binbir gece: uzaktıkça uzattı konuyu
yaprak dökümü: oda öyle iyice sacmaladı
aşkı memnu: ilk baslarda hosuma gidiyordu ama beni sıktı
yemekteyiz: fenalık getirdi
küçük kadınlar: bi ailenin basına bu kadar mı felaket gelir dedirtiyor. abartılı
annem: evlen boşan öbürüyle evlen boşan hep aynı senaryo
gece sesleri: sonradan ortaya cıkan tuhaf hikaye hep aynı konular içinde dolanup duruyor
doktorlar: bi ara severek izliyordum ama oda sıktı
binbir gece,doktorlar.arka sokaklar ve daha bir sürü dizi.ben cnbc ve e2 deki dizileri seyrediyorum.bunlardan çok daha kaliteli.birde avrupa yakasını seyrediyorum.
herkes aynı dizileri bırakmış genelde bende binbirgece ve şimdi aklıma bile gelmeyen birkaç diziyi daha bıraktım sıkılıyorum izlerken uzun süredir cnbceye takılıyordum şimdi tamamen ona döndüm bir iki dizi haricinde hep cnbce seyredi,yorum..
Gercekten uzadikca bayiyor bazi diziler, senaryo kitligi yasadiklari an dönüp dolasip ayni konulari tekrarliyorlar. Böyle yapcaklarina final yapsalar daha iyi olacak ama nerdee. klava:
Bende Doktorlar'i birakmistim, Ela dönünce bir iki bölüm izledim ve sadece finaline baktim.
Binbir Gece'yi ilk bölümlerinde soluksuz izlerdim artik fragmani görünce kanali degistiriyorum.
Yaprak Dökümü her ne kadar son zamanda baydiysa da birakamiyorum bi türlü ama her bölümde sıkıldıgım mutlaka oluyor.
şu an sürekl izlediğim bir dizi var o kadar dizi arasında...ne çok dizi var ya...aklı karışıyo insanın...konular birbirine girer resmen aa...dimi ama..CADIARZU
dudaktan kalbe yı bıraktım....reklam arasında kıyafet felan begenırsem bakıorum sadece :)
binbir gece yı uykum kaçınca izliyorum zaten bitecek diye :)
bir de kavak yellerine denk gelirsem bakıyorum....