- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
- 98
- Konu Sahibi Teacher-ya
-
Faça izinden bahsediyorsunuz sanırım lisede bütün herkesin kolu delik deşikti ergenliğin vermis olduğu sacmaliklardan bitanesi evet disardan görüntüsü hiç hoş deil bence estetisyenlerle görüşünKeske ameliyat izleri olsaydi lisede arkadaslarla yaptgmz essek sakasi sonunda olmus izler iki iz ayri iki iz ayri duruyo arada bi bas parmaginin genisligi kadar mesafe war. Aslnda izler beni cok rahatsz etmiyo ama dsardan bakan gozlern dikkatlice suzup farkli gozlerle bakmasi beni fazlasyla rahatsz ediyor o yuzden de artk bu izleri hayatmda istemiyorm ama nasl olacagna karar vermis deilim son karari tabi yine annemle verirm ama yine de sizlern fikrlerni almak istiyorm. Sizlern boyle bi skntisi olsa ne yapardnz acaba nasl bi yol denerdnz ?
Plastik cerrahi de iki yontemi war iste biri tek bir ameliyat izine cevirmek digeri bacaktan deri alip koldaki izi yanik izi gibi bi ize donustrmek. Bende karar veremiyorm bacaktan deri alininca orda da bi iz kalacak kolumdaki izler de oyle kabarik abartili izler deil o yuzden de ne yapacagmi bilemiyormFaça izinden bahsediyorsunuz sanırım lisede bütün herkesin kolu delik deşikti ergenliğin vermis olduğu sacmaliklardan bitanesi evet disardan görüntüsü hiç hoş deil bence estetisyenlerle görüşün
Foto paylasabilir misnz rica etsem fikir olmasi ve karar verebilmem adinaBende de vardı malesefben üstüne dövme yaptırdım çokta güzel oldu.güzel zarif bi model seçip kapatabilirsiniz.tok dövme istemem diyorsanız lazer yöntemi var onu araştırın tanıdıgım biri yaptırmıştı 6 seansta baya azalmıştı izler
Bacakta iz kalmaz babamdanda deri alındı iz kalmadıPlastik cerrahi de iki yontemi war iste biri tek bir ameliyat izine cevirmek digeri bacaktan deri alip koldaki izi yanik izi gibi bi ize donustrmek. Bende karar veremiyorm bacaktan deri alininca orda da bi iz kalacak kolumdaki izler de oyle kabarik abartili izler deil o yuzden de ne yapacagmi bilemiyorm
Sanirim erkeklerde bacak kıllarndan dolayi alinan deri yerinde iz kalmiyor ama malum biz bayanlarda kıllar olmadgi icin cok bariz belli etmesini istemem bi yerde iz varken ve ona takmisken bacakta da iz olursa ve gorunrse bu seferde onu sorun edermBacakta iz kalmaz babamdanda deri alındı iz kalmadı
Cok guzel gorunuyo izlerinzin durumunu bilmiyorm gerci ama sanirm beyazliklarn gorundgu yerlerde izlerniz war ama yine de mukemmel kapatmis nerde yaptnz dovmenizi ?
İzlerim baya vardı canm bazıları derindide.ilk foto ilk yaptırdıgım gün onda daha çok belli oluyor tabi yeni diye biraz kabarıyor deri.diğerini şimdi çektim dövmem iyileşti oturtu tam izler daha güzel kapanmış duruyor.ben sonuçtan baya memnunumCok guzel gorunuyo izlerinzin durumunu bilmiyorm gerci ama sanirm beyazliklarn gorundgu yerlerde izlerniz war ama yine de mukemmel kapatmis nerde yaptnz dovmenizi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?