İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

merhaba arkadaşlar...bende buca kadın doğumda doğum yapcam kısmetse..sezeryan olcak..dr um tahir özgüder..bende bu forum saysnde buldm kendisini..doğumdan sonra bennde paylaşırım burda..benim 16 haziranda günü kesinleşcek..

mrb.esracım
sen de 37 haftalıksın aynıyız seninle de,ALlah sağ salim bebişlerimizi kucaklamayı nasip etsin inş.cümlemize.
neden sezeryan olcak canım senin?? kendi isteğin doğrultusundamı,aksi bi durum mu var?

___esra___ merhaba hoş geldın.. bende aynı hastahaneye ve pamır by.e gidiyorum.. cnm sende doğuma kadar ve doğumdan sonra lutfen yaşadıklarını paylaş olurmu... şimdiden allah yardımcın olsun. ve hayırlısı ıle bebeğine kavuş..

teşekkür ederimm..tahir beye bende buradan yeldaçınar isimli arkadaş sayesinde gittim.kndiside buca kadın doğumda yapmış doğumu çok memnun kalmış..inşallah bizlrde çok memnun kalırızz..bende ilk başta egepolle arasında kaldım ama egepol çok geç randevu verdi..beklemeye cesaret edemedim..buca kadın doğum hast il ilgili olumsuz bişi duymadım hiç..Allah sağ salim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasiğp eder inşallahh

Son düzenleme:
hakkında hayırlısı olsun esracım
doktorunla anlaşmalı olcak yani sezeryanın kısmetse
nekadara mal olcak sana peki konuştunuzmu hiç Tahir beyle?

_____ gulsen ___ mehaba cnm gunaydın.. sende buca kadın doğumamı gidiyosunn ???

_____ gulsen ___ mehaba cnm gunaydın.. sende buca kadın doğumamı gidiyosunn ???

merhaba ben tahir özgüdere mua. gidiyorum canım
hastaneye tahlil için bir de ishal olduğumda acile çağırdığında gittim
ama doğumu hastanede yapabilirim
sen kime gidiyorsun

___gulsen__ bende pamır bye gıdıyorumm. şimdilik memnunum.. ınsallah nasipse doğumu bende orada düşünüyorumm

___gulsen__ bende pamır bye gıdıyorumm. şimdilik memnunum.. ınsallah nasipse doğumu bende orada düşünüyorumm

senin çizelgen yok canım merak ettim kaçıncı haftadasınız şimdi?
hayırlısı olsun canım
sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini

senin çizelgen yok canım merak ettim kaçıncı haftadasınız şimdi?
hayırlısı olsun canım
sağlıkla kucağına alırsın inşallah meleğini

nz35 4 aylık canım,beni soracak olursan 38.haftama girdim bugün :)
Allah hepimizi sağ salim kavuştursun meleklerimize inş.

ayyyyy ne güzel
sen şimdi gün sayıyorsundur
meleğine kavuşacağın günü
inaşallah canım sağ salim kavuşalım meleklerimize

evet tatlım hafta yada gün sayıyoruz işte,bakalım artık nasip nezamansa
ben Pamir Beye gidiyorum,memnunum doktorumdan ama özeline falan gitmedim hiç
o girmez doğuma,yada şansıma o gün o olursa doğumhanede öyle ancak
özel olmadığı için,şansımıza kim denk gelirse,hayırlısı artık

muayene için gittiğinizde ultrasona nasıl bakıyor dr. ayrı ultrason odasında da sıramı bekliyosunuz ?
yoksa dr.odasındamı bakıyor?

doktorun odasında var canım,hemen ultrasonda bakıyor zaten
gerekli bilgileri veriyor,tek tek açıklıyor.

kızlar merhaba.___sunuak___gulsen___efsanur___ nasılsınız ?? umarım sız ve bebişleriniz iyidir.. gulsen benı yenı üyelerdenım doğum çizelgesinin nasıl olduğunu bılmıyorum o yüzden yok. benım bu hafta 5.aydan 1 hafta bitti... sunuak arkadaşımızın çok az kaldı... allah hayırlısı ıle kurtarır ınsallah... görüşmek üzre... olumunekankayizsmile

sat ı söyle ben sana hazırlayım canım çizelgeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…