izlediğimiz filmleri yorumlayalım :)

buket3406

L&M Delisi
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
422
9
96
İstanbul
ben diyorum ki yakın zamanda izlediğimiz filmleri taze taze yorumlayalım. sevdiğimiz sevmediğimiz yönlerini belirtelim. kimlere hitap edebileceğini kısaca anlatalım. bu şekilde filmler hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz
not; lütfen spoiler vermeyelim :)

dün akşam çok övüldüğü için bir heves izlediğim film.
konusu kesinlikle farklı ve ilginç, fakat bana göre sıradan ve saçma bir sonla bitirilmiş
ilk başlarda ağır tempoyla merak uyandırıcı başlamasına rağmen konu aydınlanmaya başlayınca saçmalamaya başladı.
kullanılan korku unsurları oldukça komik ve başarısızdı
tempo arttıkça gerilmek yerine sıkıldım
tek yaşadığım ve tek başına izlediğim halde hiç bir tedirginlik uyandırmadı.
benim için hayal kırıklığı oldu. ancak ruhani şeylerden çok korkan kişileri etkileyebilir.

dün akşam çok övüldüğü için bir heves izlediğim film.
konusu kesinlikle farklı ve ilginç, fakat bana göre sıradan ve saçma bir sonla bitirilmiş
ilk başlarda ağır tempoyla merak uyandırıcı başlamasına rağmen konu aydınlanmaya başlayınca saçmalamaya başladı.
kullanılan korku unsurları oldukça komik ve başarısızdı
tempo arttıkça gerilmek yerine sıkıldım
tek yaşadığım ve tek başına izlediğim halde hiç bir tedirginlik uyandırmadı.
benim için hayal kırıklığı oldu. ancak ruhani şeylerden çok korkan kişileri etkileyebilir.

Hahaha :1: Bu bizim yurtta vazgeçilmez filmimizdi. Ben hiç hoşlanmazdım ama sürekli açarlardı. Gerçekten rezalet ve komik bir filmdi. Plakta çalan şarkıyı söyleyen kişiyi görmelisiniz.:27: Nette Tiny Tim - Tiptoe Through The Tulips olarak arattığınızda videoları çıkıyor.

Hahaha :1: Bu bizim yurtta vazgeçilmez filmimizdi. Ben hiç hoşlanmazdım ama sürekli açarlardı. Gerçekten rezalet ve komik bir filmdi. Plakta çalan şarkıyı söyleyen kişiyi görmelisiniz.:27: Nette Tiny Tim - Tiptoe Through The Tulips olarak arattığınızda videoları çıkıyor.

hiç aklıma öyle bir şey gelmezdi ay çok iyi ya :32::52:o şarkıyı da filmin korku müziği olarak kullanmakta ayrı bir kafa zaten :51:

Back
X