geldim kızlar burdayım
hayırlı akşamlar hepinize.
yarın hayat hastanesinde sezeryanla doğuma giriyorum,dua edin bana
illa buca ve illa normal doğum istemiştim ama olmadı.
nasibim böyleymiş herhalde,hem sevinçliyim hem de buruk
olsun oğluşuma kavuşcam ya sonunda.
bebiş hareketli canım özellikle akşam saatleri gündüzleri ben eşimin bürosundayım geçici olarakorda çalışıyorum akşam olunca eve gidip ayaklarımı uzattım mı hiç durmuyo zilli o kadar güzel bi duygu ki her kadının tatması gereken allah herkese nasip etsin
geldim kızlar burdayım
hayırlısı olsun bitanem dualarımız senilegeldim kızlar burdayım
MERHABA ARKADAŞLAR... SUNUAK.LA GÖRÜŞTÜM.. DOĞUM YAPMIŞ... bebek ve kendisi iyiymiş.. herkesin bilgisi olsun...
allah kendine ve bebeğine sağlık sıhat versin... opuyorumnanaktan
çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün allah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahMERHABA ARKADAŞLAR... SUNUAK.LA GÖRÜŞTÜM.. DOĞUM YAPMIŞ... bebek ve kendisi iyiymiş.. herkesin bilgisi olsun...
çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün allah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
bu arada nasipse yarın hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğreneyim diyorum.. artık 5 ay bitti.. inşallah öğrenirim :)
hayırlısı kız erkek hiç faretmez yanlız şunu bil anne ne hissederse o çıkıyo bana herkes erkek dedi ama ben en başından beri kız diyordum cinsiyetini öğreneceğim günde doktordan önce ben söyledim kız deme dedim evet dedibu arada nasipse yarın hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğreneyim diyorum.. artık 5 ay bitti.. inşallah öğrenirim :)
hayırlısı kız erkek hiç faretmez yanlız şunu bil anne ne hissederse o çıkıyo bana herkes erkek dedi ama ben en başından beri kız diyordum cinsiyetini öğreneceğim günde doktordan önce ben söyledim kız deme dedim evet dedi
sen istisnasın demek ki canım. bişey sorcam gülsencim sana sen tahliller için hastaneye gittiğinde numara alıp mı tahir beyin yanına giriyordunben hiç hissetmedim pelin
bana da herkes erkek diyordu
karnımı gören herkes hala erkek mi diyor
ama prensesim geliyor
MERHABA ARKADAŞLAR... SUNUAK.LA GÖRÜŞTÜM.. DOĞUM YAPMIŞ... bebek ve kendisi iyiymiş.. herkesin bilgisi olsun...
sen istisnasın demek ki canım. bişey sorcam gülsencim sana sen tahliller için hastaneye gittiğinde numara alıp mı tahir beyin yanına giriyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?