İzmir Buca Kadın Doğum Hastanesin de, gebelik takibi yada doğum yapanlar var mı?

arkadaşlar merhaba...aranıza yeni katıldım.8+5 hamileyim...halit beye giden varmı aranızda...bilgisi olanlardan paylaşımlarını bekliyrum.nasıl bir doktor?şimdiden teşekkürler.

selam canım hoşgeldin aramıza
bebişin sağlıkla büyüsün ve kolayca doğsun
halit beyi bilmiyorum canım
iyi bir doktordur ama bucada hiç kötü doktor duymadım

slm arkadaşlar bugün nasılsınız gülsencim mrhb haftasonun nasıl geçti biz bütün bir hafta sonu rahim tıkacına güldük.

haftasonumuz çok güzel geçti canım foça ayvalık turu yaptık
cmt şeytan sofrasından gün batımını falan izledik çok nefisssss görmeyenlere tavsiye ederim
cunda da ege mezelerinin tadına bakın
rakı içemezsiniz ama bir küçük bira ve balıkta fena olmuyor
rakı balığı doğumdan sonra yaparız artık
bu yaz beni ateş basıyor foça bile serinletmedi kızlar
ne yapıcaz bilmiyorum
rahim tıkacına biz hala gülüyoruz
benimki de alacakmış bana baksana

sorma benide gülerken yakaladı eşim neye gülüyorsun dedi anlattım allah seni kahretmesin kızlarda seni cahil biri sancak diyo hala aklıma geldikçe gülüyorum

allah içine sindirsin canım çoksıcak valla yazlık yerlere kaçmak iyi gelir ben temmuz sonuna kadar izmirdeyim maalesef kuzenim evlenecek ay sonunda kız kardeşiminde nişanı var telaştan bir yere gidemiyoruzki inşallah şu işler bitsin bizde kaçıcaz bi yerlere sana da öyle geliyor mu bilmiyorum ama hamile olunca iki katı sıcak oluyo sanki

bebiş iyi sıcaktan bunalıyo çocuk napsın
kıyamam ben ona tatlım ben çok duygusallaştım bu aralar herşeye hemen gözlerim doluyo şimdi sen öyle sıcaktan bunalıyo deyince etkilendim yine geçen gün komedi filmi izlyoruz bi doğumsahnesioldu gülerken birden ağlamaya başladım acayip bi durum özellikle çocuklar konusunda çok hassaslaştım

senin kız hareketli olcak desene sorma valla benim evde çok sıcak yıkadım şimdi uyuyor içerde rahatlıyo çocuk yıkanınca

ayyy kıyamam sana öyle oluyor zaten canım ben dinlediğim şarkılara bile ağlardım

Allah içine sindirsin canım bu sıcaklarda sizin işiniz dahada zor

sorma benide gülerken yakaladı eşim neye gülüyorsun dedi anlattım allah seni kahretmesin kızlarda seni cahil biri sancak diyo hala aklıma geldikçe gülüyorum

yok canım ne cahilliği doğum yaklaşınca haberin olurdu
hepimizin ilk hamileliği bilmemen normal yani
benimki araştırmacı hamilecilik gibi oldu
gebelikle ilgili her şeye burnumu sokar oldum
doğurayım tıp okuyup jinekolog olucam ben bu gidişle

doğrudur canım bende çok araştırıyorum kafama takılan herşeyi soruyorum nette ama ona hiç rastlamamıştım onuda senden öğrenmiş oldum aklıma takılan soruları sorarım bundan sonra sana

Allah içine sindirsin canım bu sıcaklarda sizin işiniz dahada zor

yeldacım 6. ayda hamileliğin tek zor tarafı şimdilik bu görünüyor
kendi terimde serbest yüzücem neredeyse o kadar sıcak geliyor bana
hiç kapatmıyoruz klimayı
yazık geceleri eşim örtünüyor klima yüzünden
en başta ben açıyordum o kapıyordu klimayı
baktı başedemedi ayrı yatmayı da göze alamadı
örtünüyor garibim bu yaz böyle geçecek diyor
selda bugün hiç gelmedi doğuma gitmiş olmasın
arasam mı ki kızlar

doğrudur canım bende çok araştırıyorum kafama takılan herşeyi soruyorum nette ama ona hiç rastlamamıştım onuda senden öğrenmiş oldum aklıma takılan soruları sorarım bundan sonra sana

sor tatlımmmmm
bildiğim birşeyse her zaman yardımcı olurum
bebiş nasıl hareketli mi

sorma canım ya normlde de hiçbirşeye ağlamayan gaddar biriyimdir ama şimdi böyle olunca kendimi acayip hissediyorum

değil mi yaaaa
bende öyleyim hoş ben pek gaddar değilimdir ama zırt pırtta ağlamazdım
şimdi herşeye gözlerim doluyor
gözlerimi saklamaktan bıktım çok utanıyorum herşeye ağlamaktan

sor tatlımmmmm
bildiğim birşeyse her zaman yardımcı olurum
bebiş nasıl hareketli mi
bebiş hareketli canım özellikle akşam saatleri gündüzleri ben eşimin bürosundayım geçici olarakorda çalışıyorum akşam olunca eve gidip ayaklarımı uzattım mı hiç durmuyo zilli o kadar güzel bi duygu ki her kadının tatması gereken allah herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…