izin vermelimiyim ?

cnm ona guvenıyorsan calıssın bence.. benım 5 yıllık ssevgilim olsa ve onu tanısam guvensem ızın verirdim. sonucta benımde erkek ortamında oldugum durumlar oluyor ..

Ben mi çok rahatım bilemedim
Kocam senede 2 kere rusya sochiye gider iş için ama hiç problem yapmadım.

Senden izin alması hata. Ne izni? Çalışmak istiyorsa, onun yararınaysa gidecek.
Bikinili kız görüp seni unutacak yapıda biriyse zaten adam değildir, seni de sevmiyordur.
Ama sevgisine inanıyorsan sorun etme. Güvensizliğin varsa da ne diye berabersin derim.
Abartıyorsun kısacası.

Mersin'de oturuyorum nerde ve tam bilgi ver gidip takip edeyim :) güveniyorsan bişey olmaz iş sonuçta waffle da fena değilmiş iyi

Bende bu konularda rahatimdir, gitsin calissin ne olacak. Guvende problem yoksa sorun olmaz. Kendimi ordaki bikinili kizlarin yerine koyuyorum ben pasalar gibi tatilimi yaparken o sicakta waffle makinesinin basinda mahvolan gencle isim olmazdi. Bu yuzden iciniz rahat olsun.

kocanizin duzenli işiyse ve bu seyehati yapmak zorundaysa yapmayin zaten problem. Ama benimki girisim pesinde :)

Yok ya ne zorunlusu onlara gezme olsun işte :) ama vallahi çok güveniyorum. Eşimde sen böyle güvendiğin için asla bir şey yapmam diyor. Beni mi kekliyor artık bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…