İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

günaydın canım benim ben iyiyim çok şükür sen de iyisin dimi,bi yaramazlık yok?
benim ara ara kasılma,kramplarım başladı
heyecan dorukta :))

çizelgeyi ben de bilmiyordum daha yeni yaptım (biraz geç oldu ama:))
epiduralsiz ilaçsız normal doğum bölümünde bi arkadaş çok güzel anlattı
ya son sayfada olcak ya da bir öncekinde bi bak istersen,ben ordan yaptım.
ya da gulsen arkadaşımız yaparım demiş o yapsın sana linki yazsın yapıştır.o da olur.

sunuak sen şimdi sık sık nst ve ultrasona giriyorsundur değil mi canım?
bebeğin ne kadar olmuş kaç grammış akciğer gelişimi falan nasılmış sordun mu?
benim evim hastaneye çok yakın doğumda bir şeye falan ihtiyacın olursa yardımcı olurum canım doğuma gitmeden inşallah bize haber verebilirsin

ayy sen ne tatlısın yaa herkese yardım edeyım herşeye koşturayım dıen bırısın sanırım bayılırım ole ınsanlara sıcakkanlı ve sevecen..kıyamam sana nerde oturuosun gulsen

hanımlar tekrar merhabaaa.. gulsen cnm cızelge için sana ne varmem gerek anlamadım.. :) olmassa bana link yolla. __sunuk__ dediğin gibi bızde heyecanlıyız.. ay ınsallah herşey guzel geçer.. tabii sen iyice ağırlaştın artık. allah yardımcın olsun.. dualarım senınle cnm.. buarada hıc denk gelemıyoz burada :sinifsinif:

evet giriyorum her gidişte ama 2 hafta olck girmedem
muayenem yarın nasip olursa.sabah erkenden ordayım.
en son 2 hafta önce falan işte 2,500 kiloydu bebişim,babaklım yarın ne dick dr.amcası

canım benim çok sağolasın,inş.doğuma giderken haber verecek vaktim olur,olmasa da ya da ağrı ve sancıdan telaştan yazamasam bile,doğumdan sonra mutlaka yazarım.

sağol canım benim
benim dualarım da hepimiz için inan.evet denk gelemiyoruz hiç
buralardamısın şuanda?

evet ceyda çok iyi birisi dimi gulsen,Allah gönlüne göre versin.
olmadı bigün toplanalım hepimiz,görüşüp tanışıp kaynaşalım,doğumlardan sonra da görüşürüz,ayda bir toplanırız olmadı gün gibi yaparız ne güzel olur dimi:)):1hug:

yarın gulsene uğrayım bari hastaneye gitmişken,bi çayını içeyim:)

Son düzenleme:
ceydacım bu arada ben de egepole çok yakınım,sen de bana uğra istersen gelmişken
bi çayımı kahvemi iç,otur hastane yorgunluğunu at,başımla beraber.

evet ceydacım ya
yardımcı olabileceğim bir durum varsa yardım etmeyi çok seviyorum herhalde o yüzden bende çok şanslıyımdır hani hep 4 ayağının üstüne düşüyor denir bazı insanlara onlardanım bende. her işim kolay olur benim.

sunuak beklerim canım çaya tabii ki buyur gel.doğumdan sonra buluşma fikri de çok hoş çocuklarımızın doğmadan hazır arkadaşları olmuş oldu.

nz35 canım bana son adet tarihini yaz çizelgeni hazırlayalım aslında denesen sende yaparsın zaten

merhaba arkadaşlarr...ben Allah nasip ederse bu cuma , c.tes yada pazar gününden birinde szeryana gircemm...dr günü ayarlıyp perşembe hbr vercek..çok heyecanlıyım ..eve gelip kndime gelir glmz ortamı size anlatırım..bana dua edinn şimdidnn

ne güzel,ne mutlu sana e tabi Allah gönlüne göre veriyo.
ben de öyleyimdir elimden geldiğince herkesin herşeyine koştururum.

görüşmeyi bakalım ayarlamaya çalışalım,iletişimleri sağlayalım da hele bi
nasip olursa görüşürz inş.çok isterim

kıyamam canım,epiduralli olcan dimi sen sezeryanı.
Allah sağ salim kurtarsın inş.dualarımız seninle.iyi haberlerini bekliyoruz

[tşk ederim cnmm..valla heyecandan epidural mi genel mi kısmını konuşmadık..ama epidurale dayanabilirmiyim onuda bilmiorumm..artık kendimi dr a teslim edicem..yapacak bişi yokk..:))

esra bu haftasonunda bebişi kucağına almış olacaksın yani
allah yardımcın olsun kolay bir doğum olur inşallah
hoş ben doktoruma güvenirim iyi olur doğum olur zaten
haberlerini heyecanla bekliyorum tatlımmmm

korkma epiduralde ağrı sızı hiç hissedilmiyormuş
o da o açıdan iyi.hayırlısı olsun hakkında canım.

ya evet allah hep gönlümüze göre versin zaten
inşallah canım nasipse görüşürüz sen şu doğumu bir atlat bakalım sağ salim
bu arada çaya da beklerim doğuma kadar

[tşk ederim cnmm..valla heyecandan epidural mi genel mi kısmını konuşmadık..ama epidurale dayanabilirmiyim onuda bilmiorumm..artık kendimi dr a teslim edicem..yapacak bişi yokk..:))

tercihleri epiduralden yana galiba
komşum orada yaptı doğumunu epiduralli oldu o da
şimdi bel ağrısı falan da yok çok iyi
ama ben yine de epiduralsiz normal doğum diyorum

demek gulsende sunuakta egepole yakınsınz bi tek ben bucada kaldım:))
aslında yarın benmde bucaya gtmem lazım dr cevat her hafta gel demşti ben perşembe egepoldeyım acaba gtsemmı yarın bucaya...:uhm:
hem buca hem egepol ahh ahh yollarda doğurcam bn
ay evet buluşalım bıgun çok ıstıyorum bıyandanda daha önce hıç tanımadığım bırıyle buluşmamıştımkaydirigubbakcemile3

ceydaacım burası buca hastanesinin topiği ben buca kadın doğuma yakınım
yani bende bucada oturuyorum sunuak egepole yakın
ben bucada gölete giden yolda begos un karşısındaki 10 katlı bloklarda oturuyorum

bende ilk kez leylaela ile buluştum
biraz farklı bir duygu ama tanıştığın anda bile sanki çok uzun zamandır tanışıyor gibi olduk biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…