- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
- Konu Sahibi now or never
-
Neden sadece koylarda ve neden waffle başka is mi yok?
Ben hoşlanmıyorum çiftlerin böyle birbirini kısıtlamasını. Yapacak olan yanında da yapar minicik bikiniye yakın şortlarla eteklerle sokakta da gezen var.Selam kizlar telden yaziyorum hatalar affola. Burada herkese yorum yapiyorum ama is bana gelincede sizden yorum alayim.
Yaklasik 5 yildir iliskimiz var. Ogrenciyiz ayni sehire tercih yaptik ben 2 o 3. Sinif. Zor zamanlarimizda oldu ama aramiz iyi. İkimizde kiskanciz. Ama mutluyuz boyle. Yazin sevgilim mersin'de turistik bir koy'da calismak istiyor. Gecen yaz da kavga tartisma izin vermistim ama oranin sahibi olan adama soz verdigi icin ve 2-3 gunlugune.
Simdi yine gidecem diyor biraz parada kazanirim diyor. Ama is sahilde waffle yapicaklar. Ben ilk sakayla maceraci ve girisimci ruhuna hayranim vs espri yaptim ama illa gitmek istiyor hayir dedim.
Ne gerek var bikinili kizlar gelip sevgilimden waffle yesin alala. Ben tavrimi koyup hayir dedim ama fazla mi.
Asil sorum siz olsaniz izin verirmiydiniz ?
gitsin kız o çalışırken karşısında bi bikinyle uzan bakalım kim kıskanıyo asıl o krizlere girer yanına biri yaklaşıcak mı diye
Gitsin çalışsın birşey olmaz, Mersin'in tatil yerleri yazın çok kalabalık olur zaten erdemli- Silifke sahilleri ise hem çalışmaktan hem de aşırı sıcaktan pestili çıkar zaten akşama kadar.Çapkınlığa vakti kalmaz yorgunluktanSelam kizlar telden yaziyorum hatalar affola. Burada herkese yorum yapiyorum ama is bana gelincede sizden yorum alayim.
Yaklasik 5 yildir iliskimiz var. Ogrenciyiz ayni sehire tercih yaptik ben 2 o 3. Sinif. Zor zamanlarimizda oldu ama aramiz iyi. İkimizde kiskanciz. Ama mutluyuz boyle. Yazin sevgilim mersin'de turistik bir koy'da calismak istiyor. Gecen yaz da kavga tartisma izin vermistim ama oranin sahibi olan adama soz verdigi icin ve 2-3 gunlugune.
Simdi yine gidecem diyor biraz parada kazanirim diyor. Ama is sahilde waffle yapicaklar. Ben ilk sakayla maceraci ve girisimci ruhuna hayranim vs espri yaptim ama illa gitmek istiyor hayir dedim.
Ne gerek var bikinili kizlar gelip sevgilimden waffle yesin alala. Ben tavrimi koyup hayir dedim ama fazla mi.
Asil sorum siz olsaniz izin verirmiydiniz ?
Ben hoşlanmıyorum çiftlerin böyle birbirini kısıtlamasını. Yapacak olan yanında da yapar minicik bikiniye yakın şortlarla eteklerle sokakta da gezen var.
Ayrılmışsınız boşluğa düşmüş, diğer kızı yara bandı olarak kullanmış.Teknik olarak bu aldatma değil.Aslinda bi ara ayrilmistik 5 ay ayri kaldik o da baska bi kizla cikmis bikac hafta. Ben onun acisini cekerken. Aldatma gibi nitelendirmistim. Bilmiyorum arafta kaldim
sen zaten bunları yapıcağını söylesen o kendi rızasıyla vazgeçer onun hakkıysa seninde hakkınkatil olur. Valla ben senin dedigini yapsam ayriliga kadar gider. O zaman o da yaparsa ben bozarim hakkim
Yanizaten ben iki tarafa da kızıyorum. Gereksiz buluyorum kısıtlamları. Annem değil babam değil kocam değil yaniO da beni kisitliyor. İkimizde kiskanciz kisitliyoruz. Ama kisitliyorsa benimde kiaitlamak hakkim. Normalde o da bu durumdan memnun ama bu konu acilinca ses cikariyoor
Gitsin çalışsın birşey olmaz, Mersin'in tatil yerleri yazın çok kalabalık olur zaten erdemli- Silifke sahilleri ise hem çalışmaktan hem de aşırı sıcaktan pestili çıkar zaten akşama kadar.Çapkınlığa vakti kalmaz yorgunluktanHemde parasını kazanır.
bu erkekler işlerine geldiği gibi davranıyorlar. o da seni kısıtlıyormuş sende kısıtla boşver.. bugün çok doluyumO da beni kisitliyor. İkimizde kiskanciz kisitliyoruz. Ama kisitliyorsa benimde kiaitlamak hakkim. Normalde o da bu durumdan memnun ama bu konu acilinca ses cikariyoor
ben bile kadın halimle orda o ortamda çalışsam... bakarım yani... çoğumuz gidiyoruz tatile ve görüyoruz nelerin olduğunu... sevgilinde evet belki cinsellik olarak bir şey yaşamayacaktır... ama bakacaktır... konuşacaktır... sohbet edecektir yani... çünkü orda iş yapacak ve turistlerde mübarek bayılıyorlar türk erkeklerine ve sohbete.... güven güvende ne kadar adamın içinde olmasada mutlaka tahrik olacaktır yani..... ben olsam canımız sıkılmasın böyle birşeye gerek yok derdim ve eşimde gitmezdi yani.... çünkü erkek olarak oda bilir yani ne sıkıntılar yaşanacağını.... ne benim içimi huzursuz bırakır nede ilişkimize zarar vermek istemez yani.... bunu senin sevgilininde düşünmesi lazım.... kendisi seni bu kadar erkeğin içine hadi git çalış diyerek gönderirmi... evet sana güvenir ama bilirki huzursuzluk illaki doğacaktır....
o kadar güzel anlatmışsınız ki olması gerekeni..bayıldımmben bile kadın halimle orda o ortamda çalışsam... bakarım yani... çoğumuz gidiyoruz tatile ve görüyoruz nelerin olduğunu... sevgilinde evet belki cinsellik olarak bir şey yaşamayacaktır... ama bakacaktır... konuşacaktır... sohbet edecektir yani... çünkü orda iş yapacak ve turistlerde mübarek bayılıyorlar türk erkeklerine ve sohbete.... güven güvende ne kadar adamın içinde olmasada mutlaka tahrik olacaktır yani..... ben olsam canımız sıkılmasın böyle birşeye gerek yok derdim ve eşimde gitmezdi yani.... çünkü erkek olarak oda bilir yani ne sıkıntılar yaşanacağını.... ne benim içimi huzursuz bırakır nede ilişkimize zarar vermek istemez yani.... bunu senin sevgilininde düşünmesi lazım.... kendisi seni bu kadar erkeğin içine hadi git çalış diyerek gönderirmi... evet sana güvenir ama bilirki huzursuzluk illaki doğacaktır....
teşekkür ederim... :)o kadar güzel anlatmışsınız ki olması gerekeni..bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?