hayir onlarda cok istemiyor diye bir durum yok bunu nerden cikarrtin...eski tad olmaz...önceden cok guzeldi hersey...her gitmemde kaynanam zekiyim misafir o oturacak derdi ordaki eltilerim bozula bozula dolanirdi...ama uc gun yol gitmisim buncacik hakkimda olsun artik...neyse gecen sene dudun araligiydi ben ve cocuklarimla ilgilenen olmadi anladinmi...esimde buraya erken gelince inan cok zorlandim orada yeni gelin var diye kaynanamgile gitmedim...esim varken bana dalasamiyorlar yani geziyom tozuyom o yokken garantisi yok...yeni eltim cok uyanik bana dugun araliginda diyorki kocamin camasirinida at makinayacanım madem mutsuz oluyosun ızınde hıc gıtme hadı kendı aılende hos gore onlarda kalırsın kaynananı cok gormezsın dıyecem ama anladıgım kadarıyla onlarda cok ıstemıyo ama esının gıtme hakkı var ozlemıs olabılır bence tek gıtsın senıde ozlesın bıraz
siz beni hic anlayamamissiniz...ne iletisimi ya....gelin hanimin dugunu icin gittik sonucta buyuk kayin inan sirf dugin icin gittik...ama havasindan gecilmiyordu sizce bu saygimi...benim iletisimimde problem yok...kaynanamida cocuk gibi aglattilar...ceyiz yok ilgi yok her saat kaynimla gezmede biz böyle gormedik...dugun olmadan ust bas herseyi kaynanamgile tasimis ust degismeye bile kayinvalideme geliyordu anladinizmi eltimle aramda hicbir problemim yok asla yuzune demedim buraya yazdimevet gitmek zorunda değilsiniz gitmeyin o zaman..
ama konuşma tarzınızı beğenmedim ben büyük eltiyim edep ya hu felan... saygılı olun ki saygı görün karşılıklı değil midir bu işler..hem ben öyle dedim bozuldu felanhiç hoş bir iletişim değil.
ayrıca kayınvalideniz çocuğa bakmak zorunda da değil.onların arası iyi ya da kötü bu da sizi ilgilendirmez..sizi arıyorsa kayınvalideniz eğer öyle demişsiniz ya arayacak benim gibisini o da sizin iyiliğinizdendir ama bu şekil ifade de hoş değil
kendi adıma önce siz kendiniz bir özeleştiri yapsanız kendinize..kızmayın lütfen bu da benim görüşüm...
siz beni hic anlayamamissiniz...ne iletisimi ya....gelin hanimin dugunu icin gittik sonucta buyuk kayin inan sirf dugin icin gittik...ama havasindan gecilmiyordu sizce bu saygimi...benim iletisimimde problem yok...kaynanamida cocuk gibi aglattilar...ceyiz yok ilgi yok her saat kaynimla gezmede biz böyle gormedik...dugun olmadan ust bas herseyi kaynanamgile tasimis ust degismeye bile kayinvalideme geliyordu anladinizmi eltimle aramda hicbir problemim yok asla yuzune demedim buraya yazdimama biraz benim durumumda dusunurseniz iyi olacak...cokm havaliydi ama herkes insan sonucta biraz agir olmak gerekmezmi bunu herkes söyluyor inanin bura esimin akrabalarindan duyuyorum aslada eltimi kesmem asla..sonucta kaynimin karisi?!!!yani daha evlenmeden bunu bana demesi cok ayip...
evet haklisiniz arkadaslar...bugun moralim cok bozuk size anlatiyim hatamida söyleyin...gerci benim mini kelama gore:)))sansliyim o iki saniyede olmus ben 15 dakika konustum...ister gulun ister aglayin...bu orange tarifesine gectim...iki uc ay oldu...1000 dakika bedavam var 1000 sms hakkim var...turkiye avusturya...neyse yorumunuzu bekliyorum ...dun cok canim SIKILDI cevap verebilen bir insan degilim...azicik acilabildim...neyse dun turkiyede ablami aradim cocuklarin okuluna geldim konusmam lazimdi kapattim sonra aradim...ablam bana ne dese iyi daha hic konusmadan komsum geldi sonra ara zoruma gitti yaa ben sonucta taaa nerelerden aramissim kirildim...komsusu evinin dibi sakayla desem rahatlardim bugun icimden hep aglamak geliyor ...antidepresanmi iciyim nedir yaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?