kızlar merhaba.___sunuak___gulsen___efsanur___ nasılsınız ?? umarım sız ve bebişleriniz iyidir.. gulsen benı yenı üyelerdenım doğum çizelgesinin nasıl olduğunu bılmıyorumo yüzden yok. benım bu hafta 5.aydan 1 hafta bitti... sunuak arkadaşımızın çok az kaldı... allah hayırlısı ıle kurtarır ınsallah... görüşmek üzre... olumunekankayizsmile
günaydın canım benim ben iyiyim çok şükür sen de iyisin dimi,bi yaramazlık yok?
benim ara ara kasılma,kramplarım başladı
heyecan dorukta :))
çizelgeyi ben de bilmiyordum daha yeni yaptım (biraz geç oldu ama:))
epiduralsiz ilaçsız normal doğum bölümünde bi arkadaş çok güzel anlattı
ya son sayfada olcak ya da bir öncekinde bi bak istersen,ben ordan yaptım.
ya da gulsen arkadaşımız yaparım demiş o yapsın sana linki yazsın yapıştır.o da olur.
sunuak sen şimdi sık sık nst ve ultrasona giriyorsundur değil mi canım?
bebeğin ne kadar olmuş kaç grammış akciğer gelişimi falan nasılmış sordun mu?
benim evim hastaneye çok yakın doğumda bir şeye falan ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım doğuma gitmeden inşallah bize haber verebilirsin
sunuak sen şimdi sık sık nst ve ultrasona giriyorsundur değil mi canım?
bebeğin ne kadar olmuş kaç grammış akciğer gelişimi falan nasılmış sordun mu?
benim evim hastaneye çok yakın doğumda bir şeye falan ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım doğuma gitmeden inşallah bize haber verebilirsin
hanımlar tekrar merhabaaa.. gulsen cnm cızelge için sana ne varmem gerek anlamadım.. :) olmassa bana link yolla. __sunuk__ dediğin gibi bızde heyecanlıyız.. ay ınsallah herşey guzel geçer.. tabii sen iyice ağırlaştın artık. allah yardımcın olsun.. dualarım senınle cnm.. buarada hıc denk gelemıyoz burada :sinifsinif:
merhaba arkadaşlarr...ben Allah nasip ederse bu cuma , c.tes yada pazar gününden birinde szeryana gircemm...dr günü ayarlıyp perşembe hbr vercek..çok heyecanlıyım ..eve gelip kndime gelir glmz ortamı size anlatırım..bana dua edinn şimdidnn
merhaba arkadaşlarr...ben Allah nasip ederse bu cuma , c.tes yada pazar gününden birinde szeryana gircemm...dr günü ayarlıyp perşembe hbr vercek..çok heyecanlıyım ..eve gelip kndime gelir glmz ortamı size anlatırım..bana dua edinn şimdidnn
ne güzel,ne mutlu sana e tabi Allah gönlüne göre veriyo.
ben de öyleyimdir elimden geldiğince herkesin herşeyine koştururum.
görüşmeyi bakalım ayarlamaya çalışalım,iletişimleri sağlayalım da hele bi
nasip olursa görüşürz inş.çok isterim
[tşk ederim cnmm..valla heyecandan epidural mi genel mi kısmını konuşmadık..ama epidurale dayanabilirmiyim onuda bilmiorumm..artık kendimi dr a teslim edicem..yapacak bişi yokk..:))
demek gulsende sunuakta egepole yakınsınz bi tek ben bucada kaldım:))
aslında yarın benmde bucaya gtmem lazım dr cevat her hafta gel demşti ben perşembe egepoldeyım acaba gtsemmı yarın bucaya...:uhm:
hem buca hem egepol ahh ahh yollarda doğurcam bn
ay evet buluşalım bıgun çok ıstıyorum bıyandanda daha önce hıç tanımadığım bırıyle buluşmamıştımkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?