slm kızlar nasılsınız
arkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım.8+5 hamileyim...halit beye giden varmı aranızda...bilgisi olanlardan paylaşımlarını bekliyrum.nasıl bir doktor?şimdiden teşekkürler.
slm kızlar nasılsınız
slm arkadaşlar bugün nasılsınız gülsencim mrhb haftasonun nasıl geçti biz bütün bir hafta sonu rahim tıkacına güldük.
allah içine sindirsin canım çoksıcak valla yazlık yerlere kaçmak iyi gelir ben temmuz sonuna kadar izmirdeyim maalesef kuzenim evlenecek ay sonunda kız kardeşiminde nişanı var telaştan bir yere gidemiyoruzki inşallah şu işler bitsin bizde kaçıcaz bi yerlere sana da öyle geliyor mu bilmiyorum ama hamile olunca iki katı sıcak oluyo sankihaftasonumuz çok güzel geçti canım foça ayvalık turu yaptık
cmt şeytan sofrasından gün batımını falan izledik çok nefisssss görmeyenlere tavsiye ederim
cunda da ege mezelerinin tadına bakın
rakı içemezsiniz ama bir küçük bira ve balıkta fena olmuyor
rakı balığı doğumdan sonra yaparız artık
bu yaz beni ateş basıyor foça bile serinletmedi kızlar
ne yapıcaz bilmiyorum
rahim tıkacına biz hala gülüyoruz
benimki de alacakmış bana baksana
kıyamam ben ona tatlım ben çok duygusallaştım bu aralar herşeye hemen gözlerim doluyo şimdi sen öyle sıcaktan bunalıyo deyince etkilendim yine geçen gün komedi filmi izlyoruz bi doğumsahnesioldu gülerken birden ağlamaya başladım acayip bi durum özellikle çocuklar konusunda çok hassaslaştımbebiş iyi sıcaktan bunalıyo çocuk napsın
merhaba tatlımmm
biz iyiyiz kızımla
gezip duruyoruz işte ana kız
fena güçlendi bu aralar
sağlı sollu tekmeler yumruklar geliyor
emre nasıl sıcaklar mahvediyor paşayı değil mi
yıka sürekli rahatlatır onu su
sen nasılsın ? keyfin yerinde mi?
kıyamam ben ona tatlım ben çok duygusallaştım bu aralar herşeye hemen gözlerim doluyo şimdi sen öyle sıcaktan bunalıyo deyince etkilendim yine geçen gün komedi filmi izlyoruz bi doğumsahnesioldu gülerken birden ağlamaya başladım acayip bi durum özellikle çocuklar konusunda çok hassaslaştım
haftasonumuz çok güzel geçti canım foça ayvalık turu yaptık
cmt şeytan sofrasından gün batımını falan izledik çok nefisssss görmeyenlere tavsiye ederim
cunda da ege mezelerinin tadına bakın
rakı içemezsiniz ama bir küçük bira ve balıkta fena olmuyor
rakı balığı doğumdan sonra yaparız artık
bu yaz beni ateş basıyor foça bile serinletmedi kızlar
ne yapıcaz bilmiyorum
rahim tıkacına biz hala gülüyoruz
benimki de alacakmış bana baksana
sorma benide gülerken yakaladı eşim neye gülüyorsun dedi anlattım allah seni kahretmesin kızlarda seni cahil biri sancak diyo hala aklıma geldikçe gülüyorum
doğrudur canım bende çok araştırıyorum kafama takılan herşeyi soruyorum nette ama ona hiç rastlamamıştım onuda senden öğrenmiş oldum aklıma takılan soruları sorarım bundan sonra sanayok canım ne cahilliği doğum yaklaşınca haberin olurdu
hepimizin ilk hamileliği bilmemen normal yani
benimki araştırmacı hamilecilik gibi oldu
gebelikle ilgili her şeye burnumu sokar oldum
doğurayım tıp okuyup jinekolog olucam ben bu gidişle
sorma canım ya normlde de hiçbirşeye ağlamayan gaddar biriyimdir ama şimdi böyle olunca kendimi acayip hissediyorumayyy kıyamam sana öyle oluyor zaten canım ben dinlediğim şarkılara bile ağlardım
Allah içine sindirsin canım bu sıcaklarda sizin işiniz dahada zor
doğrudur canım bende çok araştırıyorum kafama takılan herşeyi soruyorum nette ama ona hiç rastlamamıştım onuda senden öğrenmiş oldum aklıma takılan soruları sorarım bundan sonra sana
sorma canım ya normlde de hiçbirşeye ağlamayan gaddar biriyimdir ama şimdi böyle olunca kendimi acayip hissediyorum
bebiş hareketli canım özellikle akşam saatleri gündüzleri ben eşimin bürosundayım geçici olarakorda çalışıyorum akşam olunca eve gidip ayaklarımı uzattım mı hiç durmuyo zilli o kadar güzel bi duygu ki her kadının tatması gereken allah herkese nasip etsinsor tatlımmmmm
bildiğim birşeyse her zaman yardımcı olurum
bebiş nasıl hareketli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?