• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir bahçeci mi? İstanbul şişli memorial mi? İstanbul tüp bebek merkezi mi?

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.670
745
43
41
Merhaba arkadaşlar İzmir de oturuyorum 2 kere irenbe de tedavi oldum negatif oldu. Şimdi yeni merkez arayışındayım. Gönlüm İstanbul şişli memorial den yana ama eşim gidip gelme kalma sorunundan dolayı izmir bahçeye yöneliyor. Laboratuvar olarak hangisi iyi ve son fiyatları nelerdir. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Tabi 2. Gönlüm aretmkamar

Şişli Memorial‘da şu anda 120.000 TL tedavi ücreti ama tabii ki ekstra masraflar da var İMBs var yapay zeka embriyo seçimi var ileri yasa embriyolar PG T’ye gidiyor bunlar artı

4. Tedavimi Aret Kamerde gördüm. Kesinlikle gönül rahatlığıyla o diyorum. 3 tedaviden hiçbir embriyom yokken şu an 1 tane dondurulmuş embriyom var. 3. Günü bugündü. Donduruldu. AMH düşük olduğu için bana iğne vermedi. Klomen ile büyüdü yumurtalar. Vücudum yorulmadı, psikolojik olarak rahat bir tedavi süreci geçirdim. Üstelik iğne de olmadığı için masrafı da çok düşüktü.
110 bin verdik. Başta 5500 1 senelik muayene ücreti verdik. Her gidişimizde yumurtaların büyümesi kandan da bakıldı. Tahlil ücreti 1100 tl di. ( kart geçiyor) bence doğru takip için olması gereken. Henüz transfer aşamasına geçmedim, havuz uygulanacak bana ama be memnunum. Diğer 3 merkezde hep sabah kontrol yazdılar. İşten izin olmak birilerine durumu anlatmak zorundaydım ama burada akşam 8’e kadar gidebiliyoruz. İş çıkışı rahat rahat gittim. Bu bile psikolojik olarak rahatlattı.

4. Tedavimi Aret Kamerde gördüm. Kesinlikle gönül rahatlığıyla o diyorum. 3 tedaviden hiçbir embriyom yokken şu an 1 tane dondurulmuş embriyom var. 3. Günü bugündü. Donduruldu. AMH düşük olduğu için bana iğne vermedi. Klomen ile büyüdü yumurtalar. Vücudum yorulmadı, psikolojik olarak rahat bir tedavi süreci geçirdim. Üstelik iğne de olmadığı için masrafı da çok düşüktü.
110 bin verdik. Başta 5500 1 senelik muayene ücreti verdik. Her gidişimizde yumurtaların büyümesi kandan da bakıldı. Tahlil ücreti 1100 tl di. ( kart geçiyor) bence doğru takip için olması gereken. Henüz transfer aşamasına geçmedim, havuz uygulanacak bana ama be memnunum. Diğer 3 merkezde hep sabah kontrol yazdılar. İşten izin olmak birilerine durumu anlatmak zorundaydım ama burada akşam 8’e kadar gidebiliyoruz. İş çıkışı rahat rahat gittim. Bu bile psikolojik olarak rahatlattı.
Hangi merkezler de yaptırmıştın cnm

Back
X