2 gün bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz ama aile ziyareti sonrası, daha 1 saat önce biran önce iznemi çıksak dedi inanılmaz memleket seven birisi adanalılarda böyle bir durum var hayır gittiğinde de öglen 2 ye kadar uyuyor birşey yapmıyorda kabul etmez 2 gün önce dönelim dedim ona bile burun kıvırdıGitmek zorunda mısınız? Bu izninizde evde kalın dinlenin yada küçük bir tatile çıkın baş başa.
Siz gitmeyin, siz yokken dolduruşa gelecekse uzaktanda gelir ki dolduruşa. Annesi arar yine aklına girer isterse. Mecbur değilsiniz gitmeye.2 gün bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz ama aile ziyareti sonrası, daha 1 saat önce biran önce iznemi çıksak dedi inanılmaz memleket seven birisi adanalılarda böyle bir durum var hayır gittiğinde de öglen 2 ye kadar uyuyor birşey yapmıyorda kabul etmez 2 gün önce dönelim dedim ona bile burun kıvırdı
sorun aslında benim maalesef kocamın bağımlı ve manipüleye çabuk kanan oldugunu bildigim halde aşıgım diye evlenmemYeni evli olduğunuz için sorunun kayınvalideniz olduğunu sanıyorsunuz. Sorun kocanız.
O zaten en büyük yanlış ama bu yola girdikten sonra artık böyle.sorun aslında benim maalesef kocamın bağımlı ve manipüleye çabuk kanan oldugunu bildigim halde aşıgım diye evlenmem
Aynen ben de öyle.Benden geçmiş galiba, 40lara yaklaşırken böyle muhabbetlerin beni acayip baydığını daha da fark ettim şu an.
Eşek kadar herif sizi anasıyla danasıyla yüzgöz ediyor.
Siz de gece kuytularında burda çare arıyorsunuz.
Bunların hepsi ciddi enerji kaybı ve hayat israfı.
Okurken içim sıkılıyor.
Şu an muhtemelen yeni evli heyecanı ile mücadele enerjiniz var ama bu sürdürülebilir değil.
Yüzgöz olmayın, sakince olması gerekeni uygulayın ve öyle uygun gördüm deyin geçin.
Yoksa yorulursunuz
ben geçen sene inanılmaz takmıştım herkese anlatmak istiyordum ugradıgım haksızlığı falan şuan o zamana göre çok çok iyi durumdayım baktım kendime yazık ediyorum kilo aldım dişim çürüdü bir tane dolgum dahi yoktu tamam dedim artık geride bırakmam gerek bu kadar bıraktım kötü durumda degilimAynen ben de öyle.
Hatta dün gece kocamla sohbet ederken lafı geçti.
Eskiden demiyim de lohusalık döneminde çok takmıştım annesiydi,ablasıydı,kardeşiydi diye…
Kendime yazık ettim. Şimdi yaptığım gibi yapacaktım asla gündemimde olmayacaklardı.
Sevindim.ben geçen sene inanılmaz takmıştım herkese anlatmak istiyordum ugradıgım haksızlığı falan şuan o zamana göre çok çok iyi durumdayım baktım kendime yazık ediyorum kilo aldım dişim çürüdü bir tane dolgum dahi yoktu tamam dedim artık geride bırakmam gerek bu kadar bıraktım kötü durumda degilim
kesinlikle katılıyorum olan bize oluyorSevindim.
İnşallah tamamen takmamayı başarırsınız.
Çünkü gerçekten değmiyor ve hiç kimsenin hiç kimseyi taktığı yok.
Ağustos'ta tatile gittik bu izinde 2 gün antep urfa yapacağız sadece geri kalan günlerde eve falan dönmezBoş yere huzurunuz kaçacak niye eşinden ayrı kalasın. Gitmeyin bu izinde de ailelerinize de tatile gidin iki tarafa da malzeme vermezsiniz
Seni aşırı rahatsız eden bir durum varsa ve bu sende ciddi anlamda stres yaratıyorsa gitme tabi ki. Ama ben olsam hem eşimin benim memleketime gelmesini hem de onun memleketine beraber gitmeyi isterdim. Meydanı boş bırakmaya gerek var mı?Ağustos'ta tatile gittik bu izinde 2 gün antep urfa yapacağız sadece geri kalan günlerde eve falan dönmez
Henüz 1 yıllık evlisiniz neden izileri ailenizin evinde geçiriyorsunuz? Kış tatili planlayın ya da evinizde vakit geçirin.İyi geceler kızlar 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle nişandan bu tarafa aramda sorun var dügün zamanı sonrası dahada büyüdü annesi kocadan ilgi görmemiş kız kardeşide aynı şekilde adamla yurtdışında çalışmış bunlarda benim kocamın üstüne binmişler bende gelince kabullenemediler, nisan ayında izine gittik ilk iznimiz kaynanam son gün kavga çıkardı bende susmadım çıktık benim ailemin memleketine geldik ağustos ayı iznimide tatil sonrası gittik kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmakama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim. Aralık'ta maalesef yine iznimiz var 9 gün 4 gün orda kalacağız içimden gelmıyor eşime sen kendi ben kendi memletimde kalalım desem olmaz mı doldururlar diyede düşünüyorum ben yanındayken istedigi gibi at koşturamıyor bilmiyorum ama içimden gelmiyor?
Siz gerçekten ciddi bir sorununuz olduğunu düşünüyor musunuz eşinizin ailesiyle?kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmakama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim.
Sorun kayınvalide değil koca bu sorunlara izin vermeyecek kişi.İyi geceler kızlar 1 yıllık evliyim eşimin ailesiyle nişandan bu tarafa aramda sorun var dügün zamanı sonrası dahada büyüdü annesi kocadan ilgi görmemiş kız kardeşide aynı şekilde adamla yurtdışında çalışmış bunlarda benim kocamın üstüne binmişler bende gelince kabullenemediler, nisan ayında izine gittik ilk iznimiz kaynanam son gün kavga çıkardı bende susmadım çıktık benim ailemin memleketine geldik ağustos ayı iznimide tatil sonrası gittik kaynanam bel agrısı çıkardı hem iş yapmamak için hem arabanın ön koltuguna oturmakama yalan tabiki kocamı aldı aldı gitti şurda işimiz var hadi mezarlık hadi halanlar bende çogunda gitmedim. Aralık'ta maalesef yine iznimiz var 9 gün 4 gün orda kalacağız içimden gelmıyor eşime sen kendi ben kendi memletimde kalalım desem olmaz mı doldururlar diyede düşünüyorum ben yanındayken istedigi gibi at koşturamıyor bilmiyorum ama içimden gelmiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?