- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Konut dokunulmazlığı denen bir şey var, değil ev sahibi polis bile giremez öyle elini kolunu sallayarak arama izni olmadan. Evden çıkmayla ilgili de 6 ay gibi bir süre vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hukukçular daha iyi bilir. Danışın lütfen.Niyeti ne olursa olsun bir insanın evine izinsiz girilir mi ya vallahi teyzem adamı yolacaktır..Kadın evladının korkusuna zaten site içi tuttu birde hanzonun teki izinsiz evine giriyor..
ayyy bunu okudum ya konu sahibesi benmişim gibi içimin yagları eridiburda kendi fikrimi ya da tahminimi söylemiyorum. gerçek olan bişeyi söylüyorum. kiracıdan izinsiz eve girmesi kesinlikle suçtur. isterseniz bi avukata danışın aynı cevabı alırsınız. ev kendisinin de olsa sonuçta o evi sözleşme yaparak kiraya vermiş ve o kiracı o evde oturduğu süre boyunca kiracının evi sayılır. ''benim evim girerim izin mi alacağım'' diye bişey söz konusu değildir.
bi yerde okudum. ev sahibi aylardır kiracısından kirayı alamıyormuş. aradığında da ulaşamıyormuş son zamanlarda. bi gün ev sahibi evine gitmiş, kapının kilit kısmı aşınmış, zarar görmüş, ev sahibi de bi akıl eve girmiş evde kimse yok dağınık falan.. evde ödenmemiş faturaları bulmuş, ev kendisinin olduğu için faturalar da kendisinin üzerineymiş. bi sıkıntı çıkmasın diye faturaları almış ödemiş, kapının kilidini de değiştirmiş, kapıya da bi not bırakmış ''kapının kilidi çok kötü olmuş değiştirdim anahtarı almak için yanıma uğrayın'' yazmış.
halbuki bu hikayede ev sahibinin kötü bi niyeti yok görünüşe göre. ama okuduğum sitede bi avukat ''konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturmaktan'' dolayı eğer kiracısı dava açarsa, kiracısının haklı bulunacağını söylemiş.
o yüzden dava edin adamı, hakkınızı arayın ''burası benim evim izin mi alıcam s... gidin'' demek neymiş görsün. sonuçta konut dokunulmazlığını ihlal suçu işlemiş.
ayyy bunu okudum ya konu sahibesi benmişim gibi içimin yagları eridi
hayır bunu alıcaksın duvardan duvara...aynen ya bu ev sahiplerinin havası ne böyle bizimki de gıcığın tekidir ama eve girmez allahtan
Esim eve tasinir tasinmaz kilidini degistirir.bende duydum bazi kendini bilmez ev sahipleri kiraladiklari eve giriyormus.25 liraya bi kilit alıp degıstırselerdi hiçççç bu sorunlar olmazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?