• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar günleri çalışıyorum

seymadegli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
140
Puanlar
123
İç mimarım 1 aydır bir işte çalışıyorum ama satışta olduğu için pazar günleri çalışıyorum izin günümde çarşamba günü. Ama sıkıntı şu ki pazar günü tek ben oluyorum patronlar da o gün izin yapıyor. Sırf dükkan boş kalmasın diye açıyolar 1 kişi giriyor. Konuştum ama izin gününü cumartesine alabiliriz dedi pazar gelmek zorundasın dedi ama içeri 1 kişi ya giriyor ya girmiyor. Napmam lazım bazıları daha iyi kafa dinle diyor. Zaten işte zor bulunuyor

Belli ki baştan kabul etmişsiniz bu durumu. Çarşamba yerine C.tesi iyidir en azından. Pazar günü de gelen olmadığı için işyerinde boş bir gün geçirmiş oluyorsunuz. Çalışın bence çok sıkıntı olmuyorsa size pazar günü. İş bulamayan çok gerçekten.

İç mimarım 1 aydır bir işte çalışıyorum ama satışta olduğu için pazar günleri çalışıyorum izin günümde çarşamba günü. Ama sıkıntı şu ki pazar günü tek ben oluyorum patronlar da o gün izin yapıyor. Sırf dükkan boş kalmasın diye açıyolar 1 kişi giriyor. Konuştum ama izin gününü cumartesine alabiliriz dedi pazar gelmek zorundasın dedi ama içeri 1 kişi ya giriyor ya girmiyor. Napmam lazım bazıları daha iyi kafa dinle diyor. Zaten işte zor bulunuyor
Çok zorlanıyorsanız başka bir ofis arayın. Konuşmuşsunuz kabul etmemişler yapacak başka bir şey yok. Ama boş olması bence de daha iyi. Açın dizinizi izleyin kitabınızı okuyun.

Durum değerlendirmesi yapmanız lazım. Eğer ki kendi çalıştığınız sektörde, herkes haftada bir izin yapıyorsa o zaman sizin pazar gününü sakin geçirip çarşamba izin yapmanız gayet iyi bi durum. Pazarları kafa dinlersiniz.

Ama çalıştığınız sektörde, aynı konumda olduğunuz insanlar hafta sonu 2 gün tatil yapıyorsa o zaman başka iş arayabilirsiniz ya da daha fazla tecrübe kazanıp geçiş yapmaya çalışabilirsiniz. Mevcut duruma göre hareket edin derim. Bi de hafta içi izinli olmak daha mantıklı değil mi? Kamu kurumlarında hastanede bi işiniz olur hafta içi halledersiniz, pazar her yer kapalı

Durum değerlendirmesi yapmanız lazım. Eğer ki kendi çalıştığınız sektörde, herkes haftada bir izin yapıyorsa o zaman sizin pazar gününü sakin geçirip çarşamba izin yapmanız gayet iyi bi durum. Pazarları kafa dinlersiniz.

Ama çalıştığınız sektörde, aynı konumda olduğunuz insanlar hafta sonu 2 gün tatil yapıyorsa o zaman başka iş arayabilirsiniz ya da daha fazla tecrübe kazanıp geçiş yapmaya çalışabilirsiniz. Mevcut duruma göre hareket edin derim. Bi de hafta içi izinli olmak daha mantıklı değil mi? Kamu kurumlarında hastanede bi işiniz olur hafta içi halledersiniz, pazar her yer kapalı
Evet hastane işi vs yönden iyi ama tüm arkadaşlarım o gün çalışıyor o yüzden kimseyle görüşemiyorum

Cumartesi gününe çekebiliyorsanız bence fena sayılmaz. Ne güzel pazar gününü de kendinize ayırırsınız, dilediğiniz gibi takılırsınız. Bir süre devam edin, hafta sonu için şartları daha iyi bir yer bulursanız oraya geçersiniz.
Sizin yerinizde olsam cumartesi izin yapar pazar günüde gönlümce takılırdım ofiste :D İngilizce çalışırdım, hobim varsa onu götürür yapardım, kitap okurdum, dizi film izlerdim vs. Cumartesi de gezer, eğlenirdim.

Ben hafta içi iznini daha mantıklı buluyorum ya çünkü pazar izin günümde işlerimi halledemiyorum, hizmet alacağım yerler de kapalı oluyor pazar günü. Bence güzel, hafta içi her yer boş rahat rahat git kuaförüne marketine. Pazar da ofiste dizi izle dil öğren ne istiyorsan onu yap müthiş olay.

Kız rahat geçiyormuş işte, gün çabuk geçer oyalanırsın mesela kitap falan al yanına ya da bir işin vardır yazısal falan onlarla ilgilen o gün. Haftalık planlamalarını falan düzenle, ofisi düzenle, kahve falan yapılabiliyorsa keyfine iç. Güzel geçer yani sakin çalışma günü. Paranı da kazan. Yeni iş bulmak zor bence

Arkadaşlara katılıyorum Pazar günü madem gelen sayısı 2 yi geçmiyor tüm gün kendi gelişiminiz için bir şeyler yapabilirsiniz , dil geliştirme işinizle ilgili sanal kurslar vb .Olumsuz gibi görünen bir durumu kendiniz için olumlu bir avantaja çevirebilirsiniz.

Dükkanın sahibi açık tutmak istiyorsa tutar, siz uymuyorsa iş bakının.
Ama madem o kadar boş, kendi işlerini hallet takıl. Dizi film kurs hobi vs

daha 1 ay olmuş
ben olsam deneyim kazanana kadar çalışırdım

Kız rahat geçiyormuş işte, gün çabuk geçer oyalanırsın mesela kitap falan al yanına ya da bir işin vardır yazısal falan onlarla ilgilen o gün. Haftalık planlamalarını falan düzenle, ofisi düzenle, kahve falan yapılabiliyorsa keyfine iç. Güzel geçer yani sakin çalışma günü. Paranı da kazan. Yeni iş bulmak zor bence
İş bulmak zor evet bi de bulduğum iş nasıl olacak acaba o da belli olmuyor

Back
X