- 3 Nisan 2014
- 36.525
- 149.460
- 798
- Konu Sahibi Anti Depresan
-
valla ben hiç iyi görmedim niyetini neler duyuyoruz görüyoruzNiyeti ne olursa olsun bir insanın evine izinsiz girilir mi ya vallahi teyzem adamı yolacaktır..Kadın evladının korkusuna zaten site içi tuttu birde hanzonun teki izinsiz evine giriyor..
söyleki sitede belki abzurt gelebilir ama aile binalarında böyle seyler cok olur kı herkez haklı yani ev benim kiracı rutubet yapıp gider yada evi su bazsa onun duvarı su cekıce ömrü kısalıcak adam sapık olabilir ama olmayada bilir sizin basına gelmemisKızlar kuzenim 19 yaşında bu yıl ayrı eve çıktı üniversitede okuyor sınıfından bir bayan arkadaşı ile.Gayet düzgün bir apartmana taşındılar site içerisinde..Teyzemle eniştem ayrı olduğu için teyzem ilgileniyor çocukları ile bugün kuzenim aradı beni
x abla ev sahibimiz evimize girmiş izin almadan annemi aradım iş yerinde duymadı..Apartmana geldi neden giriyorsun izin almadan diye söylendik adama , adam da apartmanda bir yerde su kaçağı varmış sizin evden gelebilir diye beni aradılar bende girdim demiş..
Kuzenimde telefon numaramız var annemide benide arayabilirdiniz biz geldiğimizde bakardık zaten demiş.
Adamda kendi evime girerken izinmi alacağım sizden demiş.
Bizim kuzenin arkadaşıda alacaksın tabi dingonun ahırımı burası sapıkmısın nesin anahtar sende ne arıyor diyince kavga cıkmış.Bunları kovmuş 2 güne kadar s..tirin gidin demiş..
Şimdi teyzem dayımla yola çıktılar yanlarına gidiyorlar..
Şikayet hakkımız vardır değil mi ? Eve girdiğine dair şahitlerimizde mavcut komşularda ordaymış.
Ev sahibinin eve girme hakkı varmıdır ki böyle bir durumda ? Şimdi kızlar arkadaşlarında kalıyor.Dayımla teyzem yarın orada olurlar.Akşam akşam sinir olduk.
evet sıkayet hakkınız varr sonucta babasının hayrına vermedı o evı parasını verıosunuzz yanı ne ınsanlar varyaa sıkayt edın surunsun köpekKızlar kuzenim 19 yaşında bu yıl ayrı eve çıktı üniversitede okuyor sınıfından bir bayan arkadaşı ile.Gayet düzgün bir apartmana taşındılar site içerisinde..Teyzemle eniştem ayrı olduğu için teyzem ilgileniyor çocukları ile bugün kuzenim aradı beni
x abla ev sahibimiz evimize girmiş izin almadan annemi aradım iş yerinde duymadı..Apartmana geldi neden giriyorsun izin almadan diye söylendik adama , adam da apartmanda bir yerde su kaçağı varmış sizin evden gelebilir diye beni aradılar bende girdim demiş..
Kuzenimde telefon numaramız var annemide benide arayabilirdiniz biz geldiğimizde bakardık zaten demiş.
Adamda kendi evime girerken izinmi alacağım sizden demiş.
Bizim kuzenin arkadaşıda alacaksın tabi dingonun ahırımı burası sapıkmısın nesin anahtar sende ne arıyor diyince kavga cıkmış.Bunları kovmuş 2 güne kadar s..tirin gidin demiş..
Şimdi teyzem dayımla yola çıktılar yanlarına gidiyorlar..
Şikayet hakkımız vardır değil mi ? Eve girdiğine dair şahitlerimizde mavcut komşularda ordaymış.
Ev sahibinin eve girme hakkı varmıdır ki böyle bir durumda ? Şimdi kızlar arkadaşlarında kalıyor.Dayımla teyzem yarın orada olurlar.Akşam akşam sinir olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?