izlemeyi bıraktığınız diziler varmı?

en çok oy alan herkesin izlemeyi artık bıraktığım dediği dizi

bin bir gece nihayet bitti.finalide dizi gibi pek birşeye benzemedi....

iyi akşamlar kızlar bnde yeni katıldım aranıza burarada bnde izlemeyi bıraktığım dizi yaprak dökümü

valla ben artik neredeyse bütün dizileri biraktim bir tek bir bulut olsama bakiyorm digerlerini ya kk daki yorumlardan yada fragmanlardan.baznde bizimkilerle otuturken bakiyorm

ben de burdaki yorumlarla takip ediyorum dizileri.
artık hiç bir diziye öyle seyredemiyorum. hoşuma gidiyor ama diyorum ki nasılsa bir kaç bölüm sonra reyting uğruna saçmalayacaklar.

dudaktan kalbeyi artık izlemiyorum
binbir geceye bakıyodum gerci bitti ama sonlarını izlemedim hiç

yol arkadaşım

eski tadı yok artık.........

kavak yellerini bıraktım kimkime dumduma oldu

aynen canım başta çok güzeldi ama bu sezon resmen saçmaladılar
izlemiyorum artık keşke bir an önce bitirseler bu diziyi-tatlicadiarzu-
birde avrupa yakasını bu sezon hiç izlemedim artık çok sıktı bu dizide sürekli aynı espiriler oyuncuların değişmesi falan derken tadı kaçtı bence artık bitirilmelia.s

Kavak Yellerini ben de bıraktım bir yıldır izlemiyorum
Yaprak Dökümünü de son sezon diye izliyorum bir sezon daha uzarsa izlemem bırakırım iyice saçmaladılar artık

yaprak dökümü
hanimin ciftligine baktim ilkm 3bölüm, 50li-60li yillari yansitan dizileri cok sevdigim icin güzeldir sandim, ama güllünün o dayak sahnelerinden sonra asla izlemedim, iskence resmen izlemesi bile.

aşkı memnuyu bıraktım, çünkü habire kendini tekrar ediyo, çok yavaşşşş:hulya:

Melekler Korusun ve Kavak Yelleri

Aşk-ı memnuyu da bıraktım bırakıcam... az kaldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…