izin vermelimiyim ?

Waffle yapmak için Mersin'e gitmesine ne gerek var anlamadim ? Bunu kendi kendine vazife edindiyse tabiki izin vermezdim o ne saçma şey. Ama bir yere bagli calisiyorsa orasi dediyse Mersin'e gideceksin diye o zaman bir düşünür yine izin vermezdim

Yok yaa teklif geldi bi tanidigindan benimkide heveslendi. Parada kazanamayacak bolusulecek hep. Macera istiyor anlasilan

Vallahi yerinde olsam kapiyi gösterir poposuna da tekmeyi basar, al sana macera derdim. Akli basina gelsin biraz Cevabini alintilamayi unutarak yazdim bu arada pardon :)

Alalalalalalalala normal bir cafede garsonluk yapmasına bile karşıyım. Tabii güveniyoruz ama elin kızının "ayy çocuğa bak numarasını mı istesek" diye vızırdamalarını hiç istemeyiz. Olmaz o iş. :)

Aynen. Maddi sikintisi olsa yeminle karismam ama okulunu bitirsin devamli bir iste calissin. Macera istiyorsa karadeniz turu teklif edeyim sevdicegime

Vallahi yerinde olsam kapiyi gösterir poposuna da tekmeyi basar, al sana macera derdim. Akli basina gelsin biraz Cevabini alintilamayi unutarak yazdim bu arada pardon :)

an itibariyle ikna ettim gidecemlere devam edeydi popoya tekme taktigini yerdi. Gerci yaza cok var yine bu fikir hortlarsa popoya saplak

an itibariyle ikna ettim gidecemlere devam edeydi popoya tekme taktigini yerdi. Gerci yaza cok var yine bu fikir hortlarsa popoya saplak

Fotodaki sensen çok minyon duruyorsun ya yaşını valla merak ettim 5 yıllık ilişki falan diyince
Bende izin vermezdim açıkçası..
Köpeğim değil benim ama istemediğim bişeye gönlüm razı gelmiyosa itiraz ederim..
Açık ve net..

evet benim daha 20 yasindayim. Minyonum izin vermedim

O anki durumuma bağlı güvenirsem hay hay gitsin ama yok güvenmiyorsam gitme derim o da gider mi yoksa beni mi dinler bilemem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…