kullandırıyor. Ama yıl sonu kullanmadığın izin hakkın varsa kullanmak zorunda bırakıyor. Ya da ücretini veriyor. Seneye devredemiyorsun yani.
Siz şimdi sgk'ya şikayet etseniz cezası çok olur.

Yeni iş bakmıyor musunuz hiç? Ben hemen çıkmak istemediğim halde uygun iş ilanlarına cv gönderiyorum. Yenibiriş veya kariyer.net uygun ilanları mail atıyor ya okuyorum aklıma yatarsa cv mi gönderiyorum. Fırsatları kaçırmamak lazım.
İnsanın aynı yerde yıllarca çalıştıkça basireti bağlanıyor. Geri dönüş yapan bir çok yeri de geri çevirdim mesela. Kısmet belki de. Burada alacağım bittiyse Allah başka bir kapı açar. Ama arayıp bulmak lazım.

Mobbing biraz meşakatli gibi. şahit falan zor, burda herkes patronun elini öpüyor anladınız ne demek istediğimi
anladim da anlamaz olaydim dedim... o kadar sinir bozucu bir durum, haklisiniz...

son durum ne oldu bilmiyorum ama sizinle ugrasiyorlar ve hayatinizi zorlastiriyorlarsa mobbing zor diyip vazgecmeyin, dernegi var orayi arayip is verenle yasadigniz sıkıntilari anlatip tavsiye isteyebilirsiniz daha iyi yonlendirirler...
Cunku hakkiniz olan yillik izni kullanamamanizin yanisira surekli zorluk cikaran kabullenemeyen gitsin diyebilecek bir patronunuz varmis,
Siz onun keyfi olarak reddedecegi misafiri degil calisanisiniz emek veriyorsunuz oraya, kovacaksa versin tazminati oyle konussun,
Lafta kirip dokup goz korkutuyor guya.
O yuzden mobbinge son an gelmeden dusunun, onleminizi alin veri toplayin derim.

Ayrıca ben bu yıllık iznimi çocuğum okula başlayacak. okulu değişti. Onun için bir hafta almak istiyorum. Yani keyfide değil. azcıkta burdan uzaklaşıp kafamı dinlemek istiyorum. Çok gerginim
şikayet et iş mahkemesine git vermek zorundalar izini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…