Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yurda öyle kafaniza gore girip cikamiyosunuz. Yurtta kalmadiginiz gunlerde izin almaniz gerekior bu da ailelnize bildiriliyor. Yani benim zamanimda oyleydi 2008 de mezun oldum unv. den
Yurda öyle kafaniza gore girip cikamiyosunuz. Yurtta kalmadiginiz gunlerde izin almaniz gerekior bu da ailelnize bildiriliyor. Yani benim zamanimda oyleydi 2008 de mezun oldum unv. den
60 günden sonra artık izin kullanamıyorsun ,kullanırsan atılıyorsun yurttan ,bu tarz durumlarda ailen müdürle konuşup (reşit değilsen ) iznim dahilinde burada ikamet etmeyebilir gibisinden bir dilekçe veriyor ,benim zamanımda da böyleydi
Devlet yurtlarında resmi tatiller ve hafta sonu hariç diğer günlerde alınan izinler 60 günden düşüyor Yani hafta sonu bi yerlere, ailenizin yanına filan gitmeyi düşünüyorsanız o izni bitiremezsiniz zaten
Herhangi bi sebepten dolayı yurtta kalmadığınız zamanlarda izin alarak çıkıyorsunuz ve bu izinler 60 günle sınırlı. Hafta sonları buna dahil değil ama kalacağınınz gün sayısını geçerse uyarı alıyorsunuz, ikinci geçişte disiplin cezası, 3. geçişte yurttan atıyorlar. Rapor dışında mazeret kabul edilmiyor. Ve yanlış bilmiyorsam 2.den sonra aileye de haber gidiyor. Çünkü disiplin suçu sayılıyor. Gerçi bunları zaten zamanı gelince ayrıntılı öğrenirsiniz her yurdun esnekliği farklı oluyor çünkü