İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

slm plncim nbr? nasılsın?
valla güzelim ne yalan söyleyim ben de öyle sandım
tampon gibi bişey var herhalde ayrıca dedim,kendi kendime :))
slm canım gülsen öyle söyleyince kendi kendime bi kahkaha attım.... :)))))))) naber nasılsın bugün

iyiyim maşallah ağrım sızım yok,gelmicek bnim paşa:))
evet yaa çok komik oldu
gülsencim de sanki biyerden alınan bişey gibi yazmş koptum ben de:)))

sen nasılsın? nasıl gidiyo?

Son düzenleme:
evet yaa çok komik oldu

iyiyim valla canım sıcaktan başka şikayetim yok senin paşanın rahatı yerindedirde ondan çıkmaya niyeti yoktr. hiç duymuşmuydun bilmiyorum kız bebekler erkeklere göre daha erken doğarmış yanlış anlaşılmasın erken doğum gibi değil ama erkekler anne karnında günlerini tam doldurasıya kadar beklerlerlermiş belki hurafedir ama büyüklerimizden öyle duymuştum

evet çok sıcak hava Allah yardımcımız olsun.
öyle diyolar cnm duydum da,ama o pek belli olmuyor yaa
3 arkadaşımın erkek bebeği oldu biri 37 de biri 38 de birisi de 39. haftada doğdu.

mesela ben doğmak bilmemişim,günüm dolmuş kaç gün geçmiş suni sancı vermişler artık
bi akrabamızın da kız bebişi oldu o da gününü doldurdu 3 gün sonra geldi
yani belli olmuyor be canım,Allah nezaman izin verirse

doğru söylüyorsun canım seninki sana çekmiş o zaman :)) bugün kimse yok tatilcilerin keyifleri yerinde herhalde

evet kimseler yok bugün gezenti hamişler:)
valla ben evden dışarı çıkmıyorum,benim ev gölge serin oluyo baya
iyi geliyo bana,dışarı çıkamam bu sıcakta,düşer bayılırım herhalde bunca yükümle:))

tamam canım ekledim seni benim msnde kardeşimin adı yazıyo ben kullanıyorum haberin olsun

arkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım.8+5 hamileyim...halit beye giden varmı aranızda...bilgisi olanlardan paylaşımlarını bekliyrum.nasıl bir doktor?şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım.8+5 hamileyim...halit beye giden varmı aranızda...bilgisi olanlardan paylaşımlarını bekliyrum.nasıl bir doktor?şimdiden teşekkürler.
mrhb canım ben hiç gitmedim ama giden biri mutlaka çıkar bazı arkadaşlarımız hafta sonu yok ama gördüklerinde mutlaka yardımcı olurlar ama ohastanede bütün doktorlar iyidir bebeğin daha çok yeni hayırlı olsun

tamam canım ekledim seni benim msnde kardeşimin adı yazıyo ben kullanıyorum haberin olsun

tamam tatlım kabul ettim,görüşürz en kısa zamanda

gunturkcüm hayırlı uğurlu olsun bebişin.
Halit bey hakkında benim de pek bi bilgim yok.
ama plin de dediği gibi o hastanede memnun olunmayacak dr.tanımadım hiç
3-4 üne gittim hepsi de birbirinden iyi ve uzman yanii.

teşekkür ederim plın ve sunuak...ben de buca kadın doğumdaki doktorlar hakkında iyi şeyler duydum ama halit beyin ismini duymamıştım...cevaplarınız için teşekkürler tekrar.sizlerin bebekleri kaç haftalık...ikili ve üçlü testleri nerede yaptırdınız?

rica ederiz ne demek,hepimizin amacı birbirimize yardım etmek,fikir alışverişinde bulunmak
biz bugün acile kontrole gittik nöbette Halit bey vardı,valla iyi bi dr.du sağolsun baktı etti,ilgilendi.Bi de çok güler yüzlü o da diğerleri gibi,sakin bir tavrı vardı.

benim bebişim 41.haftaya girdi bugün.geldi gelecek hayırlısyla:) en kıdemli ben varım burda.

biz 3 lü testi konak doğum evinde yaptırdık (şimdi buca kadın doğum da yapıyo)
2 liyi özel bir tıp merkezinde yaptırdık,onu ssk karşılamıyo. (biz 50 TL ye yaptırdık)

görüşürüz cnm.keyifli pazarlar

canım benim sen epey kıdemliymişsin.deneyimlerini paylaşman benim gibi herkes için çok faydalı olacaktır...sağolasın :) inşallah allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder. az bi zaman kalmış bebişin gelmesine...şimdiden hayırlı uğurlu olsun...

saol canım benim,
evet ben baya bi kıdeli oldm,biz 4 kişi falandık aynı giden,hepsi doğumunu yaptı bi tek ben kaldım.
inş.sağ salim ben de kavuşurum bebişime de yazarım burdan size sevinçlerimi ve deneyimimi.

Allah hepimize kolay,hayırlı doğumlar nasip etsin.

slm canım gülsen öyle söyleyince kendi kendime bi kahkaha attım.... :)))))))) naber nasılsın bugün

bende çok güldüm kızlar
ben biraz fazla araştırmacıyım galiba
hamilelik beni paranoyak yapıcak diye boşa söylemiyorum ben
dersimi iyi çalışıyorum ne dersiniz
tahir beyde sen doğur seni buraya alayım diye takılmıştı bana

evet yaa çok komik oldu

ama yanlış anladığınızı görünce bende koptum
eşim yanımdaydı okurken ne oldu diye sorunca ona anlattım
o da eczanede mi satılıyor bizde alalım deyince iyice koptum
sen aramızda en kıdemlimizsin
sana anneler falan söylemiş olmalıydı bu güne kadar
rahim tıkacı doğumun yaklaştığının belirtilerindenmiş
seninki belki düşmüştür de farketmemişsindir
ya da senin oğlan tıkacı tuttu bırakmıyor hani zaten gelmek istemiyor yaaaa

slm arkadaşlar bugün nasılsınız gülsencim mrhb haftasonun nasıl geçti biz bütün bir hafta sonu rahim tıkacına güldük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…