merhaba kizlar. benim sorunum erkek arkadasim ve askerligiyle ilgili. uzun zamana yayilan bir iliskimiz var ama o askerden once ayriydik vedalasamadik o yuzden bi kac ay once o oradayken yine baristik. gecen hafta artik dayanamadi evci iznine geldi beni gormek icin askere giderken de vedalasamamistik cunku. bulustugumuzda her sey guzeldi iki saat boyunca hep hasret giderdik. ancak kendisi akrep burcu ve benim o gun giydigim kiyafetler biraz dardı galiba. cunku yanima oturdugunda uzerimdekilere bakip yüzü düştü bunu farkettim. yine de bi sey demedi. ama gitmeden hemen once ceketimin fermuarini sonuna kadar cekti ama ben hemen asagiya indirdim fermuari . o an bi sey söylemedi hatta vedalastik ben giderken arkamdan seslendi sakın arkana bakma diye. neyse ertesi gun otobuse bincekti bana yazdi cicegim ben gidiyorum diye. yine hic bi sorun yok bende ona yazdim daha varmadin mi ben arkadasima gidiyorum diye. ne olduysa ondan sonra oldu bana gidince yazdi ben askeriyedeyim uyucam haberin olsun dedi. ondan sonra da tek bi mesaj atmadi bi gun boyunca. yazdim neden dunden beri yazmiyosun bi sey mi oldu diye. "bu sana haksizlik olcak ama bizim olmamiz zor. kusura bakma lutfen mesaj da atma Allaha emanet ol" gibi bi sey yazdi. ve bi daha hic bi soruma cevap yok. ayrililik nedenini bile aciklamadi. merak ettigim burdayken o kadar asikti gidene hatta otobuse gidene kadar beni seviyordu da askere giderken yolda ya da oraya teslim oldugunda ne degisti? tek bir mesajla iki gun once sarildigi hasret giderdigi kizi sildi . kizlar yardim edin. bi de vedalasirken sakin arkana bakma demesi aklimda kaldi