İzinsiz eve giren ev sahibi.

kilidi değiştirip adam hakkında uzaklaştırma kararı istesin teyzeniz.. gece girip girmeyeceğini nerden bilicez desin .keşke uzaklaştırma verselerde kendi evinde bile oturamasa kiraya çıkmak zorunda kalsa..

Niyeti ne olursa olsun bir insanın evine izinsiz girilir mi ya vallahi teyzem adamı yolacaktır..Kadın evladının korkusuna zaten site içi tuttu birde hanzonun teki izinsiz evine giriyor..
valla ben hiç iyi görmedim niyetini neler duyuyoruz görüyoruz

Hem kontrat sebebiyle öyle iki günde çıkaramaz kiracı evden çıkarılıcağı zaman 1 ay önceden haber verilmek zorunda.İkincisi kiraya verildikten sonra kullanım hakkı kiracılara geçtiği için ev sahibi kafasına göre eve giremez suçtur.

Kapi kioidinin dilini degistirebilirsiniz. Kizlarin kendiside yapar bunu. Kontrat var kafasina gore kovamaz. Eve girdigine dair kanitlari varsa ev sahibini sikayet edebilirler

Valla adamın niyeti açık açık belli hic iyi niyetli değil.. Öyle olsaydı kusura bakmayın kızım sizi aradım ulaşamadım komşular hemen isin halledilmesi gerekiyordu falan deyip özür dilerdi durumu güzelce izah ederdi.
Ama bu adam direk kendini savunmaya geçip bir de size mi sorcam diyor. İyi bari kızlar ağzının payını vermiş ev sahibi deyip sessiz kalmamışlar.

İzinsiz girmeye hakkı yok hic kimsenin sikayet edin sapık resmen evin icinde abimin vs. kapısı kapalı oldugunda vurarak giriyoruz kaldı ki bu ev sahibi bir arkadasın dedigi gibii geceleri de girer bu eve Allah korusun .

Adamin niyeti hic iyi degil bir kere bu kesin. Ikincisi oyle s..git diyemez, oyle bir hakki yok. Kontrat bitmeden hic bir sey yapamaz.

Bir de konut dokunulmazligini ihlal var. Kesinlikle dava acsinlar. Yol gecen hani degil, iki genc kizin dairesi.

Evden birsey kaybolmus mu, sagda solda kaynagi belirsiz pislik var mi, fazladan birsey var mi, iyice baksinlar.

burda kendi fikrimi ya da tahminimi söylemiyorum. gerçek olan bişeyi söylüyorum. kiracıdan izinsiz eve girmesi kesinlikle suçtur. isterseniz bi avukata danışın aynı cevabı alırsınız. ev kendisinin de olsa sonuçta o evi sözleşme yaparak kiraya vermiş ve o kiracı o evde oturduğu süre boyunca kiracının evi sayılır. ''benim evim girerim izin mi alacağım'' diye bişey söz konusu değildir.

bi yerde okudum. ev sahibi aylardır kiracısından kirayı alamıyormuş. aradığında da ulaşamıyormuş son zamanlarda. bi gün ev sahibi evine gitmiş, kapının kilit kısmı aşınmış, zarar görmüş, ev sahibi de bi akıl eve girmiş evde kimse yok dağınık falan.. evde ödenmemiş faturaları bulmuş, ev kendisinin olduğu için faturalar da kendisinin üzerineymiş. bi sıkıntı çıkmasın diye faturaları almış ödemiş, kapının kilidini de değiştirmiş, kapıya da bi not bırakmış ''kapının kilidi çok kötü olmuş değiştirdim anahtarı almak için yanıma uğrayın'' yazmış.

halbuki bu hikayede ev sahibinin kötü bi niyeti yok görünüşe göre. ama okuduğum sitede bi avukat ''konut dokunulmazlığını ihlal suçunu oluşturmaktan'' dolayı eğer kiracısı dava açarsa, kiracısının haklı bulunacağını söylemiş.

o yüzden dava edin adamı, hakkınızı arayın ''burası benim evim izin mi alıcam s... gidin'' demek neymiş görsün. sonuçta konut dokunulmazlığını ihlal suçu işlemiş.

Öyle bir hakkı yok tabi ki. Haneye tecavüz resmen. Ayrıca hakaret ettiği için de şikayet etsinler.
Her evde kilit değiştirmek şart zaten.
Ayrıca kuzenine söyle sağı solu incelesinler eve bir şey yerleştirmiş olmasın. Niyeti temiz olan adam bırak habersiz girmeyi onlar gelesiye kadar bekler.

Suç bu. Kesinlikle şikayet edin.
Yarın ne yapacağı belli mi. Siz olmazsiniz başkasına yapar.
Hem mülke girme hem hakaret davası.

Kilidi değiştirin
Evin tapusu onda olabilir ama evin su an ki.mulkiyeti sizde kirasini oduyorsunuz sonucta
Sikayet hakkiniz elbette var genc kizlarin evine oyle girilir mi ben de olsam sapik misin derdim yani

bulmus çocukları at kosturuyor serefsiz belki camasira vs de ellemistir adi pis sapik polise verin teyzenizle gitsin kizlar dayi da birkac zaman orda kalsin

Aaa terbiyesiz adam ne münasebet canım, ev sahibi diye böylesi bir cürreti kendinde göremez haddini bildirin şaka gibi....

Ne salak Ada'm ya çocuk mu karsısındakı ev benım girerim dıyor . Ev kirada asla öyle Hakkı olmaz direk şikayet edın sinir oldum şimdi olduğum yerde ha

söyleki sitede belki abzurt gelebilir ama aile binalarında böyle seyler cok olur kı herkez haklı yani ev benim kiracı rutubet yapıp gider yada evi su bazsa onun duvarı su cekıce ömrü kısalıcak adam sapık olabilir ama olmayada bilir sizin basına gelmemis

bizim aile apartmanında böyle seyler olur cünkü ev sahibinde her zaman anahtar olur kilidide degistiremez sen evde yokken bisey oldu napıcaz seni mi beklicez farzet su akıyo yerden kapı altından

Ben bir apartta kalırken ve ben tatildeyken su borusu patlamış tüm apartı su basmıştı...apartın sahibi beni arayıp izin isteyip öyle girmişlerdi odaya.yani yuh,ev sahibindeki genişleğe bak...ayrıca evde su kaçağı varsa önce kiracı arabır sonra kiracı ev sahibini çağırır...ev sahibini direk arayanda da terbiyesizlik var demekki

Yuh artık daha neler kendi de bilir suç olduğunu da ne niyetle girdiyse artık. Allah ıslah etsin boylelerini

evet sıkayet hakkınız varr sonucta babasının hayrına vermedı o evı parasını verıosunuzz yanı ne ınsanlar varyaa sıkayt edın surunsun köpek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…