İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

bu arada sunuakı bende merek ettim ararsan bize de haber ver canım, sabah bi ara kullanıcılarda adını gördüm sanki ama hiç sesi çıkmadı bugün

geldim kızlar burdayım
hayırlı akşamlar hepinize.
yarın hayat hastanesinde sezeryanla doğuma giriyorum,dua edin bana
illa buca ve illa normal doğum istemiştim ama olmadı.
nasibim böyleymiş herhalde,hem sevinçliyim hem de buruk
olsun oğluşuma kavuşcam ya sonunda.

hayırlısı olsun seldacım belli mi olur belki bu gece kendisi gelmeye karar verir
çok inat etmemek gerek normal doğum diye hakkınızda hayırlısı olsun
sağlıkla kucaklarsın inşallah oğluşunu
kaçta gireceksin sezeryana
:lepi: :lepi: :lepi:

ben bazen bu hareketlere de ağlıyorum
benimki bu aralar okşandıkça gece gündüz demiyor tepikliyor
seninki de karşılık vermeye başladı mı okşamalarına falan
muhteşem bir duygu yaaaaa
amin canım allahım isteyen herkese nasip etsin
tabii bakabilecek olana nasip etsin

hayırlı olsun sunuak...şuan belkide prensini sağlıklı bir şekilde kucağına almışsındır...allah analı babalı büyütsün...

hayırlısı olsun canım belkşi şu saatlerde prensin kucağındadır

hayırlısı olsun bitanem dualarımız senile

MERHABA ARKADAŞLAR... SUNUAK.LA GÖRÜŞTÜM.. DOĞUM YAPMIŞ... bebek ve kendisi iyiymiş.. herkesin bilgisi olsun...

allah kendine ve bebeğine sağlık sıhat versin... opuyorumnanaktan

MERHABA ARKADAŞLAR... SUNUAK.LA GÖRÜŞTÜM.. DOĞUM YAPMIŞ... bebek ve kendisi iyiymiş.. herkesin bilgisi olsun...

çok sevindim canım teşekkürler bende merak ediyordum seldayı
bende arıycam ama şimdi çok kalabalıktır onların başı
yeni bebek heyecanını bir atlatsınlar bakalım

çok sevindim canım allah analı babalı büyütsün allah bizede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

cnm bende uzun görüşmedim doğum sonrası yorgunluk haliyle tatlı bi telaşları var.. nasıl olsa iyi haberini aldık.. zemuszemus

allah cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin..

bu arada nasipse yarın hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğreneyim diyorum.. artık 5 ay bitti.. inşallah öğrenirim :)

bu arada nasipse yarın hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğreneyim diyorum.. artık 5 ay bitti.. inşallah öğrenirim :)
hayırlısı kız erkek hiç faretmez yanlız şunu bil anne ne hissederse o çıkıyo bana herkes erkek dedi ama ben en başından beri kız diyordum cinsiyetini öğreneceğim günde doktordan önce ben söyledim kız deme dedim evet dedi

ben hiç hissetmedim pelin
bana da herkes erkek diyordu
karnımı gören herkes hala erkek mi diyor
ama prensesim geliyor

ben hiç hissetmedim pelin
bana da herkes erkek diyordu
karnımı gören herkes hala erkek mi diyor
ama prensesim geliyor
sen istisnasın demek ki canım. bişey sorcam gülsencim sana sen tahliller için hastaneye gittiğinde numara alıp mı tahir beyin yanına giriyordun

sen istisnasın demek ki canım. bişey sorcam gülsencim sana sen tahliller için hastaneye gittiğinde numara alıp mı tahir beyin yanına giriyordun

ben hiç numara almadım pelincim
kadın doğum acilin karşısında sekreter var adı sevil
ona söylüyorum tahir bey bu tahlilleri istedi diye
o yapıyor bütün işlemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…