izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

O kadar çok varki. Bizim Tvciler tutulan bi programı sündüre sündüre suyunu çıkarana kadar yayınlamayı çok seviyolar.
Yaprak Dökümü mesela... Romandaki hikayesi bitti.. Ama daha nie sündürüyolar anlamış değilim.
Binbir Gece mesela....Kaç sezondur izlemiyorum. Şehrazat Onur'dan nefret ediyodu... Sonra nası aşık oldu kendisiyle para karşılığı birlikte olan birine....
Avrupa Yakası mesela.. Diziye girip çıkmadık bi ben kaldım... İlle de yayınlıycaz bu diziyi diyolar.. Nie o kdr kasıyolar ki hiç bi tadı kalmadı bence...
Şimdilerde de Kavak Yelleri.... Diziyi psikopat bi dizi haline getirdiler. Sanırsınız ki Kurtlar Vadisi izliyosunuz. Güya gençlik dizisiydi...peh....
Valla biz akşamları TV yi kapatıp eşimle muhabbet etmeyi herşeyden çok seviyoruz....

Son düzenleme:
izledigim bi diziyi biraktigim nadir olur... Kavak yellerini biraktim, toplumumuza yanlis mesajlar vermeye baslayan bir dizi oldugundan beri izlemiyorum, o saf duygularin icine sacma sapan iliskiler karisti..
Birde gece sesleri, kalitesi yitirildi gibi :S

binbir gece
sebep dönden aynı konu sıkıldım şehrazat onur yanlış anlamaları baydı
gece sesleri konu sıkmaya başladı
annem sebep yine aynı konu sıktı
şuanda tiryakisi olup aman kaçırmayayım dediğim diziyok a.s
avrupa yakasını tiryakisi olmamakla birlikte her çarşamba kaçırmamaya çalışıyorum şakkıdı

Kalpsiz Adam... kiz o kdr kötü oyuncu ki sinir olmaya basladim, izlemiyorum artik

bende bizim evi hallerini izlemiyorum artık.bence çok saçmalaştı.eskiden hiç kaçırmazdım çok güzeldi trt zamanlarında

__ Binbir geceyi izlemiyorum çok sıkıldım Şehrazat'ın mıy mıy hallerinden. Aslında kendisini çok beğeniyorum ama dizide konu yok bi ayrılıp bi barışma başka bişey bulamıyorum.
__ Annem dizisinide izlemiyorum oda baydı yani eski kocasıyla bi evlen bi barış....
__Asi.... Onların hep aynı konuda dönen hikayeleride sıkıcı bence. Dizide Demir karakteride olmasa hiç seyretmez kimse gibime geliyoo...

Aynen katılıyorum Kavak Yelleri saf duyguları olan gençlerin dizisiydi ortada masum bir aşk vardı ama sonra o dizidede kim kime aşık belli değil bi hale geldi saçmasapan bişey oldu ve dizinin masumiyeti bozuldu.

yaprak dökümü...uzadıkça tadı kaçtı cem neclayla evlendi saçma.oğuz kendini inanılmaz hızlı düzeltti saçma.patronu ferhundeye aşık oldu saçma.anneyle baba birbirine düştü kadın saçma sapan hareketler yapmaya başladı kalitesi yavaş yavaş düşüyor bence.

asi...bir kere dizide sürükleyici bir şey yok olaylar hep aynı yerlerde geçiyo ve birbirini tekrar eden tartışmalar bakışlar.bu kadar yapmacık bi aşk olamaz ve birbirlerine hiçte yakışmıyorlar.

binbir gece...o yeni giren kadın çok gereksiz bir tip ve yaptıkları da aşırı derece abartılı bir küs bir barış tek geçen olay bu sıktı işte o da.

binbir geceyi daha önce söylemiştim.
birde yol arkadaşım var izlemiyorum hiç.
gece gündüzüde denk gelirse izliyorum ama pek sık diil, yani bıraktım gibi bişey.

Yaprak Dökümü..Bu sene zaten devamlı takipçisi olmadım..Sonrada tamamen bıraktım..Şu andada yayınlanmıyormuş..Şevket gerçek hayatta tutuklanmış uyuşturucudan gene..Bu sefer diziden çıkartılmış, yerine yeni biri girecekmiş diye duymuştum..
İyice saçmalamaya başladı..Bide yaprak dökümü ne zaman olacak ailede merak etmiyor değilim..
Pislik yapıp giden krallar-kraliçeler gibi yeniden eve dönüyor..Anlamadım gitti..

Ferhunde o evden ayrıldıktan sonra filmin tadı kaçtı artık izlememeye başladım.
Gece seslerini ilk bölümlerinde çok seviyordum ama sonradan kalitesi düştü.
Doktorlar ela varken çok güzeldi ama o gidince saçma sapan bişey oldu.
Eşref saatinide izlemeyi bıraktım, eskiden eğlenceli bir diziydi ama sonra kurtlar vadisine döndü dizi.

Şuan izledim 2 dizi var, canım ailem ve avrupa yakası.

Tabiki en başta binbir gece geliyor resmen dizinin fragmanlarına bile gıcık oluyorum o kadın diziye girdiğinden beri izlemiyorum inşallah yakında biter...

Küçük kadınlar...

ilk 10 bölümünü falan internetten indirip bi hevesle izledim..
sonra artık baymaya başladı..
acıtasyon tavan yapmış durumda..
sinir oldum.
şimdi bakmaya bile dayanamıyorum..
dram konusunu abartmışlar..

tabiki binbir gece..... gereğinden fazla uzadı ve inanılmaz saçmalaştı.artık ilgi çekici merak uyandırıcı olmaktan çıktı,zaten diziler uzadıkça tadı kaçıyor.senaryoları aynı heyecanla devam ettiremiyolar.bi ara kalkacak diye duymuştum ama hala oynuyo niye hala kaldırmıyolar bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…