- 11 Kasım 2024
- 2.073
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.035
- 78
- 34
Eşiniz ailesiyle sorunlu olduğunuzu bile bile niye illa bir araya getirmeye çalışıyor ki? Onun keyfi sizin huzurunuzdan daha önemli değil. Bence açık açık konuşun. Böyle kaçak dövüşerek hiçbir şey yoluna girmez.2 gün bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz ama aile ziyareti sonrası, daha 1 saat önce biran önce iznemi çıksak dedi inanılmaz memleket seven birisi adanalılarda böyle bir durum var hayır gittiğinde de öglen 2 ye kadar uyuyor birşey yapmıyorda kabul etmez 2 gün önce dönelim dedim ona bile burun kıvırdı
inanın bana dünya üzerindeki tüm kötü kayınvalide ve görümcelerden daha kötüler buraya yüzde 1 yansıttım artık anlatmaktan yoruldum onların yaptıkları şeyleri dügünüm balayım herşeyimi mahvetmek için ne çabalar döktüler neler neler...Siz gerçekten ciddi bir sorununuz olduğunu düşünüyor musunuz eşinizin ailesiyle?
Siz kötü kv görmemişsiniz, burda yazdıklarınız aşağı yukarı standart bir kv sorunlarıdır.
Çocuğu gelmişse, çocuğunun arabasîyla saga sola gitmek istemesinde ne gibi bir sakınca var ben anlamadım. Benim kv de ister dayılara halalara gitmek , imkan varsa eşim götürür. Imkan yoksa ben götürürüm. Beni zorla goturmedikten sonra gitsinler, ciddiyim size ne zararı olduğunu anlamadım.
Ön koltuk demişsiniz, sizce bu on koltuk meselesi incir çekirdeğini dolduruyor mu? Bunu vicdanınıza soruyorum, bence bomboş bir mesele. Nerde isterse otursun, bunun pazarlığını mi yapıyorsunuz. Madem çok daraldiniz siz kullanın arabayı.
Insanlar ne kötülükler görüyorlar, haberiniz bile yok. Senede birkaç gün idare edilmeyecek bir meseleniz yok. O konuda bir anlaşalım.
Ama yok ben kayınvalidemi görmek bile istemiyorum diyorsanız da. Herkes kendi annesine gitsin. Herkes kendi anne babasının gönlünü yapsın.
Her izni ailelere hibe etmek zorunda mıyızİyi geceler kızlar 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle nişandan bu tarafa aramda sorun var dügün zamanı sonrası dahada büyüdü annesi kocadan ilgi görmemiş kız kardeşide aynı şekilde adamla yurtdışında çalışmış bunlarda benim kocamın üstüne binmişler bende gelince kabullenemediler, nisan ayında izine gittik ilk iznimiz kaynanam son gün kavga çıkardı bende susmadım çıktık benim ailemin memleketine geldik ağustos ayı iznimide tatil sonrası gittik kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmakama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim. Aralık'ta maalesef yine iznimiz var 9 gün 4 gün orda kalacağız içimden gelmıyor eşime sen kendi ben kendi memletimde kalalım desem olmaz mı doldururlar diyede düşünüyorum ben yanındayken istedigi gibi at koşturamıyor bilmiyorum ama içimden gelmiyor?
şu yorumdaki kibire bak asıl sen bence bu içten içe mutsuzlugunla hayatı yaşamayı bilmiyorsun insanın tek cümleside mi umut verici haklı olmaz negatif negatif çevrene allah yardım etsinEee adamı bile bile evlenmişsiniz,çok aşıktım diyorsunuz ya ...Ya aşkınız bitti gerçekleri gördünüz ya da evlenince kendime bağlar anasını unuttururum saçmalığına kendinizi inandırdınız.Ben bu yeni evli çiftleri anlamıyorum tatil olunca koştur koştur aileye gitmek çok saçma. Oturun evde evliliğin tadını çıkarın beraber evdeki eksiklikleri tamamlayın sinemaya, tiyatroya gidin araba altınızda yakın yerlere gidin dönün .Yok anam sizler evliliğin tadını çıkarmayı bilmiyorsunuz.Bu saçma güç savaşına bir de çocuk yaptın mı tamam tüyüde dikersin artık.....
Ne alakası var siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz.Eşimin böyle olduğunu bile bile evlendim diyen sizsiniz.Aileye gitmeyin evde evliliğin tadını çıkarın dedim niye bozuldunuz????Bu sorunları halletmeden çocuk yaparsan eş ailesi ve eşin nasıl tavır alır sence ????? Evet doğru tahmin tüy dikersin ....Bu yazdıklarımın neresi kibir?? Neresi negatif ??? ALLAH aşkına yazılanı anlamadan yorum yapmayın.Eğer her şeyi ,yazılanı kendinize bir saldırı olarak görüyorsanız o zaman kv eş masum gibi ne dersiniz????şu yorumdaki kibire bak asıl sen bence bu içten içe mutsuzlugunla hayatı yaşamayı bilmiyorsun insanın tek cümleside mi umut verici haklı olmaz negatif negatif çevrene allah yardım etsin
benden de geçmiş herhalde yaaaBenden geçmiş galiba, 40lara yaklaşırken böyle muhabbetlerin beni acayip baydığını daha da fark ettim şu an.
Eşek kadar herif sizi anasıyla danasıyla yüzgöz ediyor.
Siz de gece kuytularında burda çare arıyorsunuz.
Bunların hepsi ciddi enerji kaybı ve hayat israfı.
Okurken içim sıkılıyor.
Şu an muhtemelen yeni evli heyecanı ile mücadele enerjiniz var ama bu sürdürülebilir değil.
Yüzgöz olmayın, sakince olması gerekeni uygulayın ve öyle uygun gördüm deyin geçin.
Yoksa yorulursunuz
lohusalık apayrı bişey ama lalemAynen ben de öyle.
Hatta dün gece kocamla sohbet ederken lafı geçti.
Eskiden demiyim de lohusalık döneminde çok takmıştım annesiydi,ablasıydı,kardeşiydi diye…
Kendime yazık ettim. Şimdi yaptığım gibi yapacaktım asla gündemimde olmayacaklardı.
Benden geçmiş galiba, 40lara yaklaşırken böyle muhabbetlerin beni acayip baydığını daha da fark ettim şu an.
Eşek kadar herif sizi anasıyla danasıyla yüzgöz ediyor.
Siz de gece kuytularında burda çare arıyorsunuz.
Bunların hepsi ciddi enerji kaybı ve hayat israfı.
Okurken içim sıkılıyor.
Şu an muhtemelen yeni evli heyecanı ile mücadele enerjiniz var ama bu sürdürülebilir değil.
Yüzgöz olmayın, sakince olması gerekeni uygulayın ve öyle uygun gördüm deyin geçin.
Yoksa yorulursunuz
aynenAynen ben de öyle.
Hatta dün gece kocamla sohbet ederken lafı geçti.
Eskiden demiyim de lohusalık döneminde çok takmıştım annesiydi,ablasıydı,kardeşiydi diye…
Kendime yazık ettim. Şimdi yaptığım gibi yapacaktım asla gündemimde olmayacaklardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?