- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
- Konu Sahibi now or never
-
Yok ya ne zorunlusu onlara gezme olsun işte :) ama vallahi çok güveniyorum. Eşimde sen böyle güvendiğin için asla bir şey yapmam diyor. Beni mi kekliyor artık bilemem
Waffle yapmak için Mersin'e gitmesine ne gerek var anlamadim ? Bunu kendi kendine vazife edindiyse tabiki izin vermezdim o ne saçma şey. Ama bir yere bagli calisiyorsa orasi dediyse Mersin'e gideceksin diye o zaman bir düşünür yine izin vermezdim
Alalalalalalalala normal bir cafede garsonluk yapmasına bile karşıyım. Tabii güveniyoruz ama elin kızının "ayy çocuğa bak numarasını mı istesek" diye vızırdamalarını hiç istemeyiz. Olmaz o iş. :)
Vallahi yerinde olsam kapiyi gösterir poposuna da tekmeyi basar, al sana macera derdim. Akli basina gelsin birazCevabini alintilamayi unutarak yazdim bu arada pardon :)
an itibariyle ikna ettimgidecemlere devam edeydi popoya tekme taktigini yerdi. Gerci yaza cok var yine bu fikir hortlarsa popoya saplak
Fotodaki sensen çok minyon duruyorsun ya yaşını valla merak ettim 5 yıllık ilişki falan diyince
Bende izin vermezdim açıkçası..
Köpeğim değil benim ama istemediğim bişeye gönlüm razı gelmiyosa itiraz ederim..
Açık ve net..
evet benim daha 20 yasindayim. Minyonumizin vermedim
Baya baya minyonsun benim makyajsız halimede 15-17 diyolar 19um 20 olucam
Aynen umarim ilerde avantaj olurbaska fotomda var
Birsey yapacagini sanmam. O konuda guveniyor gibiyim. Ama gecen sene 3 gunlugune gitti sinir kupu oldum
O kadar sorun ediyorsan rahatsız olduğunu istemediğini söyle.
Ama bunu "izin vermiyorum" gibi kelimeler kullanarak yapma.
Zaten burada fikir alabilmek icin izin kavrami kullaniyorum. Burnum havada bi sekilde onun karsisina gecip izin vermiyorum dersem inada biner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?