İzinsiz eve giren ev sahibi.

Limoncu hatırlar mısın bilmiyorum ama bunun gibi daha önce bir konu daha açılmıştı, seninle bu konu hakkında polemiğe girmiştik. Sizinki aile apartmanı ama, aile apartmanı ile koskoca siteyi kıyaslamak yanlış olur. Siz zaten aile apartmanınıza da tanımadığınız insanları kiracı olarak koymuyorsunuz. Tanımadığınız insana ev vermezsiniz muhtemelen o aile apartmanından. Sizde herkes birbirini tanıyor ama koca sitede kimse kimseyi tanımıyor. Tanımadığı insanda anahtarın ne işi var? Kafasına göre giremez yani. Koca şehirde olmaz öyle şey. Bugün su akıtıyor bilmem ne diye giren adam yarın öbür gün şeytan dürter farklı bi niyetle girmeye kalkar yani. İki tane genç kız yaşıyor o evde. Kabul edilebilecek bişey değil ve suç zaten.

Bence adam iyi niyetli olsa arardı. Ya evde uyuyor olsalardı. Allahım kabus gibi yaa. Sapık herif. Anahtar ne geziyor onda??? Niye eve taşınırken kilidini değiştirmediler ki ben bi yere taşınınca ilk işim anahtar değiştirmek oluyor eski kiracıda ev sahibinde kopyası vardır diye. Tabi ki bu haneye tecavüz.. Şikayetçi olsunlar. Pardon da evde suçlu biri olsa bile mahkeme kararı savcı kararı olmadan girilmiyor, o zaman savcıya ne gerek var ev sahipleri terör operasyonlarını filan yapsınlar yani..

Aile apartmanında oturdum hep.. Gelsin bakalım ev sahibi girsin benim evime dünya kaç bucakmış göstereyim. O anahtarı yuttururum ona!! Tepesine su akıyorsa da arayacak bi zahmet. Babam bile girmez ben yokken evime

35 yaşındayım hiç bir evimde kapı altından şu akmadı. Yangın çıksa itfaiye cagiracaksin bu kadar basit. Kapı altından sarıl sarıl su aksa bu seferde beni cagiracaksin.

allah askına adamın sapık oldugunu nerden cıkardınız yaa pesss bosa öbür dünyada karsılascanız simdi adamın gunahına girdiniz

Yok canım adam bildiğin sapik. Sanki sarıl sarıl su akıyor. Hani acil bir durum olur falan. Öyle kızların evine destursuz girmek ortada açıkta bir şey var mı göreyim demektir. Psikolojide aklilestirmek diye bişey vardır. Asıl niyetini, kişinin durtusunu mantıklı bir sebep altına gizlemeye çalışmasidir. Kişi kendi niyetine de inanır. Ama atıyorum banyoda don, sütyen görse tahrik olur. Ya da eve girerken böyle birşey görmeyi bekliyordur. Yani bu adam böyle birseyi firsat bilip eve girmiş. İyi niyetli olmadığı açık. Önünü kesmezlerse başka fırsatlar da yaratır bu adam.

Giremez eve . Sonuçta o evi başkasına veriyor kiraya da olsa oturmak için .
Aman sapık falandir kamera falan koymuştur iyice baksınlar eve neler duyuyoruz. Şikayetçi mutlaka olsunlar.

Ya da kızlar dese ki şu kadar param vardı. Altın kolye vardı gitmiş hepsi. Bu adam ne kadar geri zekalı böyle birşeyin altından sonra nasıl kalkar.

Bir de belki zaten kızların evine girip çıkıyordu pislik. Ne malum. Daha önce de gitmediğini eşyalarını karistirmadigini nerden bilecegiz.

Kesinlikle öyle bir hakkı yok.
Ne demek evime girerken izin mi alıcam?
Eve girip çıkmak istiyorsan kiracı koymayacaksın, ne münasebet yani.
Şikayet etsinler mutlaka.

Aynen katılıyorum. Adamın savunulacak neyi var anlamıyorum, ev sahibi olmak adamı savunmayı mı gerektiriyor ki. Aile apartmanı olunca sanki olay meşrulaşıyor.Benim de kirada evim var 20 saat uzaktayım napıyım gidip tatillerde Çat kapı evlerine mi gireyim. İki gün önceden haber verdim ayaküstü evi kontrol edip çıktım rutubet vardı çıkarken boyatırsınız dedim oldu bitti. Sapık değilse de giremez yaa babamın oğlu değil. Telefon diye bi şey var arayabilirdi

ayyy töbeeee
sıkıntılı bır durum sapıkmıdır nedır. gece eve gızlıce gırdıgını dusunemıyorum bıle.
eğer kontrat bıtene kadar orda kalıcaklarsa hemen kilidi değiştirtsinler eski kilidide evden cıkarken gerı taktırttırırlar.

Bide eve girerken sizden izin mi alican demiş yuh artık pişkinliği bak.hemen o evden çıksınlar.hukuki hakları muhakkak vardır.adam girdiğinde kızlar uyuyorsda olabilirdi banyoda yapıyor olabilirdi ne münasebet eve girmek

aman Allah korumuş, ya onlar evdeyken girseydi pis sapık. taşınınca ilk işiniz anahtarı değiştirmek olsun hanımlar. ev sahibinin habersiz eve girmesi bariz hırsızlık girişimi...

Hayatımda ilk kez böyle bi şey duydum. Çok şaşırdım gerçekten.. Utanmaz adam

Edit: bence direkt olarak haneye tecavüz falan bu..

Edit2: bence evdeki eşyaları iyice kontrol etsinler. Mutlaka ama mutlaka şikayette bulunun. Böyle bi şey kesinlikle yanına kar kalmasın..
Sinirlerim bozuldu şurda...

çıkıyor bazen öyle dengesiz ev sahipleri diyeceğim ama erkek olupta kızların evine gireni ilk kez görüyorum.benim bir arkadaşımda tam banyo yaparken ev sahibi kadın eve dalıp banyonun kapısını açmış.arkadaşım havluyu nasıl aldıysa kadını ite kaka atmış evden.birde bağırıyormuş hala ev benim senden izin mi alacağım girmek için diye.

Olmaz mı var daha kontratın bitmesine..Bilseler yaptırırlardı hiç başımıza değil aklımıza bile gelmezdi ki.
Kontrat bitmeden hiç birşey yapamaz ayrıca şikayet hakkınız var. Evden kayıp olan bişey için tutanak bile tutulur. Nerden kanıtlayacak. Ve acilen intenetten bir cilingir çağırıp kilidi değiştirsin ler. Burdan yeni eve girecek herkese bu uyarı her ne olursa olsun0 daireye bile tasinsanız kilidi değiştirin.

Yontulmadık adam ya !!! Nasıln uyucak cocuklar derhal kılıt degıstrsnler zaten hıc bı zaman yenı grılen evın anahtaryla otrlmaz bu yazılı olmayan bı kuraldır

konu sahibi var mı bir gelişme

Ben kiracıma,balkonuna halı asabilir miyim diye izin alıyorum.Herkes duruyorsa parasını verip te duruyor.İnsanın yaşadığı evin anahtarı ev halkından başkasında nasıl olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…