- Konu Sahibi Anti Depresan
-
Limoncu hatırlar mısın bilmiyorum ama bunun gibi daha önce bir konu daha açılmıştı, seninle bu konu hakkında polemiğe girmiştik. Sizinki aile apartmanı ama, aile apartmanı ile koskoca siteyi kıyaslamak yanlış olur. Siz zaten aile apartmanınıza da tanımadığınız insanları kiracı olarak koymuyorsunuz. Tanımadığınız insana ev vermezsiniz muhtemelen o aile apartmanından. Sizde herkes birbirini tanıyor ama koca sitede kimse kimseyi tanımıyor. Tanımadığı insanda anahtarın ne işi var? Kafasına göre giremez yani. Koca şehirde olmaz öyle şey. Bugün su akıtıyor bilmem ne diye giren adam yarın öbür gün şeytan dürter farklı bi niyetle girmeye kalkar yani. İki tane genç kız yaşıyor o evde. Kabul edilebilecek bişey değil ve suç zaten.söyleki sitede belki abzurt gelebilir ama aile binalarında böyle seyler cok olur kı herkez haklı yani ev benim kiracı rutubet yapıp gider yada evi su bazsa onun duvarı su cekıce ömrü kısalıcak adam sapık olabilir ama olmayada bilir sizin basına gelmemis
bizim aile apartmanında böyle seyler olur cünkü ev sahibinde her zaman anahtar olur kilidide degistiremez sen evde yokken bisey oldu napıcaz seni mi beklicez farzet su akıyo yerden kapı altından
Aile apartmanında oturdum hep.. Gelsin bakalım ev sahibi girsin benim evime dünya kaç bucakmış göstereyim. O anahtarı yuttururum ona!! Tepesine su akıyorsa da arayacak bi zahmet. Babam bile girmez ben yokken evimesöyleki sitede belki abzurt gelebilir ama aile binalarında böyle seyler cok olur kı herkez haklı yani ev benim kiracı rutubet yapıp gider yada evi su bazsa onun duvarı su cekıce ömrü kısalıcak adam sapık olabilir ama olmayada bilir sizin basına gelmemis
bizim aile apartmanında böyle seyler olur cünkü ev sahibinde her zaman anahtar olur kilidide degistiremez sen evde yokken bisey oldu napıcaz seni mi beklicez farzet su akıyo yerden kapı altından
söyleki sitede belki abzurt gelebilir ama aile binalarında böyle seyler cok olur kı herkez haklı yani ev benim kiracı rutubet yapıp gider yada evi su bazsa onun duvarı su cekıce ömrü kısalıcak adam sapık olabilir ama olmayada bilir sizin basına gelmemis
allah askına adamın sapık oldugunu nerden cıkardınız yaa pesss bosa öbür dünyada karsılascanız simdi adamın gunahına girdiniz
Giremez eve . Sonuçta o evi başkasına veriyor kiraya da olsa oturmak için .
Aman sapık falandir kamera falan koymuştur iyice baksınlar eve neler duyuyoruz. Şikayetçi mutlaka olsunlar.
Aynen katılıyorum. Adamın savunulacak neyi var anlamıyorum, ev sahibi olmak adamı savunmayı mı gerektiriyor ki. Aile apartmanı olunca sanki olay meşrulaşıyor.Benim de kirada evim var 20 saat uzaktayım napıyım gidip tatillerde Çat kapı evlerine mi gireyim. İki gün önceden haber verdim ayaküstü evi kontrol edip çıktım rutubet vardı çıkarken boyatırsınız dedim oldu bitti. Sapık değilse de giremez yaa babamın oğlu değil. Telefon diye bi şey var arayabilirdiYok canım adam bildiğin sapik. Sanki sarıl sarıl su akıyor. Hani acil bir durum olur falan. Öyle kızların evine destursuz girmek ortada açıkta bir şey var mı göreyim demektir. Psikolojide aklilestirmek diye bişey vardır. Asıl niyetini, kişinin durtusunu mantıklı bir sebep altına gizlemeye çalışmasidir. Kişi kendi niyetine de inanır. Ama atıyorum banyoda don, sütyen görse tahrik olur. Ya da eve girerken böyle birşey görmeyi bekliyordur. Yani bu adam böyle birseyi firsat bilip eve girmiş. İyi niyetli olmadığı açık. Önünü kesmezlerse başka fırsatlar da yaratır bu adam.
Kontrat bitmeden hiç birşey yapamaz ayrıca şikayet hakkınız var. Evden kayıp olan bişey için tutanak bile tutulur. Nerden kanıtlayacak. Ve acilen intenetten bir cilingir çağırıp kilidi değiştirsin ler. Burdan yeni eve girecek herkese bu uyarı her ne olursa olsun0 daireye bile tasinsanız kilidi değiştirin.Olmaz mı var daha kontratın bitmesine..Bilseler yaptırırlardı hiç başımıza değil aklımıza bile gelmezdi ki.
konu sahibi var mı bir gelişmeKızlar kuzenim 19 yaşında bu yıl ayrı eve çıktı üniversitede okuyor sınıfından bir bayan arkadaşı ile.Gayet düzgün bir apartmana taşındılar site içerisinde..Teyzemle eniştem ayrı olduğu için teyzem ilgileniyor çocukları ile bugün kuzenim aradı beni
x abla ev sahibimiz evimize girmiş izin almadan annemi aradım iş yerinde duymadı..Apartmana geldi neden giriyorsun izin almadan diye söylendik adama , adam da apartmanda bir yerde su kaçağı varmış sizin evden gelebilir diye beni aradılar bende girdim demiş..
Kuzenimde telefon numaramız var annemide benide arayabilirdiniz biz geldiğimizde bakardık zaten demiş.
Adamda kendi evime girerken izinmi alacağım sizden demiş.
Bizim kuzenin arkadaşıda alacaksın tabi dingonun ahırımı burası sapıkmısın nesin anahtar sende ne arıyor diyince kavga cıkmış.Bunları kovmuş 2 güne kadar s..tirin gidin demiş..
Şimdi teyzem dayımla yola çıktılar yanlarına gidiyorlar..
Şikayet hakkımız vardır değil mi ? Eve girdiğine dair şahitlerimizde mavcut komşularda ordaymış.
Ev sahibinin eve girme hakkı varmıdır ki böyle bir durumda ? Şimdi kızlar arkadaşlarında kalıyor.Dayımla teyzem yarın orada olurlar.Akşam akşam sinir olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?