- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Teacher-ya
-
Çok emin değilim canm netten araştırsana izleri lazerle Yok etme falan yazarsan çıkar sanırım.ama tam silinmiyor sadece rengi açılıyor biraz eskiye göre daha iyi oluyor yani.ayda bir şeklinde yapıyorlarmış sanırım yani uzun sürüyor ve baya pahalı bi yöntemmişbhr6734 bi de lazer demissnz lazer yaptiran tanidignz yaptrdgi lazern adı ne acaba ?
Ewet canim ilkinde belli ediyo izlern mesela senin en ustte ki izin benmkine gore daha kabark benm o kadar kabark deil suan ameliyat fikrnden uzaklasip lazer ve dovmeye odaklandm acaba lazerle ne kadar sonuc alinr benm iki izim deri altnda sadece renk farki war diger ikisi hafif kabark duruyo gecer umudm hep war da iste gecmiyoİzlerim baya vardı canm bazıları derindide.ilk foto ilk yaptırdıgım gün onda daha çok belli oluyor tabi yeni diye biraz kabarıyor deri.diğerini şimdi çektim dövmem iyileşti oturtu tam izler daha güzel kapanmış duruyor.ben sonuçtan baya memnunumÜmraniye şerifalide yaptırdım istersen dövmecinin adını yazarım instigramdan falan bak çok başarılı stüdyosuda çok hijyenik
Kalınlığını bilmiyorum ama üst baldirdan alındıSanirim erkeklerde bacak kıllarndan dolayi alinan deri yerinde iz kalmiyor ama malum biz bayanlarda kıllar olmadgi icin cok bariz belli etmesini istemem bi yerde iz varken ve ona takmisken bacakta da iz olursa ve gorunrse bu seferde onu sorun edermbabanizn alinan derisi tam olarak nerden alindi ve alinan deri kalinligi neydi bilgnz war mi acaba ?
Beş altı seansta iyice azalır sanırım ama dediğim gibi tamamen gitmiyor bi estetik cerrahiyle görüşebilirsin o daha net bilgi verir.bence hiç ameliyat işine girme zaten 4 taneymiş benmki sana göre baya çoktu bende çok kafaya takıyodum sonra lazerle aylarca uğraşmak istemedim en son böyle bi çare buldum çokta mutlu oldumEwet canim ilkinde belli ediyo izlern mesela senin en ustte ki izin benmkine gore daha kabark benm o kadar kabark deil suan ameliyat fikrnden uzaklasip lazer ve dovmeye odaklandm acaba lazerle ne kadar sonuc alinr benm iki izim deri altnda sadece renk farki war diger ikisi hafif kabark duruyo gecer umudm hep war da iste gecmiyo
Senin adına sevindm canm tabi mutlu olduktan sonra sonuc nasl gelmis cok onemli deil bende huzurszlugmu giderip mutlu olma pesindeym insallah bende kendmi mutlu edecek bi metodu bulur uygulatirmBeş altı seansta iyice azalır sanırım ama dediğim gibi tamamen gitmiyor bi estetik cerrahiyle görüşebilirsin o daha net bilgi verir.bence hiç ameliyat işine girme zaten 4 taneymiş benmki sana göre baya çoktu bende çok kafaya takıyodum sonra lazerle aylarca uğraşmak istemedim en son böyle bi çare buldum çokta mutlu oldum
Bilek kismnda ic taraftaİzler kolunuzun içinde bilek kısmında mı yoksa kolun üst tarfı da mı
üzerine dövme yaptır. bir arkadaşım kolunda ki faça izinden öyle kurtulmuştu. çokta güzel oldu.Canlarm kolumda 4 kesi izi mevcut 2 cm eni 4 cm uzunlugu bu izlerdn kurtulmanin iki yolu war ilki bu alandaki izleri cikarttirip tek bir iz haline getrmek, ikincisi ise bacaktan alinan ince deri yamasi ile yanık izi gibi ize donusturmek ama ben karar veremiyorm ve cikamiyorm icinden siz olsaniz hangisini tercih ederdinz ? Tek bir ameliyat izi mi yoksa yanık izi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?