İzlerim için kararsizliğım :(

Teacher-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
139
56
98
Canlarm kolumda 4 kesi izi mevcut 2 cm eni 4 cm uzunlugu bu izlerdn kurtulmanin iki yolu war ilki bu alandaki izleri cikarttirip tek bir iz haline getrmek, ikincisi ise bacaktan alinan ince deri yamasi ile yanık izi gibi ize donusturmek ama ben karar veremiyorm ve cikamiyorm icinden siz olsaniz hangisini tercih ederdinz ? Tek bir ameliyat izi mi yoksa yanık izi mi ?

Amelyatmi geçirdiniz 4 iz nasıl oldu çünkü amelyt kesiklerinı estetikle gayet güzel bi şekilde kapatıyorlar. Yani eskiden oyleydi kuzenm askeriyeye girmeden önce estetik olmuştu kaybolmuştu tamamen

Keske ameliyat izleri olsaydi lisede arkadaslarla yaptgmz essek sakasi sonunda olmus izler iki iz ayri iki iz ayri duruyo arada bi bas parmaginin genisligi kadar mesafe war. Aslnda izler beni cok rahatsz etmiyo ama dsardan bakan gozlern dikkatlice suzup farkli gozlerle bakmasi beni fazlasyla rahatsz ediyor o yuzden de artk bu izleri hayatmda istemiyorm ama nasl olacagna karar vermis deilim son karari tabi yine annemle verirm ama yine de sizlern fikrlerni almak istiyorm. Sizlern boyle bi skntisi olsa ne yapardnz acaba nasl bi yol denerdnz ?

Faça izinden bahsediyorsunuz sanırım lisede bütün herkesin kolu delik deşikti ergenliğin vermis olduğu sacmaliklardan bitanesi evet disardan görüntüsü hiç hoş deil bence estetisyenlerle görüşün

Ewet 4 u de ayni yerde iki iz ayri duruyo arada bi bas parmagi kadar bosluk var sonra diger iki iz.. hic dovme dusunmedm yaparsam daha cok dikkat cekerse diye de korkuyorm acikcasi yapan war mi hic gordgnz falan ?

Yanık izi kötü olur..diğer secenek tek ameliyat izi ise o olsun derim..

Ama benimde tercihim dövme olurdu sanırım..yada sadece gereken yerde fondotenle kapatırdım.

Faça izinden bahsediyorsunuz sanırım lisede bütün herkesin kolu delik deşikti ergenliğin vermis olduğu sacmaliklardan bitanesi evet disardan görüntüsü hiç hoş deil bence estetisyenlerle görüşün
Plastik cerrahi de iki yontemi war iste biri tek bir ameliyat izine cevirmek digeri bacaktan deri alip koldaki izi yanik izi gibi bi ize donustrmek. Bende karar veremiyorm bacaktan deri alininca orda da bi iz kalacak kolumdaki izler de oyle kabarik abartili izler deil o yuzden de ne yapacagmi bilemiyorm

Tek bir ameliyat izine cevirmek isterm ama sanirm o izler alinip tek bir ize cevrilince ilerde orada deri esneme yapiyorms ve cok ince olan ameliyat izi genisliyorms. O yuzden kararsizm ve cidden cikmazdaym

Bende de vardı malesef ben üstüne dövme yaptırdım çokta güzel oldu.güzel zarif bi model seçip kapatabilirsiniz.tok dövme istemem diyorsanız lazer yöntemi var onu araştırın tanıdıgım biri yaptırmıştı 6 seansta baya azalmıştı izler

Foto paylasabilir misnz rica etsem fikir olmasi ve karar verebilmem adina

Bacakta iz kalmaz babamdanda deri alındı iz kalmadı

Bacakta iz kalmaz babamdanda deri alındı iz kalmadı
Sanirim erkeklerde bacak kıllarndan dolayi alinan deri yerinde iz kalmiyor ama malum biz bayanlarda kıllar olmadgi icin cok bariz belli etmesini istemem bi yerde iz varken ve ona takmisken bacakta da iz olursa ve gorunrse bu seferde onu sorun ederm babanizn alinan derisi tam olarak nerden alindi ve alinan deri kalinligi neydi bilgnz war mi acaba ?

Cok guzel gorunuyo izlerinzin durumunu bilmiyorm gerci ama sanirm beyazliklarn gorundgu yerlerde izlerniz war ama yine de mukemmel kapatmis nerde yaptnz dovmenizi ?
İzlerim baya vardı canm bazıları derindide.ilk foto ilk yaptırdıgım gün onda daha çok belli oluyor tabi yeni diye biraz kabarıyor deri.diğerini şimdi çektim dövmem iyileşti oturtu tam izler daha güzel kapanmış duruyor.ben sonuçtan baya memnunum Ümraniye şerifalide yaptırdım istersen dövmecinin adını yazarım instigramdan falan bak çok başarılı stüdyosuda çok hijyenik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…