Merhaba kızlar, bebişlerimiz için geleceğe yatırım yapalım. Oğluşum henüz 3 aylık ama çok hızlı büyüyorlar ve zeka gelişimleri için şimdiden arkadaş gruplarına ihtiyaçları var. İzmir'de bebeğinin eğitimine önem veren anneleri paylaşıma bekliyorum. En kısa zamanda fiili olarak bebişlerimizle oyunlar oynamak dileğiyle bu başlığı açıyorum hadi bakalım hayırlısı olsun... :)
Eğitime önem veren anneler, sizleri bekliyorum. Ben ufak tefek aktivitelere başladım bile. Bugün zeka kartlarımızı kendimiz hazırladık mesela, oğluşa göstermek için sabırsızlanıyorum. Bu yöntemi uygulayanlar var mı aranızda ?
bu başlığı bulamadığım için başka bir başlık altında yazmıştım. Ben de İzmir'de oturuyorum ve 1 yaşında bir kızım var. Şimdilik evde çeşitli aktiviteler yapıyoruz ama en sevdiği kitap sayfalarını çevirmek, onlara bakmak. En son Adım Adım dergisine üye oldum. Kalite açısından çok yüksek diyemem ama ilgili ayda çocuğunuzun gelişimi için hangi aktivitelere ağırlık vermeniz gerektiğini konusunda fikir veriyor.
Benim kızımda 13 aylık,
Koli bandına plastik top yapıştırıp alma oyunu oynuyor,
Bebek kitaplarını inceliyor,
Kitaptaki nesneleri anlatıyorum,
Büyük bir koliyi tünel gibi kullanıyoruz,
Beraber makineye çamaşır atıyor, sonra makineden çıkartıp, beraber askıya asıyoruz, bu işlemi bulaşık makinesindede yapıyoruz (kesici eşyalara dikkat ediyorum)
Bol bol müzik dinliyoruz dans ediyoruz
Benimde 10 aylık bir kızım var.Sosyalleşme ve paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirmesi için oyun grubu arayışı içine girdik.Ancak istediğimizi bulamadık.İzmir bu konuda oldukça zayıf.Bu sebeple bu oluşum çemberini kendim kurmayı planlıyorum.Bir grup oluşturup zaman zaman evde,zaman zaman anne ve çocukların hava şartlarına göre uygun göstereceği mekanlarda.Şimdiden 4 arkadaş olduk.İlgilenen arkadaşlar mesaj yoluyla benimle irtibata geçebilirler.