İzinsiz eve giren ev sahibi.

Sikayet edin kontrat bitene kadar cikaramaz bide anahtar degistirin ucretini kiradan dusun gecmis olsun sapik adam kizlar oturuyo ya girmis iste kimbilir ne gecti aklindan

Niyeti ne olursa olsun bir insanın evine izinsiz girilir mi ya vallahi teyzem adamı yolacaktır..Kadın evladının korkusuna zaten site içi tuttu birde hanzonun teki izinsiz evine giriyor..
Konut dokunulmazlığı denen bir şey var, değil ev sahibi polis bile giremez öyle elini kolunu sallayarak arama izni olmadan. Evden çıkmayla ilgili de 6 ay gibi bir süre vardı yanlış hatırlamıyorsam. Hukukçular daha iyi bilir. Danışın lütfen.

allah askına adamın sapık oldugunu nerden cıkardınız yaa pesss bosa öbür dünyada karsılascanız simdi adamın gunahına girdiniz

Dava açsın, haneye tecavüzden filan( çok anlamam) , uzaklaştırmada alsınlar. Çıkmasınlarda evden kontrat duruyor hem adam dava açsa bile sonuçlanana kadar ohoo. Kapının kilidini zaten değiştirmeleri gerekirdi, onu da yapsınlar.

Iki genç kız eğer sikayetci olursalar kapıyı calsada göremez banyoda da okabilirdik yada musait olnayabilirdik diye savunabilirler kesinlikle girmemeliydi ev sahibi sapıktır kesin nefret ediyorum böyle pisliklerden

Ay kendi evimmiş gibi elim ayağım titredi. Hayvan herif. Hayır nasıl girersin genç kızların evine ya manyak mıdır nedir?
Vallahi bu ülkenin suyu çıkmış,herkes kendini şaşırdı iyice.
Kesinlikle şikayet edin bu denyoyu

ayyy bunu okudum ya konu sahibesi benmişim gibi içimin yagları eridi

Otel sahipleri de bu otel benim nasılsa, istediğim odaya girerim çıkarım mantığıyla rahat rahat dolaşması lazım o zaman ev sahibinin mantığına göre. Mülk benim her hak benim diye bir şey söz konusu olamaz, kiraya verilen bir daire için. Şikayetçi olunsun, diğer arkadaşların da söylediği gibi.

Giremez eve . Sonuçta o evi başkasına veriyor kiraya da olsa oturmak için .
Aman sapık falandir kamera falan koymuştur iyice baksınlar eve neler duyuyoruz. Şikayetçi mutlaka olsunlar.

Aynen ya benim de aklima kamera geldi direkt.Allah korusun

Adam hakli kendi evine girerken izin mi isteyecek ne kadan tuhaf kuzenin var senin öyle,kınıyorumisterse gelir bi odada yaşar kendi evi sonuçta tövbe yaa ne yiyo ne içiyo bu insanlar

25 liraya bi kilit alıp degıstırselerdi hiçççç bu sorunlar olmazdı..

Ay o ünide bizim de başımıza geldi hemde biz evdeyken sabahın köründe yatağımızın tepesinde ev sahibi kadın tabi biz bi korktuk yanında da komşuları neymiş eve bakmaya gelmişler bu kadar da pişkn. Benim ev arkadaşımın biri fenaydı kadının ağzına yüzüne edip ite kaka yolladı bi daha da görmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…