Ben tv izlemeyi sevmiyorum çok saçma programlar yapılıyor tahammül edemiyorum.İzlediğim iki dizi var sadece birisi Geniş Aile birisi de Türk Malı.Binnur Kaya ve Şafak Sezer süper oyuncular ve izlerken acaip rahatlıyorum.İlgilenenler varsa aranızda lost,prison break ve how ı met your mother süper yabancı dizilerdir.Lost ve Prison Breakn tüz sezonlarını eşimle izlemiştik ve gerek kurgu gerek efektler muhteşem.Komedi sevenler içinse How ı ...... sımsıcak ve ince esprilerle dolu bırakamayacağınız bir dizi.İnternetten indirin ya da cd marketlerden edinin ve inanın bizim ekranlarda gördüğümüz saçma sapan kurgulara bu dizilerden snra tahammül dahi edemezsiniz.
Geniş aile iice sıkıcı olmaya başladı
reklamlarından başını ve sonunu anlayabiliyorsun
bu aralar kavak yelleride sıkıcı oldu bende
kaçırsamda bir şey kaybetmedim diye üzülmüyorum
4 ay geçince sanki aynı yerden devam ediyor hissi var
şuan da melekler korusun dışında favorim yok
onuda tek izlenir kılan mert-erkan-neydi o kızın adı-tatlicadiarzu- üçlemesi
parmaklıklar ardında,kavak yelleri,aşkı memnu,aşk bir hayal,bu gidişlede yaprak dökümü ve melekler korusunu bırakıcam ikiside ahlaksızlaştı iyice
ama KURTLAR VADıSıNı bırakmam asla
artık canım ailem dışında zevkle izlediğim bir dizi yok...
melekler korusun ve aşkı memnuyuda özetlerden takip ediyorum..ikiside baydı artık
hele aşkı memnu adnanın öğreceği bölümü iple çekiyorum o bölümü izleyim ve bitirsinler...
normalde düzenli takip ettiğim dizi azdır
kavak yellerini önceleri çok beğenirdim ama sonra iyice tozuttu sempatiksalakcinniartık bitmeli bence saçmalık ötesi oldu çünküalsanaalsanasmile