:)))))) ne bileyim canım ben rahim tıkacı deyince tampon gibi bişey sandım
slm canım gülsen öyle söyleyince kendi kendime bi kahkaha attım.... :)))))))) naber nasılsın bugün
slm plncim nbr? nasılsın?
valla güzelim ne yalan söyleyim ben de öyle sandım
tampon gibi bişey var herhalde ayrıca dedim,kendi kendime :))
iyiyim valla canım sıcaktan başka şikayetim yok senin paşanın rahatı yerindedirde ondan çıkmaya niyeti yoktr. hiç duymuşmuydun bilmiyorum kız bebekler erkeklere göre daha erken doğarmış yanlış anlaşılmasın erken doğum gibi değil ama erkekler anne karnında günlerini tam doldurasıya kadar beklerlerlermiş belki hurafedir ama büyüklerimizden öyle duymuştumiyiyim maşallah ağrım sızım yok,gelmicek bnim paşa:))
evet yaa çok komik oldu
gülsencim de sanki biyerden alınan bişey gibi yazmş koptum ben de:)))
sen nasılsın? nasıl gidiyo?
mrhb canım ben hiç gitmedim ama giden biri mutlaka çıkar bazı arkadaşlarımız hafta sonu yok ama gördüklerinde mutlaka yardımcı olurlar ama ohastanede bütün doktorlar iyidir bebeğin daha çok yeni hayırlı olsunarkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım.8+5 hamileyim...halit beye giden varmı aranızda...bilgisi olanlardan paylaşımlarını bekliyrum.nasıl bir doktor?şimdiden teşekkürler.
tamam canım ekledim seni benim msnde kardeşimin adı yazıyo ben kullanıyorum haberin olsun
teşekkür ederim plın ve sunuak...ben de buca kadın doğumdaki doktorlar hakkında iyi şeyler duydum ama halit beyin ismini duymamıştım...cevaplarınız için teşekkürler tekrar.sizlerin bebekleri kaç haftalık...ikili ve üçlü testleri nerede yaptırdınız?
slm canım gülsen öyle söyleyince kendi kendime bi kahkaha attım.... :)))))))) naber nasılsın bugün
iyiyim maşallah ağrım sızım yok,gelmicek bnim paşa:))
evet yaa çok komik oldu
gülsencim de sanki biyerden alınan bişey gibi yazmş koptum ben de:)))
sen nasılsın? nasıl gidiyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?